Crisa, o fetita luptatoare-cont paypal

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Tocmai m-am intors de la spital: Crisa e mult mai bine ca ieri dimineata! A facut o ecografie care a confirmat ca totu-i OK si la care s-a vazut ca are gaze din burtica, de unde si crampele de care se plange. Dar trece, refacerea pare a fi rapida, toti au grija de ea si, chiar daca acele gazutze o mai necajesc, totul e foarte bine!

Vali si Nicu erau si ei zambitori si optimisti, Slava Domnului!

Deci, d-aici din Belgia, numai bine!

Noracu Andrei (20aprilie'99) si Victor (12iulie'01)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinamarina spune:

Buna
ne bucuram de vesti
am vorbit si noi cu ei la telefon dar stiam ca se plinge ca o doare rau burtica
ne bucuram ca vestile sunt mai bune si ca esti acolo sa-i ajuti

Va pupam pe toti si o asteptam pe Crisa cit mai repede
baietii mei intreaba mereu: "mergem la Crisa?"

Mergi la inceput

Ieri nu am fost la Crisa dar am vorbit cu Nicu la telefon, tocmai era la ei in vizita Beatrix. Crisa a inceput sa elimine gazele si crampele au inceput sa se reduca. Deci totul merge pe drumul cel bun.

Maine dimineata se va face acea radiscopie cu substanta de contrast, deci sa tinem pumnii stransi sa iasa si aceasta bine si d-atunci putem rasufla si mai usurati.

Irina, v-am vazut si noi la Povestiri, sunteti niste dragalasi!

Numai bine va dorim,

Mergi la inceput

Am fost si azi la Crisa, se chinuie mai departe cu gazele dar medicul si asistenta cu care am vorbit m-au asigurat ca totul merge spre bine si ca, de indata ce fetita va incepe sa se miste si traficul intestinal sa se normalizeze, vor disparea si gazele.

Am reusit s-o conving pe Crisa sa facem o plimbare pe hol, am ajuns pana la asistente care i-au zambit si au aplaudat-o!!! A fost emotionant, mi-au dat lacrimile.

E un copilas obosit de atata lupta cu boala care-si doreste ca totul sa se termine in sfarsit, sa mearga la gradinita, sa se plimbe cu bicicleta si sa se dea pe tobogan, doar atat.

Inca putin si toate acestea vor fi posibile, Slava Domnului!

Si voi ati fost o particica din angrenajul care a facut-o pe Crisa sa ajunga aici, va multumim!

Cu drag,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisflo34 spune:

Multumim mult Nora pentru vesti si pentru ca esti in continuare alaturi de Crisa si de familia ei!

Pupici Crisa!!! Bravo Crisa pentru plimbarica!

Hai Crisa, lupta in continuare!!!!

Noi toti tinem in continuare pumniii!

Cristina, mama Sabinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Crisa, tine-mi pumnii sa iasa testul bine azi! Doamne ajuta!
Nora, merci pt vesti si ca ai sris tu si noutatile de sambata! noi am ramas fara net acasa de vineri seara!

O saptamana minunata Crisa, o saptamana minunata tututor!

Roxana si Eric (11 septembrie 2006)

Ei au nevoie de noi:
Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana & Crisa

Mergi la inceput

Vesti proaste: Crisa a facut o infectie si trebuie iar operata!

Maine dimineata la prima ora ii vor face radioscopia cu substanta de contrast si apoi operatia care va consta, din cat am inteles eu din curatarea colectiilor de puroi din burtica. vor instala niste mici tuburi din dren pentru a spala ulterior zona in permanenta...

Nici nu mai stiu ce sa zic, nu mai inteleg, daca spun numai prostii incercand sa dau detalii, imi cer scuze.

Vreau doar sa va rog sa va rugati pentru Crisa, are mare nevoie!!!

Dumnezeu sa fie cu tine, Crisa iubita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corynutza spune:

Ooooooffff Doamne!

Ne vom ruga maine din tot sufletul ca operatia sa reuseasca si ca totul sa fie bine!

Sper din suflet ca Doamne-Doamne ne va asculta rugaciunile ca si pana acum si ne va indeplini dorinta!

Nora iti multumim din suflet ca ne aduci vesti si ca te straduiesti sa ne dai cat mai multe detalii!
Multa sanatate si tot binele din lume Crisei !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisflo34 spune:

Ne rugam la Doamne, Doamne sa o ajute pe Crisa!!!!

Te rugam mult!!!

Cata suferinta pentru un copil!!!!!

Sunt fara cuvinte. Parintilor nici nu stiu ce sa le mai spun!
Sper sa gaseasca in continuare putere!

Cristina, mama Sabinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Asta seara au fost la "povestiri adevarate',io am vazut reluarea,dar cred ca ei dau de 2 zile in urma,ca spuneau ca operatia a decurs bine,a facut putina febra,deci nu stiau ce-i asteapta.
Doamne ajuta sa iasa bine maine si sa speram ca,calvarul se va sfarsi ptr aceasta fetita si acesti parinti greu incercati.
Noi suntem alaturi de voi.

Beatrix inca o data felicitari ptr tot ce faci,un adevarat inger.

Mergi la inceput