Crisa, o fetita luptatoare-cont paypal
Raspunsuri - Pagina 11
Corynutza spune:
Sunt placut impresionata de cati oameni au fost sensibilizati de povestea micutului ingeras, si sper din suflet ca numarul lor sa creasca pe zi ce trece si astfel DORINTA Crisei sa devina realitate , pentru ca cea mai mare dorinta a ei este "SA SCAPE DE FURTUN".Ea nu isi doreste jucarii sau dulciuri(pt ca oricum stie ca nu are voie sa manance),isi doreste "SA SCAPE DE FURTUN" si din cand in cand un puzzle sau o carticica (astea sunt jucariile cu care se poate juca ea).Este un copil minunat si mult prea matur pentru o varsta atat de fargeda,dar cu toate acestea nu isi pierde speranta si stie ca pe lume sunt MULTI OAMENI CU SUFLET BUN care o vor ajuta.Va multumesc din inima pentru tot ce faceti ca sa o ajutati pe Crisa.
Chita spune:
Buna,BEPII ,prietena noastra draga ,eu una mereu sunt bulversata de ceea ce citesc pe forum,nu ma asteptam sa cunosc atata lume buna,care sa-i dea o sansa crisei,sa se ataseze de ea si sa-i intinda o mana de ajutor .Toata viata ei a fost o mica GOLGOTA ,cu opriri dese si dureroase ,suferinta ei depaseste imaginatia oricui ,dar DUMNEZEUa salvat-o de cancer ,speram ca aceasta sa fie ultima ei oprire dureroasa ,si asteptam bucuria ,asa cum asteptam primavara sa infloreasca pomi si sa dea coltul ierbi ,multumim pentru donatia ta ,crisa te pupa mult si speram sa va cunoastem cand vom sosi la bruxell,foarte curand speram .
beatrix spune:
Buna dimineatza!
Vali, ma bucur ca au venit cei de la Acasa si Crisa s-a descurcat minunat! Sper ca astfel sa se stranga si restul sumei si sa veniti cat mai repede, sa scape Crisa de furtunas!Multi pupici Crisei!
Azi, am sa transfer si eu banii stransi in contul deschis de Nora! Sunt
270 euro intre timp! Ieri pur si simplu n-am avut timp deloc sa intru pe forum!
Bepii,!
Va pup pe toate,
Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi:
Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana & Crisa
ror spune:
Povestea Crisei nu m-a lasat indiferenta. E o poveste trista care sper ca va avea un final fericit cat de curand.
Ii doresc Crisei sa scape de tubulet cat mai repede si sa se poata bucura de copilarie asa cum o fac alti copii.
Toata admiratia mea pentru parinti, care au dat si dau dovada de un curaj si putere extraordinara intr-o lupta existentiala, pe care multi nu o pot intelege decat atunci cand sunt direct confruntati.
Insa persoane deosebite s-au implicat direct in ajutorarea familiei Crisei, ceea ce inseamna ca inca sunt destui romani, si nu numai, cu suflet mare.
Donatia mea e infima, dar asa cum mentiona cineva, pic cu pic se face marea. Pe 22 noiembrie am facut un transfer in contul Norei, iar la inceputul lui decembrie sper sa mai pot face inca un transfer.
In acelasi timp am trimis povestea Crisei tuturor celor pe care ii consider prieteni si sper ca si ei vor fi sensibilizati si vor contribui cu ceva.
Si noi ii dorim Crisei ca, dorinta ei de mos Craciun sa se implineasca. DOAMNE AJUTA!
Vali, voua va doresc curaj, putere si optimism.
Ror
Nora spune:
Dragi prieteni, azi am fost la banca, avem 985 eur in contul d-aici din Belgica!
1. Catalin Lepadatu - 50 eur, prieten din Belgia
2. Bogdan&Simona Braguta - 100 eur - id DC Simonab, prieteni din Belgia
3. Fam Munteanu - 20 eur - id DC Prixi, prieteni din Belgia
4. Agnes Buznosu - 100 eur - id DC White Pisana, prieten din Belgia
5. Valentin Stanescu - 30 eur - id Rombel Valentin, prieten din Belgia
6. Magdalena Talaban - 25 eur -prieten din Belgia
7. Slivia Ionescu -50 eur - prieten din Belgia
8. Cristina Machis-Janssens - 50 eur - prieten din Belgia
9. Cornelia Van Bouwel - 50 eur - Rombel, prieten din Belgia
10. Mihai Rusu - 100 eur - Rombel, prieten din Belgia
11. Oana De Munck - 25 eur - id DC Oanademunck, prieten din Belgia
12. Ioan Tibeica - 100 eur, prieten din Belgia
13. Robertina Martinescu - 60 eur - id DC si Rombel Ror,prieten din Belgia
14. Carmita - 200 eur - id DC Carmita, prieten din Belgia
Multumesc frumos tuturor, sa va dea Dumnezeu sanatate! Romani din Belgia: sunteti nemaipomeniti!
Haideti s-o ajutam pe Crisa, donati si voi un strop sa salvam un copil minunat. E frumoasa, e desteapta, e un om bun, suferinta nu a facut-o sa uite sa zambeasca! Ne zambeste noua si lui Dumezeu! Merita ajutorul nostru, oriunde ne-am afla, Romania, Belgia, Europa, SUA, Canada, oriunde!!!
