Crisa, o fetita luptatoare-cont paypal

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Corynutza spune:

Am vorbit si eu la telefon cu micuta luptatoare si cu parintii ei. Calatoria cu avionul a emotionat-o putin si acesta este ,probabil, motivul pt care nu s-a simtit prea bine. Eu am vorbit cu ei pe seara cand mancasera si se simteau mult mai bine, Crisa era in camera de joaca si se bucura de tot ce era in jurul meu. Mi-a spus ca e frumos in vacanta si chiar daca scapa de furtun vrea sa ramana acolo.Era foarte incantata de ce a gasit acolo.

Sper din suflet ca acest entuziasm sa nu dispara dupa ce va afla pt ce este acolo de fapt. Joi va incepe analizele care sper din suflet sa iasa foarte bine.

Ii doresc "vacanta" placuta si mult noroc! Multi pupici tuturor , in special Norei care o ajuta nespus de mult pe Crisa! Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Bine ati ajuns pe meleaguri belgiene!

Am transferat suma de 231 euro, 220,83 euro provenind din plata paypal, , dupa ce s-a extras comisionul, 10 euro sunt de la mine.Suma a fost transferata in contul din Be care se afla pe prima pagina, iar comisionul tranzactie bancare e suportat de mine.Va rog o confirmare .
Sanatate puiutei si Doamne ajuta ca operatie sa fie cu succes.

Dantje & Martijn & Hannah

Mergi la inceput

Am vorbit acum ceva timp cu Vali si mi-a spus ca i-au facut analizele azi Cristinei , ca au iesit bine , are o mica colectie in burtica , dar este normal pt ca lichidul care ii iese pe tub se strange in burtica si dupa aceea se dreneaza. Cand au mers la analize totul a decurs bine , asistentele i-au nimerit vena din prima si Crisa nu a mai fost intepata de multe ori cum se intampla aici , pe intepatura i-au pus un plasture pe care au desenat o pisicuta ( animalutele preferate ale Crisei ) si i-au spus ca pisicuta va avea grija de intepatura si o va ajuta sa se vindece.Crisa a fost foarte incantata , mai ales ca a primit in dar suc de mere si biscuiti .Din ce mi-a spus Vali analizele sunt bune , caile biliare sunt in stare buna , mai asteptau sa ii faca o radiografie cand am vorbit eu cu ea . Dr Reding este foarte atent cu Crisa si grijuliu avand in vedere ca s-a intors de la iesire ( se pregatea sa plece acasa ) ca sa vorbeasca cu Crisa si cu parintii ei , sa le spuna ca analizele sunt bune si ca operatia , care este posibil sa aiba loc mai devreme pe 23 miercuri , fata de 25 vineri cum era programata, va reusi si Crisa va scapa de furtun .

Medici de acolo au fost impresionati de Crisa si de puterea ei de a sta atata timp cu tubul, dar si Crisa se pare ca a fost incantata de ce este acolo pt ca pe holul spitalului sunt multe camere de joaca si multe jucarii , sunt niste tablite pe care pitici pot sa deseneze cu creta de care Crisa a fost foarte atrasa , atat de atrasa incat nu mai vroia sa plece de acolo, iar cand au plecat se ruga de Vali sa mearga inapoi . Foarte nostim avand in vedere ca ea refuza aici sa iasa din casa de teama spitalului , iar acolo nu mai vroia sa plece . Vali mi-a spus ca iti lasa impresia ca esti in DisneyLand , nu intr-un spital .

Luni Crisa va fi internata in spital si posibil ca miercuri sa fie operata, pana atunci ii ramane timp sa se joace si sa descopere noi prieteni acolo

Mergi la inceput

Asa cum am promis revin cu vesti despre Crisa ( sper sa pot reveni mereu ) , dar din nefericire vestile nu sunt la fel de bune ca cele de pana acum . Am vorbit cu Nicu , tatal Crisei , (pt ca Vali nu mi-a raspuns deoarece era cu Crisa in camera de joaca si nu au auzit ) si mi-a spus ca s-a infundat furtunul si nu mai dreneaza bila , iar ei se tem ca nu cumva colectia care o avea in burtica sa se marit. Aici cand se infunda furtunul mergeau la spital si i se facea lavaj , dar medici de acolo au spus ca ei nu fac asa ceva unui copil atat de mic . Vali a incercat sa ii desfunde furtunul cu seringa , cum facea aici de multe ori , dar nu a reusit .Sa speram ca se va desfunda si ca atele care il sustin de pielea firava a Crisei nu se vor rupe, pt ca nici acest "sistem de prindere " ( altfel nu am stiut cum sa il numesc ) nu le este cunoscut medicilor de acolo.Au ramas uimiti de ce au vazut pe burtica Crisei.
Analizele vor iesi luni sau marti , iar pana atunci nu stim mare lucru despre starea Crisei , decat aceasta colectie care s-a vazut la ecografie.

Imi pare rau ca nu aduc vesti atat de bune , dar sper din suflet ca urmatoarele sa fie MULT MAI BUNE!

O zi buna si pupici "belgieni "( cum a spus ea ) de la micuta luptatoare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Buna!

