Crisa, o fetita luptatoare-cont paypal
Raspunsuri - Pagina 6
P&ANA spune:
off, mult succes Vali. Doamne ajuta !
alina71
a fi om e lucru mare...
Aici e povestea Crisei:
http://www.crisa.z1.ro/
Nora spune:
Chita, Crisflo34, Beatrix, mi-am facut cont pe forumul Rombel si am deschis un nou subiect cu cazul Crisei:
http://www.rombel.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=2735
Pana acum am discutat numai pe Rombel-yahoogroups, dar dupa o discutie telefonica cu Dorin, administratorului forumului Rombel, am inteles ca acesta din urma are mai multa audienta si ca e bine sa postez si aici cazul nostru.
Beatrix, scuza-ma ca nu ti-am raspuns la PM, o fac seara asta, promit!
Pupici tutuor si si mai multi Crisei, fetita luptatoare!
Noracu Andrei (20aprilie'99) si Victor (12iulie'01)
crisflo34 spune:
Multumim mult Nora!
Chiar azi am cautat subiectul acolo!!!
Multa sanatate!
Cristina, mama Sabinei
http://www.crisa.ro/
Chita spune:
Iti multumim Nora pentru subiectul deschis pe Rombel ,mi-am facut si eu un cont pe Rombel ca sa pot raspunde oamenilor de acolo.Speram sa sensibilizam cat mai multa lume si sa reusim sa strangem suma.Va multumim tuturor.Crisa va pupa si va imbratiseaza calduros.
beatrix spune:
Nora, stai linsitita ca nu ma supar ca si eu tot contra timp sunt! Felicitari pt initiativa si sper sa aiba cat mai mult succes!
Vali, pupici micutei Crisa si te tin la curent!
Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi:
Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana & Crisa
Corynutza spune:
M-am hotarat sa scriu despre CELEBRUL FORMULAR E 112 deoarece am primit enorm de multe sugestii sa rezolvam problema ingerasului cu el, si noi ne-am dorit sa o rezolvam prin acest formular deoarece Crisa ajungea la spitalul Saint Luc mult mai repede si nu mai depindea de strangerea sumei,dar in cazul ei acest formular este INUTIL.Pe ea nu o ajuta absolut DELOC acest formular din mai multe motive pe care daca doriti sa le stiti vi le putem spune in privat,aici voi spune decat unul:viata Crisei nu este pusa in pericol de aceasta fistula biliara(asa cum a stat 2 ani mai sta si acum nu stiu cat timp),dar vi se pare normal ca un copil de numai 3 ani si 7 luni sa traiasca un asemenea chin?Eu o vad zilnic pe micuta cum se chinuie sa mearga,cat de grijuile este sa nu se aseze pe furtun atunci cand sta in fundulet,cat de speriata si traumatizata este de medici.Ma doare sufletul cand vad atata durere in ochisorii unui ingeras.Sper ca am lamurit de ce Crisa nu poate fi ajutata de FORMULARUL E 112.
beatrix spune:
Corynutza, ce bine ca ai scris despre acel formular! Chiar aseara am fost intrebata de el si n-am stiut ce sa raspund ca eu habar n-am avut ca exista un astfel de formular! urma azi sa caut pe google sa vad si eu despre ce e vorba! de acum am raspunsul pregatit si la intrebarea asta!
Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi:
Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana & Crisa
Nora spune:
Buna ziua!
Azi dimineata am fost la banca si am reusit sa deschid un cont special pentru Crisa. Toti cei care vor sa doneze o pot face aici:
-Account number: 001-5394839-66 Fortis Bank Zaventem
-IBAN number: BE07 0015 3948 3966 (pentru viramente din afara Belgiei)
-BIC code: GEBABEBB
Titulari de cont: Deaconu Eleonora (adica eu) si Fleseriu Dorin (Dorin, iti multumesc!)
Pentru orice intrebari suplimentare va stau la dispozitie. La fel si mama Crisei care poate sa va raspunda mai bine la intrebari legate de boala fetitei, comunicare cu doctorii, samd.
Mii de multumiri si va doresc un week-end minunat!
soni spune:
Cristina, felicitari, citesc de la inceput si ma tot gindesc ce pot face si eu pt micuta Crisa.
Noi in Europa trimitem pliculete se stie!
Daca nu e altcineva ma ofer eu sa -i adun si sa-i trimit odata in contul deschis de Nora !
E o mica propunere pt ca la cifre mai mici la banca costa mai mult transferul!
Ce ziceti?? Daca nu spuneti cine se ofera sa stiu si eu.
Pup micuta luptatoare!
Nora spune:
Soni, eu am propus acum cateva zile aici sa strang plicuri, dar neavand ecou m-am gandit ca oamenii prefera sa aiba un cont mai "european" decat cel din Romania al parintilor si de aceea am publicat aici contul (cu acceptul parintilor Crisei)pe care il voi folosi si in campania pentru Crisa pe care am inceput-o si in Belgia. Sigur ca accept si plicuri, doar sa spuneti cum preferati, cum e mai usor pentru fiecare.