Crisa, o fetita luptatoare-cont paypal
Raspunsuri - Pagina 26
ralcat spune:
Tare ma bucur ca micuta luptatoare se simte mai bine. Va tinem toti pumnii de noroc si in fiecare seara ne rugam de sanatatea puilor nostri de suflet.
Copiii merita tot efortul nostru
Simona, [http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112449Crisa
Alex, Andrei
crisflo34 spune:
Tocmai am vorbit la telefon cu Crisa! Asta seara era mai vorbareata.
Mi-a povestit ca tocmai isi dadea papusile cu spirt ca sa nu mai aiba nici ele microbi. Printre preferate este papusa Sebi care are un regim mai special. Mi-a zis ca a inceput sa manance mai bine si ca nu vine acasa pana nu scapa de "toate astea", cred ca aici se referea la drenele din burtica.
Atmosfera era mai relaxata. Crisa s-a plimbat azi prin rezerva, dar oboseste inca repede, este slabita, trebuie sa speram ca se va recupera rapid.
Multa, multa sanatate si putere!
Pupici multi!
Cristina, mama Sabinei
beatrix spune:
salutare!
am vorbit cu Vali un pic mai devreme!Totul decurge foarte bine! Crisa mananca si se simte bine! Se plimba prin salon, n-o mai doare burtica! Nu face nici un fel de mofturi la mancare spre incantarea lui Vali! Operatia arata bine, zice Vali ca deja se inchide si asteapta ziua de maine sa vada ce mai zic doctorii!
Doamne ajuta sa fie bine totul in continuare!
Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi:
Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana & Crisa
beatrix spune:
Buna dimineatza!
Am vorbit cu Nicu aseara si totul este bine! Doctorul le-a spus ca rezultatele sunt bune! S-ar putea ca la sfarsitul spatamanii sa-i externeze! Se gandea ca poate gaseste vreun parc de joaca cu tobogane in apropierea motelului!
Nora, voi cum sunteti? ati scapat de gripa?
Multa sanatate tuturor!
Ei au nevoie de noi:
Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana & Crisa
crisflo34 spune:
Am sunat-o pe Vali si mi-a spus ca, Crisa nu mai face antibiotic, aseara i-au scos un tub de dren si dimineata pe celalat. I-au mai recoltat exudate faringian si nazal ale caror rezultate dureaza, insa cateva zile.
Crisa acum doarme bine si are pofta de mancare, in sfarsit. Acum mananca tot ce primeste, fara sa se mai planga ca nu vrea sa manance. Se chinuie inca cu scaunul.
Se plimba prin camera, e dornica de plimbarica
Speram in continuare ca totul va fi bine!
Haide Crisa!
Cristina, mama Sabinei
crisflo34 spune:
Crisa este bine! Nu a fost inca externata, dar se simte bine, mananca, se plimba prin rezerva, coloreaza, deseneaza, nu mai are dureri si continua sa se mire ca nu mai are tuburi!
Inca i se panseaza si i se spala cu betadina operatia si gauricile ramase de la tuburile de dren si mai are un cateter!
Prin amabilitatea celor din Belgia care au ajutat-o si care au indragit-o pe luptatoarea noastra mica avem si poze!!!!!
http://www.rombel.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=2735&postdays=0&postorder=asc&start=100
Multumim ca sunteti alaturi de Crisa!
Numai bine Crisa si pupici multi!
Cristina, mama Sabinei
beatrix spune:
Buna dimineatza!
Sambata ne-am vazut cu Crisa, Vali si Nicu! Toti sunt bine! Crisa dornica de joaca si abia asteapta sa ajunga in Romania!
Cateva poze si aici:http://good-times.webshots.com/album/562526221rhiwdS
Multa sanatate tuturor!
Ei au nevoie de noi:
Nora spune:
Dragilor, de cand am inceput sa lucrez nu mai am tip de nimic, deci nici sa intru pe DC.
Zic repede:
Duminica seara am scos-o pe Crisa si ai ei in oras, in Grand Place. Le-a placut dar aleia mici ii este rau in masina, a vomat, saracuta... Si m-au surprins cat de stresati sunt inca toti trei, cat de mult o protejeaza parintii(micuta nu urca nici macar o bordura, asa cum facea inainte ca sa nu i se desfaca tubuletul). Sa speram ca vor reusi cat mai repede sa scape de stres si ca vor deveni o familie perfect normala si fara griji!
Beatrix, am vazut pozele de la intalnirea voastra cu Crisa, foarte dragute, si recunosc ca am scormonit prin toate ca sa te gasesc si pe tine! Dar nu te-am gasit.