*** LA REDOUTE *** (59)
Raspunsuri - Pagina 19
miki68 spune:
quote:
Originally posted by Laura Ioana
Ce inseamna sac besace, sac noir dos si sac bowling? Sper ca nu bat campii
Am primit si eu avizul pt o comanda din 26 0ct si azi am mers de am luat coletul. Pusesem un cod pt nush ce hainuta cadou si mi-a venit in loc un set de tacamuri fainut![]()
![]()
32+
AMR 8 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007
Sac besace - o geanta care se poarta in banduliera
Sac noir dos - rucsac negru
sac bowling - o geanta de mana mai marisoara (sport)
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
danielac spune:
Jasmine, sunt de acord cu tine in legatura cu parerea despre Laredoute! sunt neseriosi!
coletul meu din 28 sept. al doilea, nu a ajuns nici acum.
o sa le scriu din nou.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?
Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311
Laura Ioana spune:
Miki
multumesc.
Am trimis ieri o comanda si am pus codul pt cadoul ren. Sunt curioasa sa vad ce-i si cum. Am comandat 2 pulovere barbatesti, un set de 2 bluzite pt bebe (de la cocoon) si un carusel muzical pt bebe care-i la super pret fata de Romanica
(pe site e 39,9E si in magazine am vazut acelasi carusel la 2,5 milioane). Abia astept sa vina pachetul
32+
AMR 8 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007
Tonia Antonia spune:
Uite renul aici http://www.zimagez.com/zimage/p7200081.php la codul 50423.
Editez: am mai gasit un cod dragut 29424 care ofera un platou din ceramica cu un suport pentru servit la masa. Fetele din Fr scriu pe forum ca e OK cadoul...
gabitaco spune:
mai fetelor.... am capiat de tot...de 2 ceasuri stau si ma uit ca prostu pe site-ul unui magazin frantuzesc de jucariii si ma crucesc... Pai frate la ei sunt mult mai ieftine decat la noi. Nu stiu efectiv ce sa comand pt fata... sunt atat de multe si ieftine...de frumoase ...nu mai zic... nu-mi vine sa cred....
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by gabitaco
mai fetelor.... am capiat de tot...de 2 ceasuri stau si ma uit ca prostu pe site-ul unui magazin frantuzesc de jucariii si ma crucesc... Pai frate la ei sunt mult mai ieftine decat la noi. Nu stiu efectiv ce sa comand pt fata... sunt atat de multe si ieftine...de frumoase ...nu mai zic... nu-mi vine sa cred....
Gabriela siMateea Ioana
Povestea nasteriiCand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
Nu ne dai si noua linkul?
Diversificarea
Jasmine spune:
pai la ei cam toate chestiile sunt mai ieftine decat la noi.
Intrebarea e daca site-ul respectiv binevoieste sa livreze si in Romania.
ELTEKA spune:
Nushu , multumesc frumos
!
Va sa zica doar Anne Weyburn e asa, nici nu ma mai uit la gama aia.Bine ca nu m-am apucat sa comand de peste tot 34/36 (ca atat aveam la gradinita
)
Puloverele nu sunt plasticoase, dar au un PNA din ala ..ca pe vremea odiosului
Si da, cred ca ai dreptate, m-am pus sa le incerc eu, nu sunt mari efectiv, ci au asa, "un croi de doamne serioase"
Acu' soacra-mea e o supla, are alura de fetiscana, nu pot sa i le dau
Azi a venit in vizita intr-un palton roz, asa ca s-a bucurat de puloverul roz (e un fel de lanita, nu cea mai fina pe care am atins-o eu vreodata, dar e ok).
Saptamana care vine ma mobilizez si comand ceva. Aici imi ajung pachetele intr-o saptamana.
Un week-end placut!
Mamica lui ELIAS, 31.05.2007
POZE cu Elias, sau DOLOFANEL - Fat Frumos cel Chel
Bratu Monica spune:
Gabitaco
Vram si noi link-ul cu jucarii,ca vine Mosu acu!!!!!!!!!!!!!
Te rugam in cor!

Monikka