Crisa, o fetita luptatoare-cont paypal

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Corynutza spune:

Buna seara tuturor si multi pupici!Ma bucur enorm ca sunteti alaturi de Crisa si faceti tot ce puteti,acolo sus la Doamne Doamne Crisa are multi ingerasi care au grija de ea,iar aici pe pamant,printre noi ,voi sunteti ingerasi ei,cei care o ajutati sa fie un copil sanatos si sa se poata bucura de copilarie asa cum merita.Va multumesc din suflet pt tot ce faceti pt micutul pui si va doresc tot binele din lume! O multime de pupici tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chita spune:

Buna ,sunt vali mama crisei ,draga noastra BEATRIX ,si nu numai ,au venit cei de la postul ACASA TV,de la Povestiri adevarate ,si au filmat reportajul despre CRISA ,nu stiu exact cand va fi dat pe post ,voi afla curand si voi reveni cu detalii ,saptamana viitoare sigur va fi ,mica noastra printesa sa descurcat foarte bine a spus multe poezii si cantecele ,nu a avut emotii in schimb noi ,am fost emotionati ,le spunea intr una ca vrea sa scape de furtun ,ve ti vedea cat de matura este in gandire ,suferinta ia furat copilaria ,asa prin intermediul povestirilor ve ti cunoaste mult mai bine povestea crisei ,si va ve ti convinge ca este o luptatoare pentru viata ,si a dorit sa traiasca si a invins moartea ,Dumnezeu ia fost alaturi mereu ,acum va ti alaturat si d-vs familia DC ,speram ca de data aceasta sa reusim sa scapam de tub prin aceasta noua interventie care va fi in Belgia ,suntem convinsi ca vom reusi,mai avem un pic.Crisa va trimite multi pupici tuturor ,voi reveni cu data emisiuni de indata ce voi stii si eu ,ca sa ne puteti vedea,multa sanatate tuturor .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Salut! Povestea Crisei este absolut impresionanta. Mie mi-au dat lacrimile citind-o. Vreau sa va ajut, atat cat pot. Ca sa nu dau gres vreau sa verific, daca vreau sa depun, din Romania, euro in contul vostur o fac aici? COD IBAN: RO73RNCB0463002142860001 EURO, COD SWIFT RNCBROBUXXX
deschise la Banca Comerciala Romana sucursala Postavaru, Bucuresti, pe numele Nicolae Banu.

Va doresc din suflet multa sanatate, putere si sper sa reusiti sa adunati cat mai repede banii de care aveti nevoie.

Mamica de spiridus

Avem si poze noi

Mergi la inceput

Buna ziua ,DANITIN ,multi pupici de la crisa ,contul este corect multumim mult pentru donatie ,crisa are nevoie de orice suma care o ajuta in strangerea totala a sumei ,sper sa mai tinem legatura si sa va dau vesti bune curand .CRISA are acum o sansa reala de a scapa de tub ,si a deveni sanatoasa ,are aceasta sansa datorita voua tuturor care o ajutati .Cu drag si recunostinta -vali - mama crisei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia spune:

Buna ziua,
as vrea sa donez si eu dar m-ar ajuta un cont in lei ca pot vira on line fara sa ma deplasez, pentru ca la ora la care termin eu lucrul bancile sunt deja inchise.
ma poate ajuta cineva?
Multumesc, Flavia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corynutza spune:

Buna Flavia!Parintii Crisei au deschis un cont moneybookers in euro,dar au putut primi si sume in dolari,daca poti trimite in contul lor de moneybookers este: nicolae_banu@yahoo.com . Dantje s-a mai oferit sa isi puna contul de paypal la dispozitie ,dar nu stiu in ce este deschis,contul pus de Dantje este : danaready@yahoo.com . Acestea sunt conturile online, sper sa iti fie de folos si iti multumim ca o ajuti pe Crisa!O zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta-Maria spune:

DAca se poate, as vrea sa imi spuna cineva cum pot urmari emisiunea de aici, ca pe mine nu prea m'au interesat posturile romanesti in ultimii ani...
Multumesc anticipat

Mergi la inceput

Buna ziua tuturor mamicilor ,sunt vali -mama crisei ,si vreau sa va tin la curent cu strangerea banutilor pentru crisa ,am fost azi la banca si avem asa ,in conturile BCR ,contul in lei avem -91 milioane ,contul in euro sunt -220 de euro ,contul moneybookers -67 euro ,bani adusi acasa de prieteni -38 milioane ,si 400 de euro ,bani stransi de o prietena din ploiesti -500 euro ,si mai avem 2 promisiuni de la 2 firme care vor sa o ajute pe crisa ,dar deocamdata nu au bagat bani in cont ,asteptam si le multumim ,ceea ce am scris mai sus sunt banii sigur care sunt in conturii deja ,si avem extrasele acasa ,multumim tuturor care ne sunt alaturi si doneaza ,crisa va pupaceste mult ,si va voi tine la curent cu toti banuti care intra in conturile crisei .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisflo34 spune:

Este absolut cutremurator! Sa vezi atata suferinta la un pui atat de mic!
Azi furtunul Crisei s-a blocat iar, Crisa nu s-a simtit bine! Noroc ca mami cea experimentata a inteles ce se intampla si a reusit sa deblocheze singura tubul, aspirandu-l cu seringa! Nu a mai fost nevoie de spitalul de care ii este atat de frica Crisei! De data aceasta! Oricum traim cu sabia lui Damocles deasupra capului pentru ca, periodic trebuie facute analize de sange si ecografii ca sa fie monitorizata "boala cea rea"!

Crisa spune din nou poezii, cantecele si rugaciuni cu ingerasi!
Continua sa isi doreasca de la Mos Nicolae, Mos Craciun sa scape de furtun, cum spune ea!!!!

Crisa iubita sper sa ti se indeplineasca dorinta cat mai repede posibil!

Cristina, mama Sabinei

http://www.crisa.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Buna seara tuturor femeilor inimoase de pe acest forum,
Cand am citit prima oara povestea Crisei am plans, acum citind pe acest forum iarasi imi curgeau lacrimile. Atata suferinta la un copil atat de mic si gingas nici nu-mi pot imagina. Este de admirat curajul cu care infrunta boala aceasta minunata fetita. Si cum Dumnezeu ii iubeste pe cei curajosi, sigur o va ajuta sa iasa din acest cosmar. Si mai este de admirat puterea si curajul parintilor care ii sunt alaturi si nu in ultimul rand daruirea cu care s-a implicat acest grup de femei inimoase de pretutindeni. Jos palaria!
Azi am depus si eu o suma de bani in contul din Belgia si sper ca luni vor fi in contul Norei.
Nora, ai toata admiratia si respectul meu pt daruirea cu care te implici in aceasta campanie. Abia astept sa te cunosc personal.
Dumnezeu s-o ajute pe Crisa.

Mergi la inceput