Crisa, o fetita luptatoare-cont paypal

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Chita, ok! ma apuc de treaba! Pupicuri Crisei pt trandafiri!

Nora, am vazut subiectul si m-a bucurat si mai mult ca sunt reactii la el! iti trimit un pm ca eu vad ca nu mai pot intra pe rombel! probabil ca nu mai e activ contul ca eu l-am facut cand era site-ul vechi cu yahoogrouprombel!

Roxana si Eric (11 septembrie 2006)

Ei au nevoie de noi:
Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana & Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

fetelor din Belgia-
intrebare :voi sunteti veterane pe DC !
-cum putem atrage mai mult atentia asupra cazului sa mobilizam mai multa lume ?

si rugaciunile sunt binevenite ,insa Crisa are nevoie de suport material

alina71
a fi om e lucru mare...
Aici e povestea Crisei:
http://www.crisa.z1.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisflo34 spune:

Asa e, haideti sa ne mobilizam, poate o sa primeasa si Crisa un cadou nemaipomenit de Sarbatori si o sa se poata bucura de zapada, de sanie !!!!!

Doamne cat de minunat e sa ai in casa copii sanatosi si sa ii vezi jucandu-se!

Haideti sa o ajutam si pe mica noastra Crisa!

Cristina, mama Sabinei

Mergi la inceput

Chita, ai un pm de la mine!
Alina, sincer nu prea ma stiu nici eu! poate daca am cere voie de la vreun administrator sa mutam pt cateva zile subiectul si la alte sectiuni de pe forum unde intra mai multa lume!
sau s-a mai folosit chestia cu simboluri! se alege un simbol si se face subiect la generale, iar celor care fac donatii l-i se ataseaza de administrator acel simbol la username! sau cum a fost subiectul cu targul de jucarii, numai ca eu chiar nu ma pot implica in asta ca efectiv nu am timp!
cam astea imi vin acum in cap!

Ei au nevoie de noi:
Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana & Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

quote:
Originally posted by beatrix

Chita, ai un pm de la mine!
Alina, sincer nu prea ma stiu nici eu! poate daca am cere voie de la vreun administrator sa mutam pt cateva zile subiectul si la alte sectiuni de pe forum unde intra mai multa lume!
sau s-a mai folosit chestia cu simboluri! se alege un simbol si se face subiect la generale, iar celor care fac donatii l-i se ataseaza de administrator acel simbol la username! sau cum a fost subiectul cu targul de jucarii, numai ca eu chiar nu ma pot implica in asta ca efectiv nu am timp!
cam astea imi vin acum in cap!

Ei au nevoie de noi:

da, da... la asta ma referit! nici eu nu ma pot baza pe timp ,dar problema cea mai mare e ca nu stiu cum se procedeaza ,cu atragem atentia moderatorilor?!
pentru a pune lincul Crisei la semnatura mea, mi-am "sacrificat "o zi,asa ca nu ma prea pricep

alina71
a fi om e lucru mare...
Aici e povestea Crisei:
http://www.crisa.z1.ro/

Mergi la inceput

"cum atragem atentia moderatorilor?"

Alina, ma gandesc ca Chita sau Crisflo34 (pt ca ele sunt responsabile cu acest subiect) ar trebui sa scrie la unul dintre adminstratorii forumului, sa aleaga simbolul (de ex; un trandafir ca tot am primit virtual deja de la Crisa) dupa care sa se deschida un alt subiect la generale cu titlu "Crisa va ofera un trandafir" (am dat un exemplu) sau ceva in genul asta!

Ei au nevoie de noi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corynutza spune:

Vreau sa va intreb daca trebuie sa scriem la un adminstrator anume sau la acela la care am trimis si actele pt a deschide din nou acest subiect ?Intreb ca sa stiu ce trebuie sa fac,ca ma pot ocupa eu de asta.Va multumesc din suflet pentru tot ce faceti pentru micuta Crisa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisflo34 spune:

Fetele mele dragi,
cele mai vizionate subiecte sunt cele de la ajutor umanitar, unde este acum si subiectul Crisei!

Si eu sper sa sensibilizam adminii mai mult, avand in vedere ca, in perioada asta sunt mult mai multe campanii in desfasurare!
Doamne Ajuta!

Cristina, mama Sabinei

Mergi la inceput

Corynutza, nu stiu! dar cred ca oricare administrator! banuiesc ca tin legatura intre ei!
Crisflo si eu sper la fel!
Nora, daca crezi ca te pot ajuta cu ceva in actiunea din Be sa-mi zici!
Va pup fetele!

Ei au nevoie de noi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chita spune:

Buna sunt vali mama crisei ,va multumesc tuturor pentru eforturile pe care le faceti ca sa o ajutati pe crisa ,are nevoie de voi ,este posibil ca saptamana viitoare cazul crisei sa apara si la povestiri adevarate pe Acasa TV ,va voi tine la curent si voi preciza exact data ,atunci cand o voi avea si eu sigur ,incercam diverse variante in speranta ca crisa va primi ajutorul pe care il asteapta si va ajunge la operatie in belgia cat mai repede. MII de pupici de la crisa .

Mergi la inceput