Crisa, o fetita luptatoare-cont paypal

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisflo34 spune:

Suntem cu tot sufletul alaturi de Crisa!

Ii tinem tare, tare stansi pumnii pentru ziua de maine care o sa fie grea pentru Crisa, dar fiind in mainile cele mai bune, suntem siguri ca totul va fi bine!

Multa putere parintilor, caci le va trebui si maine!!!

Ne Rugam pentru Crisa!
Doamne Ajuta!

Cristina, mama Sabinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corynutza spune:

Si eu sunt cu gandul la Crisa si o sa ma rog maine sa iasa cu bine din operatie si fara furtun!
Este o lupattoare si stiu ca va invinge si acum!
Doamne-Doamne este langa ea si o va veghea!Multi pupici si tin pumnii stransi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Crisa, Vali si Nicu,
suntem alaturi de voi sa invingeti si de data asta!
Trebuie sa reuseasca operatia , Crisa sa scape de furtunas si sa se bucure in sfarsit din plin de copilarie! Doamne ajuta sa fie totul bine!

Roxana si Eric (11 septembrie 2006)

Ei au nevoie de noi:
Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana & Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Nor ma bucur ca au ajuns banuti.
Mana buna doctorilor, si sanatate micutei Crisa.

Dantje & Martijn & Hannah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Operatia a decurs bine si cu succes!
Atat, am vrut sa va spun! Pt restul, ii las cuvantul minunatei Nora care a trait live alaturi de Vali si Nicu aceaste momente!
Multa sanatate!

Roxana si Eric (11 septembrie 2006)

Ei au nevoie de noi:
Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana & Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Dragii mei,

revin cu vesti foarte bune: operatia s-a terminat cu bine si totul va fi bine de acum inainte, sub rezerva unui singur test care mai trebuie facut, peste 5 zile.

Va redau acum tot ce am inteles eu din conversatia cu profesorul Reding, un om absolut minunat care a stat de fiecare data de vorba cu noi atat cat am avut nevoie, a repetat raspunsuri, a fost calm, pozitiv, increzator, pe scurt, un profesionist! Sa-i dea Dumnezeu sanatate lui si echipei cu care a lucrat!

Sooo, practic tubul care iesea din burtica fetitei venea din intestinul gros si din partea de colon care se duce la ficat si nu de la bila! De ce intestinul gros era fisurat... eu nu pot afirma cu certitudine dar nu poate sa se fi intamplat asa ceva fiindca toata lumea si-a facut bine meseria prin Romanica...

Caile biliare aratau ca functioneaza normal, ficatul arata foarte bine. Fiindca toate semnele dinspre ficat si bila erau bune, au reparat fisura din intestin si colon si nu au deschis mai mult, ramanand ca sa verifice printr-un test specific functionarea corecta a cailor biliare, test care se va face peste 5 zile.

Putin mai devreme m-a sunat Nicu, erau acolo cu un doctor pe care vroiau sa il intrebe exact ce sa manance si sa bea micuta. Raspunsul a fost foarte ferm: nimic! Totul primeste prin perfuzii si sub strict control. Crisa era destul de bine, putin adormita, va imaginati ca dupa o asemenea operatie destul de complicata nu ar fi putut zburda prin holurile spitalului.

Parintii Crisei incearca sa se de-streseze dar le este, fara indoaiala, extrem de greu, imi pare ca stresul a devenit pentru ei un "modus vivendi" asa ca va mai trebui sa treaca ceva timp.

Altfel, asteptarea de azi dimineata a fost lunga si chinuitoare, eu m-am straduit sa-i sustin cat mai mult, uneori am reusit chiar sa-i fac sa rada de bancurile si povestile mele.

Beatrix,!

Dantje, am dat banutii, multumiri din partea lor

Mai vorbim.

Multi pupici,

Noracu Andrei (20aprilie'99) si Victor (12iulie'01)

Mergi la inceput

Multumim mult Nora pt toate detaliile pe care ni le-ati dat! Ma bucur enorm de mult ca a reusit operatia , si Crisa nu se va mai chinui cu tubul din burtica. Mii de multumiri si Dr.Reding , merita toata admiratia , ca a reusit sa ii redea zambetul si copilaria Crisei, este un adevarat profesionist.
Sper din suflet ca Vali si Nicu sa poata zambi din nou si sa uite de toate problemele si clipele grele pe care le-au trait.
MULTA MULTA MULTA SANATATE CRISEI SI INSANATOSIRE GRABNICA!
Mii de multumiri celor care sunt alaturi de parintii Crisei si de ea !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisflo34 spune:

Ne bucuram mult de tot!