Cu drag,
Noracu Andrei (20aprilie'99) si Victor (12iulie'01)
Chita spune:
Multumesc lui Dumnezeu ca va trimis la noi sa ne ajutati,multumesc tuturor oamenilor minunati cu suflet mare care fac eforturi ca aceasta suma sa fie stransa ,datorita lor crisa are acum o sansa reala de a ajunge cat mai repede in belgia la operatie .Multumesc ,NORA ,BEATRIX ,ROR ,si tuturor celor care a donat in contul NOREI ,oameni inimosi care isi doresc ca crisa sa fie bine ,sa nu mai sufere .Va doresc din suflet ca Dumnezeu sa va daruiasca ceea ce e mai de pret in lume -SANATATE maxima ,crisa va da un pupic tuturor drept multumire pentru gestul minunat pe care la-ti facut pentru ea .
cosmina_72 spune:
Felicitari romanilor din Belgia si nu numai.
Din nou se demonstreaza ca romanii sunt oameni cu mult suflet si multa credinta.
sanatate multa
Nora spune:
Ieri am fost la biserica unde slujeste parintele Patriciu Vlaicu si, dupa slujba, i-am spus parintelui despre campania pentru Crisa!
I-am dat un fluturas cu cateva detalii si am mai lasat la biserica altii fluturasi. sa vedem , poate mai citesc si altii povestea Crisei.
Numai bine,
Chita spune:
Asa cum am promis revin cu detaliile legate de banuti care au intrat pana azi in conturile crisei ptr operatie .Conturile crisei au fost deschise pe data de 02.11.2007 la BCR si avem urmatori donatorii carora le multumim ptr gestul lor:IOAN BUDULAN-100 RON ,TEHNO CENTER INT -3,400 RON,CAB.AV.DAN MARES-500 RON,GUSESCU CAMELIA-50 RON,NICOLETA FODOR -20 RON,CHIRIAC VALENTINA-50 RON,MOLOCA GEORGE-20 RON, ELENA DRAGHICI-30 RON,STAN -100 RON,LOGHIN CRISTINA-100 RON,OZTAYSI ANA-100 RON,DURU ALEXANDRINA-50 RON,SERBANOIU CARMEN-150RON ,COJANU NICOLETA-50 RON,N.C.D.IMAGE SRL-2,000 RON,BANU MARIAN-2,000 RON,SANDU DARIA-50 RON,SILVIA POPESCU-20 RON,ANCA CSUTAK-30 RON,GRIGORESCU MIHAELA-50 RON,SAFEXIM SRL -200RON,TOTAL CONT RON-9,069.50 RON.Contul in euro cu urmatorii donatorii carora le multumim sunt: MOLDOVAN CRISTINA-100 EURO ,COSCIUG ANDREEA-MARIA-100 EURO ,BOTA CLAUDIU-20 EURO .Alti bani ,CONTUL MONEYBOOKERS-67EURO .BANI adusi acasa de prieteni carora le multumim mult sunt urmatorii:CRISFLO34,COSMINA_72 SI PRIETENII LOR -11milioane si 300 euro,SIMION GEORGIANA SI DORIN-100 EURO SI 1 milion,FAM.RAFAILA CRISTINA SI VIOREL-20 MILIOANE,PRIETENII ANONIMI-27 MILIOANE ,total bani in casa sunt-59 milioane si 400 euro.BANI stransi de GEORGESCU ROXANA (PLOIESTI)-500 EURO . ACESTIA SUNT O PARTE DIN SUMA CARE II VOR REDA CRISEI SANATATEA MULT DORITA ,MULTUMIM TUTUROR PENTRU GESTUL LOR DEOSEBIT .VOI ACTUALIZA MEREU SUMA ,CRISA VA TRIMITE MULTI PUPICI TUTUROR .
Nora spune:
Vali(Chita), mi-am permis sa aranjez un pic listuta ta pentru o mai buna vizualizare. Multumim tuturor donatorilor!
"Asa cum am promis revin cu detaliile legate de banuti care au intrat pana azi in conturile crisei ptr operatie .Conturile crisei au fost deschise pe data de 02.11.2007 la BCR si avem urmatori donatorii carora le multumim ptr gestul lor:
*IOAN BUDULAN-100 RON ,
*TEHNO CENTER INT -3,400 RON,
*CAB.AV.DAN MARES-500 RON,
*GUSESCU CAMELIA-50 RON,
*NICOLETA FODOR -20 RON,
*CHIRIAC VALENTINA-50 RON,
*MOLOCA GEORGE-20 RON,
*ELENA DRAGHICI-30 RON,STAN -100 RON,
*LOGHIN CRISTINA-100 RON,
*OZTAYSI ANA-100 RON,
*DURU ALEXANDRINA-50 RON,
*SERBANOIU CARMEN-150RON ,
*COJANU NICOLETA-50 RON,
*N.C.D.IMAGE SRL-2,000 RON,
*BANU MARIAN-2,000 RON,
*SANDU DARIA-50 RON,
*SILVIA POPESCU-20 RON,
*ANCA CSUTAK-30 RON,
*GRIGORESCU MIHAELA-50 RON,
*SAFEXIM SRL -200RON,
TOTAL CONT RON-9,069.50 RON.
Contul in euro cu urmatorii donatorii carora le multumim sunt:
*MOLDOVAN CRISTINA-100 EURO ,
*COSCIUG ANDREEA-MARIA-100 EURO ,
*BOTA CLAUDIU-20 EURO .
Alti bani ,CONTUL MONEYBOOKERS-67EURO .
BANI adusi acasa de prieteni carora le multumim mult sunt urmatorii:
*CRISFLO34,COSMINA_72 SI PRIETENII LOR -11milioane si 300 euro,
*SIMION GEORGIANA SI DORIN-100 EURO SI 1 milion,
*FAM.RAFAILA CRISTINA SI VIOREL-20 MILIOANE,
*PRIETENII ANONIMI-27 MILIOANE ,
total bani in casa sunt-59 milioane si 400 euro.
BANI stransi de GEORGESCU ROXANA (PLOIESTI)-500 EURO."
Dumnezeu s-o ajute pe Crisa!