Crisa, o fetita luptatoare-cont paypal

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Tuturor un an nou plin de impliniri si multa sanatate.

Deci, cand familia Banu vine la Bruxelles, eu le mai dau si acesti 350 eur!
Si de la mine 220,83 euro din paypal (dupa extragerea comisioanelor)+ 10 euro de la mine.Deci in total 230,83 euro.

Calatorie placuta si sper sa ne vedem la Brussel, daca nu reusesc transfer banii in contul Norei.

Dantje & Martijn & Hannah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corynutza spune:

Inca 3 zile si Crisa va pleca impreuna cu parintii ei in Belgia! Ii tin pumnii si stiu ca totul va fi bine pentru ca micuta e o luptatoare si o curajoasa, sunt sigura ca nu ii va fi teama de nimic si ca totul va fi bine !!! Va tin pumnii si va urez mult succes! O sa ma rog mereu la Doamne-Doamne si stiu ca El va avea grija de Crisa cum a avut mereu! Va pup si va urez drum bun !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Salutare!

Gata, pregatiti de drum? Crisa cum reactioneaza?
O sa vorbesc cu Nora pt restul detaliilor! In timpul spatamanii eu nu am cum sa vin la Bruxelles dar cu sigurantza ne vom vedea in week-end!
Drum bun va doresc si ne vedem aici!

Roxana si Eric (11 septembrie 2006)

Ei au nevoie de noi:
Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana & Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chita spune:

GATA CU BAGAJELE SUNT LA USA .Maine decolam via BELGIA ,crisa e incantata de zborul cu avionul si de ''vacanta '' asa cum stie ea nu mai are rabdare ,la fel si noi avem emotii dar stiu ca va fi bine Doamne ,Doamne nu ne va lasa .
Va multumesc tuturor ca ati fost alaturi de noi si ca ati facut posibila plecarea crisei la un spital bun unde se va face cu siguranta bine .
La intoarcere voi reveni cu poze si vesti bune sper incepand cu data de 17 ian crisa va incepe analizele iar pe 25 ian va avea loc operatia va rugam sa va rugati ptr micuta luptatoare sa fie bine ,stiu o ve ti face si va multumesc .
Multi pupici dulci de la crisa tuturor .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Priscilla spune:

Doamne ajuta.

Drum bun si sa va intoarceti cu bine acasa.

Pentru micuta Crisa multi pupici si sunt sigura ca la sfarsitul acestei "vacante",va fi o invingatoare.

mamica de strumfita mica

Sa ne rugam pentru insanatosirea lor
Diana;Stefanel;Mirela;Dan;Teo;

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisflo34 spune:

Drum Bun, luptatoarei noastre!

Mult, mult curaj!!!

Avem mari emotii, dar suntem convinsi ca totul o sa fie bine!!

Doamne Doamne e cu tine Crisa!!!
Noi suntem aici si tinem toti pumnii stransi ca sa fie totul bine!!!

Multa putere,
Cristina, mama Sabinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corynutza spune:

Mai sunt cateva ore si micuta luptatoare pleaca in "vacanta" de unde se va intoarce sanatoasa si fara furtun! Ii doresc mult noroc , curajul care l-a avut pana acum sa il aiba in continuare, toata sanatatea din univers si tot binele din lume! Va asteptam cu o Crisa sanatoasa si dornica de joaca , fara restrictii in activitatea ei si fara incomodul tub. Multi pupici dulci si imbratisari calduroase! Doamne-Doamne are grija de voi cum a avut si pana acum!

Drum bun! Si va tinem pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getacraiu spune:

Drum bun,Doamne-Doamne sa va fie tot timpul alaturi. Multa putere, curaj, ganduri pozitive si totul va fi bine.Sa va intoarceti sanatosi.
Ne rugam pentru micuta luptatoare ,Crisa.Doamne ajuta!
va tinem pumnii ,
pupici de laStefanica si Geta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Dragii mei,

familia Banu a ajuns cu bine la Bruxelles, zborul cu avionul a fost un pic greut pentru Crisa dar a trecut, i-am dus la spital si apoi la hotelul unde vor sta in aceasta periaoda, am facut impreuna cu tatal cumparaturile necesare.

Totul e deci OK, acum se odihnesc iar joi va fi internarea, cu analizele si investigatiile necesare, urmand ca pe 25.01, cu voia Domnului, sa se faca operatia si totul sa se termine cu bine!

Salutari si multumiri tuturor din partea lor si a mea.

Noracu Andrei (20aprilie'99) si Victor (12iulie'01)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisflo34 spune:

Nora esti un suflet de aur!!!
Multumim mult!

Crisa felicitari pentru prima ta calatorie cu avionul!

Suntem in continuare alaturi de voi!

Cristina, mama Sabinei

Mergi la inceput