Crisa, o fetita luptatoare-cont paypal

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Doamne Dumnezeule, fii alaturi de Crisa, sa decurga totul bine, sa se faca bine cat mai repede si sa se poata bucura din plin de copilarie!
Doamne ajuta!

Roxana si Eric (11 septembrie 2006)

Ei au nevoie de noi:
Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana & Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Crisa a iesit din operatie, era bine, au curatat-o, maine o sa afle si rezultatele investigatiilor de azi, adica RMN-ul ala tridimensional.

Sa vedem ce ne-o mai aduce si ziua de maine. Dimineata merg la spital, sa speram ca au rezultatele de la RMN si ca gasesc un doctor care sa-mi povesteasca ce a fost la operatie.

A fost zapaceala azi la spital, programarile au fost decalate, eu am ajuns acolo la 8.30 si am reusit sa-i gasesc pe la 10 si ceva, dupa n-spe excursii intre etaje 9, 0 si -2. Mi s-a rupt sufletul cand i-am vaazut pe toti 3, ei doi disperati si confuzi, iar mititica mica-mica intr-un carucior, cu tot felul de perfuzii, cabluri iesind din ea, triiiiista si obosita...

Greu, greu. Bucurati-va ca sunteti sanatosi si multumiti-i lui Dumnezeu!

Va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisflo34 spune:

Da, e tare greu!!!!! Uneori pare inimaginabil!!!

Atata suferinta!!!

Ne rugam sa fie bine!

Putere!

Cristina, mama Sabinei

Mergi la inceput

Crisa e mai bine, operatia a trecut cu bine (practic au curatat locul de puroi), au stabilit ce virus este si au trecut-o pe o combinatie de 3 antibiotice ca sa-l distruga. Curata locul bine-bine de tot de 2 ori pe zi si sunt foarte precauti

Vestea si mai buna ca investigatiile legate de ficat si caile biliare (un RMN tridimensional) au iesit foarte bune, ficatul e intr-o stare buna si caile biliare la fel. Practic, nu era nici o fistula biliara!

Asa ca parintii au rasuflat din nou usurati, sa speram ca aici se vor termina toate problemele Crisei.

Va mai povestesc cand am vesti noi.

Cu bine,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corynutza spune:

Ma bucur enoooorm ca se simte mai bine Crisa si sper ca de acum inainte sa se simta din ce in ce mai bine!!!

Ma voi ruga in continuare la Doamne-Doamne sa aiba grija de Crisa si sa se faca bine!!!

Insanatosire si recuperare grabinca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

Emotionant ...poate va ganditi ca sunt egoista insa pur si simplu nu am mai putut citi in ultimele zile despre evololutia Crisei...si acum vad ca a facut deja a doua operatie.

Trebuie sa fie ULTIMA.

ma consolez la gandul ca , peste o anumita perioada, nu-si v-a mai aduce aminte de aceasta suferinta.

Multa rabdare si sa auzim numai de bine ..

Alina

a fi om e lucru mare ...

Mergi la inceput

Buna!

Am vorbit mai devreme cu Vali! Crisa este bine! A dormit bine si azi-noapte asa incat a apucat si Vali sa se odihneasca! Chiar avea nevoie! Acum sunt singuri in camera ca sa evite venirea in contact cu alti virusi! De asemenea incepand de azi Crisa are voie sa manance si sa bea apa! Bineinteles incet incet, cantitati mici, alimente usoare, fierte care sa nu baloneze, astfel incat tranzitul intestinal sa-si reia functionarea! Lui Crisa i s-a facut dor de Romania! E frumos aici dar vrea la jucariile de acasa si la copii.
Doamne ajuta sa fie totul bine si sa se refaca cat mai repede!
Multa sanatate!

Ei au nevoie de noi:
Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana & Crisa

Mergi la inceput

Beatrix, ma bucur ca ai scris tu pentru ca eu chiar nu stiam nimic de ei azi si vroiam sa-i sun dar asa nu-i mai deranjez. Ce bine ca-i bine Crisa, Slava Domnului!

Noi suntem bolnavi copti, eu si copiii, Bogdan are grija de noi desi nici el nu-i complet refacut...Asa ca mai bine nu mai trec pe la spital pana nu ma pun pe picioare ca numai de gripa nu mai aveau nevoie, bietii oameni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corynutza spune:

Ma bucur tare mult ca micuta se simte mult mai bine !!! Sa o tina tot asa si sa vina acasa repede ca si mie imi e dor de ea enooooorm de mult ! Abia astept sa iesim in parc si sa se dea pe topogan , asa cum i-am promis !

Multi , multi pupici !!

Mergi la inceput

Nora, insanatosire grabnica va doresc la toti! aveti grija de voi! Stai linistita ca eu zic ca ai ai luat cea mai buna decizie! Vali nu stia cum sa-mi zica ca poate ar fi mai bine sa nu mai merg in week-end la ei pana nu scapa si ei de virusul ala, care din cate am inteles este de fapt un stafilococ! Ceva cu S, uitase cum ii zice! Nu de alta dar sa nu luam si noi sau sa mai ducem si noi ceva! Pe mine m-a bucurat ca Vali chiar era optimista, era incantata de cum este ingrijita Crisa si cata atentie i se da, cum se iau toate masurile sa o protejeze, nici pe holul spitalului nu o mai lasa pe Crisa sa se plimbe, ci doar in camera! Ca sa fie bine pt toti, am decis sa amanam vizitele pana scapa de carantina cum zicea Vali! A ramas sa vorbim la telefon!
Multa sanatate tuturor!

Ei au nevoie de noi:

Mergi la inceput