Crisa, o fetita luptatoare-cont paypal
Raspunsuri - Pagina 12
ROMBI spune:
Buna seara tuturor! Eu sunt Roxana Georgescu din Ploiesti. Imi permit sa fac o mica rectificare . Banii care s-au strans in contul din Raiffeisen care este pe numele taticului Crisei s-au strans din donatiile pe care le-au facut colegii mei care lucreaza in banca si nu numai . Le multumim tuturor din suflet si le uram multa sanatate. Mai am o promisiune de o donatie de la colegii din ING, sper sa se concretizeze cat mai curand.Va pupam pe toti! Roxi si Bia-10 luni.
beatrix spune:
Dantje, Acum ca s-a spartt gheata la paypal si mult succes in continuare!
Rombi, celor din Belgia si pt toti cei care au ajutat-o si o ajuta pe Crisa, , o !
Fetelor, poate mai aveti idei cum am mai putea sa ne mobilizam mai bine! Nu ezitati sa scrieti!
Va pup,
Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi:
Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana & Crisa
Antoanela23 spune:
Am trimis si eu azi o donatie prin paypal.
Multa sanatate Crisei,
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)
Dantje spune:
Beatrix intr-adevar s-a spart gheata , 100 euro de la Antoanela23 .
Dantje & Martijn & Hannah
Nora spune:
Un nouraport de banca: 1535 eur!
1. Catalin Lepadatu - 50 eur, prieten din Belgia
2. Bogdan&Simona Braguta - 100 eur - id DC Simonab, prieteni din Belgia
3. Fam Munteanu - 20 eur - id DC Prixi, prieteni din Belgia
4. Agnes Buznosu - 100 eur - id DC White Pisana, prieten din Belgia
5. Valentin Stanescu - 30 eur - id Rombel Valentin, prieten din Belgia
6. Magdalena Talaban - 25 eur -prieten din Belgia
7. Slivia Ionescu -50 eur - prieten din Belgia
8. Cristina Machis-Janssens - 50 eur - prieten din Belgia
9. Cornelia Van Bouwel - 50 eur - Rombel, prieten din Belgia
10. Mihai Rusu - 100 eur - Rombel, prieten din Belgia
11. Oana De Munck - 25 eur - id DC Oanademunck, prieten din Belgia
12. Ioan Tibeica - 100 eur, prieten din Belgia
13. Robertina Martinescu - 60 eur - id DC si Rombel Ror,prieten din Belgia
14. Carmita - 200 eur - id DC Carmita, prieten din Belgia
15. prieten anonim din Belgia - 100 eur
16. Selena Ardelean - 50 eur - id DC Miri_mik, prieten din Belgia
17. Dorin Fleseriu - 50 eur -prieten din Belgia
18. Departament COK Leuven - 270 eur - prieteni din Belgia, bani stransi de la colegi de catre Beatrix
19. Taner Abduraman - 50 eur - id DC Bepii, prieten din Belgia
20. Ana Covaci - 50 eur, prieten din Belgia
Multumesc frumos tuturor, sa va dea Dumnezeu sanatate! Romani din Belgia: sunteti nemaipomeniti!
Haideti s-o ajutam pe Crisa, donati si voi un strop sa salvam un copil minunat. E frumoasa, e desteapta, e un om bun, suferinta nu a facut-o sa uite sa zambeasca! Ne zambeste noua si lui Dumezeu! Merita ajutorul nostru, oriunde ne-am afla, Romania, Belgia, Europa, SUA, Canada, oriunde!!!
Inca ceva: aproape toate transferurile pe care le primesc contin in rubrica de comunicatii mesaje minunate: Dumnezeu s-o binecuvanteze pe Crisa, Doamne ajuta, samd! Donatiile sunt facute din tot sulfetul si pentru asta va multumim!
Cu drag,
Noracu Andrei (20aprilie'99) si Victor (12iulie'01)
beatrix spune:
Nora,
Mii de multumiri si felicitari tuturor celor care au donat in contul deschis de tine!
Sper sa n-i se alature cat mai multe persoane inimoase si din alte tari si continente!
Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi:
Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana & Crisa
soni spune:
NORA, ser ca zi sau miine sa ajunga si pliculetul de la mine cu ina o mica mica --surpriza! V-o spun dupa cum a iest la suprafata!!
Multa sanatate CRISA!
Chita spune:
Buna seara tuturor mamicilor cu inima de aur ,multumesc NORA ,BEATRIX,ANTOANELA 23,SONI ,DANJE ,si tuturor celor care au donat in contul din belgia ,sa stiti ca ati donat sanatate pentru crisa ,speranta pentru micul ingeras care are atata nevoie de noi toti .
Vreau sa va dau o veste buna ,pentru ca si noi ne zbatem mult ca sa reusim sa strangem cat mai repede suma ,am reusit sa luam legatura cu redactia emisiuni ''O DATA IN VIATA '',care se difuzeaza pe TVR 1 ,vineri la ora 20:15 ,dansii au fost impresionati de povestea crisei ,si sau hotarat sa ne ajute ,in consecinta au venit acasa au filmat iar vineri acum ne puteti vedea la aceasta emisiune .
Despre reportajul de la acasa tv,este filmat ,dar mai trebuie sa asteptam putin ,sa ne vina randul,voi reveni cu detalii de indata ce le voi avea si eu ,deoarece acest lucru nu depinde de mine si va trebui sa avem putinica rabdare .Mii de pupici de la crisa pentru voi toti si sper sa ne vedem curand in Belgia ,pupici ANTOANELA 23 .
Nora spune:
Vineri, 30 noiembrie, ora 20.15 (ora Romaniei), TVR-emisiunea "O data in viata" o vom vedea pe Crisa! Uitati-va cu totii!
Noracu Andrei (20aprilie'99) si Victor (12iulie'01)