Crisa e o adevarata luptatoare!

Multa putere pentru orele care urmeaza!

Te pupam mult Crisa!
Cristina, mama Sabinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Azi am fost la spital sa o vad pe Crisa. Era binisor, atat de bine cat poate fii, dupa o operatie destul de importanta. Noaptea a fost grea, s-a plans mereu de dureri de burtica, de crampe, de diverse alte dureri, Vali a stat incontinuu langa ea si era ingrijorata, obosita, stresata, samd. La fel si Nicu, tatal Crisei.

Am vorbit cu cel putin 2 asistente care mi-au povestit ca totul se desfasoara perfect normal, ca fetita primeste toate calmantele necesare, maximul pe care il pot da fara sa riste o intoxicatie, i-au facut si anestezie peridurala ca sa fie mai linistita si ca, dupa parerea lor, dupa cum arata fetita (nu are muschii contractati, nu plange, nu arata chinuita de durere) li se pare ca e bine si ca totul merge pe drumul cel bun.

Asistentele au confirmarea de la toti medicii care au participat la operatie ca, chirurgical, totul s-a desfasurat foarte bine, operatie a fost un succes, au indeparat portiunea de intestin gros cu fistula, deci au rezolvat problema. Din burtica fetitei mai iese acum un dren dar unul normal pentru orice operatie in zona abdominala. Chiar e recomandabil ca (,) Crisa sa se miste de pe o parte pe alta ca sa faciliteze scurgerile.

Pe scurt, opinia medicilor si a celorlalte cadre medicale e ca totul e foarte bine. Parintii...cu ei e putin altfel. Foarte stresati, deloc relaxati, deloc usurati de povara care li s-a luat de pe umeri.

E perfect de inteles, viata lor a fost foarte stresanta, s-au luptat mult pentru fetita, au trecut impreuna prin mult prea multe, e greu sa incerci sa te pui in pielea lor... Dar eu le-am tradus tot ce mi s-a spus si am insitat cat am putut mai mult sa se relaxeze si sa nu-i mai transmita stresul si Crisei, le-am spus ca am primit toate asisgurarile necesare ca totul este bine si va fi si mai bine. Mai mult de atat... Vali trebuie sa se odihneasca, trebuie sa aiba putere pentru fetita ei...Sa speram ca va reusi cat mai repede. E o mamica foarte devotata (la fel e si tatal), m-a impresionat mult!

Sa dea Dumnezeu sa treaca si perioada asta cat mai usor si s-o vedem cu toti pe Crisa sanatoasa si fericita! Cu siguranta ca atunci cand Crisa se va simti bine si parintii isi vor reveni!

Testul care se va face peste cateva zile (ups, iar am uitat cum se numeste, poate ma ajuta cineva) va consta in introducerea unei substante de contrast pentru a se verifica buna functionare a cailor biliare. Banuiesc ca-i ceva simplu.

Cam astea sunt vestile. Eu cred ca sunt vesti bune si incurajatoare. Mie, Crisa mi s-a parut ca arata foarte bine, era asa de frumusica si dulcica, un ingeras!

Cu bine,
Noracu Andrei (20aprilie'99) si Victor (12iulie'01)

Mergi la inceput

Multumim din nou Nora pt vestile aduse!Este normal sa se simta putin slabita si cu dureri de burtica, dar vor trece, este o luptatoare si o curajoasa!

Sunt sigura ca acolo Crisa primeste maxima atentie si ingrijire!Ma bucur enorm ca operatia a reusit si ca totul decurge bine pana acum ,la fel sa fie si de acum inainte!!!!Astept cu nerabdare rezultatul testului si ma rog sa fie FFFFF BUN!

Ii incurajez pe parinti ( din nefericire de la mare distanta), dar stiu ca vor fi puternici, cum au fost si pana acum pt Crisa! Ea merita totul!!!

O astept pe Crisa acasa , sanatoasa, fara furtun si cu un MARE CHEF DE JOACA!!

Mulri pupici de aici din Romania si suntem alaturi de voi !!!!

Mergi la inceput