Crisa, o fetita luptatoare-cont paypal
Raspunsuri - Pagina 27
Corynutza spune:
Am vorbit azi cu Vali si mi-a spus ca se simte foarte bine Crisa, vrea sa rontaie toata ziua cate ceva , acum merge mai mult si nu mai oboseste asa repede,dar inca nu stie sa se aplece , sa se intoarca.Vali a racit putin si este foarte grijulie sa nu ia si Crisa raceala.
Mai sunt doar 2 zile pana la venirea lor in Romania si sunt foarte nerabdatori ,Crisa deja a inceput sa isi faca bagajul si cum gaseste ceva prin camera il pune repede in valiza sa nu cumnva sa il uite.
Crisa va trimite pupici din Belgia si va multumeste ca ati fost si sunteti alaturi de ea!
crisflo34 spune:
Te asteptam cu mult drag Crisa!
Sa ai o viata frumoasa alaturi de familia ta!
Cristina, mama Sabinei
Corynutza spune:
Buna
Sunt super fericita!!! Mai este decat o zi , de fapt cateva ore si o voi imbratisa pe Crisa!! Am vorbit cu Vali , toate bagajele sunt la usa, ultimele retusuri sunt facute, Crisa mai nerabdatoare ca oricand sa isi revada camera, jucariiile , prietenii si nu in ultimul rand pe "maita" ei! Din nefericire raceala ii da mari batai de cap lu' Vali si se pare ca si micuta a luat putin ,au inceput sa ii dea pastilute si speram sa nu se agraveze ca nu am vrea sa o tinem in casa pe o vreme asa frumoasa.
Maine vor fi condusi la aeroport de Nora,careia ii multumim inca o data pentru tot ce a facut pentru Crisa si familia ei. Eu voi merge cu cativa prieteni si cu bunica ei sa o asteptam la aeroport, avionul va ateriza pe la 14:20 ,daca nu are intarziere.
Aici totul este pregatit ca micuta lupatatoare sa fie primita asa cum merita, florile sunt in vaza, tortul in frigider , casa plina de baloane , iar noi cuprinsi de emotii.Imi doresc atat de mult sa o vad pe Crisa, incat nu stiu daca voi putea sa dorm la noapte.
Ii doresc tot binele din lume Crisei si o viata minunata , lipsita de probleme alaturi de familia ei !!!
Multi pupici, Crisa
Nora spune:
Tocmai ne-am intors de la aeroport, i-am condus pe Crisa si parintii ei, totul era super, Crisa era fericita ca ajunge acasa, la fel si Vali si Nicu!
Gata, povestea se termina cu happy end, am intalnit acum o luna si jumatate in aeroport 3 oameni obositi, stresati si ne-zambitori, iar azi am condus spre tara cu totul alti 3 oameni, fericiti, optimisti, cu planuri de viitor (gradinita, tobogane, alergat in parc impreuna cu alti copii, etc, etc). Pe scurt, o viata normala.
Cand am pus bagajele in masina (de la Roseau), am luat-o de mana pe Crisa s-o trec pe trotoar si, fara sa-mi dau seama am urcat cu ea o bordura! Adica, piticul nostru incepe tot mai mult sa uite de temeri si devine usor-usor un copil fara temeri si griji! Slava Domnului!
Cu drag,
firaflor spune:
Bine ai venit acasa,MICUTA-MARE luptatoare!Ti-am urmarit povestea cu sufletul pentru ca am avut ocazia sa te cunosc atat pe tine cat si pe dragii tai parinti.Sunt mamica lui IONUT NISTOROIU (cred ca va mai amintiti de O SPERANTA PE NUME VIRGILIU).Iti dorim din suflet ca bunul DUMNEZEU sa te tina toata viata in palmele mainii SALE,iar INGERII sa te mangaie mereu.Va imbratisam cu drag si va dorim multa sanatate.
beatrix spune:
Nora, !
De 1 Martie...desi ziua este pe terminate dar abia acum am avut timp sa intru pe DC,ii doresc Crisei, parintilor ei si tuturor celor care ati fost alaturi de ea, o primavara minunata, sanatate, fericire si numai bucurii!
Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!
Chita spune:
Buna seara si bine v-am gasit sanatosi ,va multumim ca ati fost alaturi de noi si ca ati contribuit la rezolvarea problemei Crisei .
Crisa e bine acum ,e un copil sanatos plin de viata,azi s-a dat pe topogan, visul ei din totdeauna realizabil acum fara tub ,mananca foarte bine si povesteste tuturor despre ce frumos a fost in Belgia si ce spital frumos avea ea acolo .
Suntem foarte fericiti si va multumim mult atasam un filmulet cu Crisa din Belgia
http://s273.photobucket.com/albums/jj239/Corynutza_88/?action=view¤t=DSCN0623.flv
si cateva poze
http://s273.photobucket.com/albums/jj239/Corynutza_88/?action=view¤t=DSCN0592.jpg
beatrix spune:
Ma bucur ca ati ajuns cu bine! Am vizionat pozele si filmuletzul! Foarte frumoase!
Va dorim sa fiti cu totii sanatosi si Crisa sa se bucure din plin de copilarie!
Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!
Corynutza spune:
La multi ani tuturor mamicilor! Multa sanatate si fericire, o viata cat mai lunga, plina de bucurii alaturi de puii lor si o primavara minunata!
Vali , tu esti una din mamicile invingatoare alaturi de micuta ta! Va doresc o viata luuuuunga si fericita ! Multi pupici !
ralcat spune:
Simt ca-mi dau lacrimile de bucurie. Sa va dea Dumnezeu o viata frumoasa ca sufletele voastre.
Pupici Cristinei curajoase si luptatoare si parintilor ei minunati.
Copiii merita tot efortul nostru
Simona, Sonia, Crisa
Alex, Andrei