Vin si eu cu vesti despre Crisa! Azi ne-am cunoscut, am stat de vorba cu Vali si Nicu iar copii s-au jucat impreuna! Crisa este o dulceatza de fetitza, plina de viatza, optimism si energie ca efectiv daca nu i-as fi cunoscut povestea nici prin cap nu mi-ar fi trecut ca a avut parte de atata suferintza! Vali si Nicu, jos palaria, desi le poti citi durerea pe fatza n-au uitat sa zambeasca si ne-am simtit tare bine cu ei!
Vesti bune, bila dreneaza din nou si furtunasul nu mai este infundat, medicul care o va opera este optimist in privintza operatiei in urma echografiei! Inca nu le este clar cum este prins acel furtun si medicii erau oarecum speriati vazand cat sunt de mari taieturile de pe burtica Crisei dar s-au linistit dupa echografie! Crisa va fi internata luni, va fi trecuta pe antibiotice si operatia s-ar putea sa aiba loc miercuri pe 23 si nu pe 25 cum era programata initial!
Toti sunt foarte incantati de sistemul sanitar cu tot ce include, de la sora medicala pana la doctori, sunt tratati ca oamenii, Crisa nu are nici o teama de ei si efectiv ar sta numai in camera de joaca! Ii place tare mult aici in vacantza cum spune ea! Afara nu am iesit pt ca este vant puternic, ploua si sa nu raceasca!
Ii tinem pumnii micutei luptatoare, sa treaca cu bine peste interventie si sa scape de furtunas! Trebuie sa reusesca operatia! Doamne ajuta!

Roxana si Eric (11 septembrie 2006)

Ei au nevoie de noi:
Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana & Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Bonjourici si de la noi!

Roxana(Beatrix), a povestit ce mai face Crisa&Co, deci nu mai zic si eu, am intrat doar sa povestesc ca donatiile catre Crisa au continuat, iar eu le-am dat deja toti banutii care erau in cont. In afara celor 350 de care spuneam ultima oara, au mai fost alti 300 primiti de la 3 prieteni (Bogdan Braguta-Simonab pe DC, Cristina Radulescu si Sinziana Radu), toti din Belgia!

In total, in contul meu s-au strans pana acum 3650 eur, 3100eur i-am transferat in contul din Ro al parintilor Crisei iar restul de 550 eur i-am dat direct.

Dantje, banutii de la tine nu ajunsesera inca in cont ultima oara cand am verificat, dar azi nu am fost la banca. Imediat cum ajung, te anunt, da?

Luni la ora 9 vom merge la spital si vom incepe aventura!

Dumnezeu s-o ajute pe Crisa!

Noracu Andrei (20aprilie'99) si Victor (12iulie'01)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Putere ingerasei si doctorilor mana buna.
Ok Nora astept confirmarea cand intra in cont.

Dantje & Martijn & Hannah

Mergi la inceput

Buna dimineata,

ieri dimineata Crisa s-a internat in spital, totul s-a desfasurat foarte bine, bietul copil a zis chiar ca-i foarte fericita ca e acolo! Cand le-am tradus asistentelor ce a zis nu le venea sa creada, cum adica un copil poate fii fericit ca-i la spital???

Ea era insa incantata de salonul frumos, de desene si jucarii si de speranta de a scapa de furtunasul acela care o chinuie de mult prea mult timp. Fireste ca si ea poate sa vada diferenta dintre Saint Luc si spitalele din Romania...

Parintii sunt si ei foarte multumiti, de spital, de amabilitatea celor de acolo, de mancare, samd.

Altfel, se fac pregatiri pentru operatia de maine, are deja perfuzii cu antibiotice, i-au facut si un test cu albastru de metil (sa vada cat de mare e fisura biliara, daca albastrul acela se duce prin tub).

Au si un telefon mobil acum cu numar de Belgia, au telefon in camera, deci sunt accesibili, daca doriti sa-i sunati, sa le urati succes si sanatate:-).

Sa ne rugam ca operatia de maine sa reuseasca cu bine si tot acest cosmar al familiei Banu sa se termine aici!

Cu bine,
Nora

Mergi la inceput

Dragii mei,

tocmai m-am intors de la spital, sunt fericita ca am reusit sa vorbesc si cu profesorul Reding. De fapt eu am vorbit chiar putin pentru ca era acolo si o doctorita romanca, Cristina Nicolae, care o cunoaste pe Crisa de cand era micuta, e doctorita care i-a facut primele radiografii, cand s-a descoperit tumora, asa ca prezenta ei este extrem de benfica.

Prof.Reding a spus ca vor face intai o radiografie cu substanta de contrast, sub anestezie, ca sa vada exact cum e tubul acela de dren si, in functie de ce vor vedea se va trece la operatie. A spus ca totul se va face cu maxima prudenta, asa ca ar putea dura destul de mult, si pana la 2-3 dupa amiaza.

In rest totul e ok, alfa-feto-proteina a iesit normala ceea ce e fff bine, starea Crisei e buna, totul se desfasoara sub bune auspicii!

Ne mai ramane sa asteptam ziua de maine, sa strangem pumnii pentru noroc si sa ne rugam pentru Crisa!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Dantje, banutii de la tine au ajuns cu bine, i-am si scos sa ii dau tatalui Crisei dar i-am uitat in portofel. O sa ii dau maine.

Merci frumos, in numele lor1

Mergi la inceput