Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (253)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Nu v-am zis, eu m-am raportat singura, macar sa stiu o treaba.

Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IRINEL distractie placuta Ilincutzei la chef,abia astept sa va mutatzi si sa ai timp sa ne povestesti mai pe larg despre ea!
Dienutza mea e la plimbare cu taic-su si eu calare pe conta.
CRISTINA esti mortala
Nu v-am zis,dar acum am eu un feeling,ca vom reintra in normal.

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Moni, dea Domnul sa ai un feeling bun si adevarat.
A naibii conta asta, ce-o mai calarim... o urasc, dar n-am ce face.
Gio, multumesc ca m-ai scos de unde eram.

Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

quote:
Originally posted by asteryaro

Buna, mamicilor.
Irina, nu vreau sa incit, dar feelig-ul meu este ca nu-si va lua bagajele de aici, sa plece. Dimpotriva, va continua sa scrie, sa arunce cu mucii-n fasole mult mai mult decat pana acum. Pt. ca daca pleaca, unde sa mearga? Este cunoscuta ca un cal breaz pe internet. Mai retineti cand a depistat-o Dana Ene ca scria de pe 2 ID-uri??? Astfel de fiinte ar merita introduse intr-o banca de date, asemeni rai-platnicilor bancari, adica un soi de black-list.

Astery, nu am mai vrut sa intervin dar nu pot lasa problma nerezolvata! cred ca ar fi mai bine sa citesti tot mesajul de mai sus, aici e doar o parte din el. Dar asha cu calm.
Nu am spus nimic rau de fiul tau in mesajul de mai sus, am spus ca ar trebui sa te schimbi si nu mai hulesti! Nu mai interpreta vorbele cum vrei tu!!.
Ce stiu eu despre tine? Ca stai in Buzau, ca ai un copil pe nume Razvan si ca faci conta. Unde si cum habar nu am. A..si ca te-ai maritat anul asta. Am aflat de curand ca ai probleme cu Razvan. Bineteles nu de aici, m-a informat Moni pt ca nu stiam.
Mai femeie, toata lumea a uitat unele lucruri dar tu vad ca nu poti nicicum. Eu am uitat de faza cu "borcanele" si vad ca tu ti-ai amintit. Am impresia c memorezi tot ce zic, altfel nu imi exlic. Chiar iti face placere sa injuri persoane?

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Va dati seama cum s-au simtit ele atunci? Pe moment nu am realizat dar m-am luat si eu dupa "turma" dupa discutiile avute pe mess ca eu habar nu aveam despre ce e vorba si ce scandala fost atunci.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=94089&whichpage=26
Si acum ca sa vezi...sunteti prietene.
Cata, hai spune cum v-ati simtit atunci? Ca voi stiti cel mai bine !!

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Las-o te rog pe Cata in pace! Nu mai cauta in arhive, stiu si ele bine ce a fost. Si daca au ales sa treaca peste asta, cinste lor! Ceea ce nu pot spune despre tine!

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

Ingrid, sper sa pot spune si eu intr-o zi ca pot sa trec peste asta.
Ia uite ce de virusi erau la orizont pe vremea aia:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=101506&whichpage=2
Chiar nu realizezi ca ceva pute aici? Cand ne impacam cand ne certam . Si nu am nimic cu Cata, te-ai facut avocata ei? Poate vreodata ne vom impaca si noi si vom rade de aceste clipe...cine stie..
Eu credula cum sunt mai sper inca la minuni! Ca doar..au mi fost cazuri nu?
Vroiam sa iti arat ca totusi chiar si tu te poti intoarce la 180 grade.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

INGRID da-i pace,ca incepe operatiunea de care ziceam mai devreme,cerseste atentie si incearca sa bage strambe.I-a trecut rapid plansul ala teatral.

Cu cine m-am ciondanit vreodata,m-am impacat.Diferenta e ca cu madam nici macar nu m-am certat,am ales sa o ignor total si probabil de aici provine ura asta viscerala ce-a lovit-o brusc la adresa mea.Nu cred ca realizeaza,dar e o mare diferenta si o persoana inteligenta ar intelege-o.Nu te pot afecta cu adevarat decat cei pe care ii iubesti.Si cu cei pe care ii iubesti,daca cumva te certi cauti sa te impaci. De restul nu-ti pasa.Viseaza degeaba.

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Sa-i dau pace? Pai unde m-am intors eu la 180 de grade? Eu am precizat si atunci ca nu am nimik cu fetele care scriu in alta parte si le-am rugat de multe ori sa se intoarca. Nu m-am certat cu ele, am subliniat doar niste chestiuni.
Avocat? Pai nu-s avocatul nimanui, nu-mi place ca se rascoleste trecutul. Si chiar mi-s dragi Cata si Alina.

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

nu stiu ce link ai dat acolo B. dar nu ma intereseaza..sincer nu inteleg de ce ma pomenesti, dupa cum ai vazut am incercat sa nu discut cu tine..nu are sens sa mai zic dc..la vremea cind am vrut sa iti explic ce a fost nu te-a interesat si mi-am dat seama ca m-as fi obosit aiurea..cit priveste discutiile pe care le-am avut atunci, toate am regretat ca am ajuns in postura de certarete si eu niciodata nu o sa mai cad in greseala da a ma contra pe nimikuri..cu cine m-am certat atunci in veci nu as mai face-o acum sau mai incolo pentru ca toate am invatat din greseli si sunt sigura ca am devenit mai intelepte si am tras invataminte din ce s-a intimplat...tu ai sa intelegi vreodata cite greseli ai facut, cite discutii ai provocat si pe cite pers. ai deranjat prin modul tau de a scrie? Pacat ca nu te poti schimba..pacat!

Bia

Mergi la inceput