Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (253)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Am terminat de citit tot.
Eu LUP? Vai doamne ce-am ajuns.
Ma doare capul de nu mai pot. Nici in viata reala nu am patit ca cineva sa vb atat de urat cu mine!
Eu am spus ce era de spus, mai sunt multe lucruri nerezolvate dar timpul le va rezolva pe toate........
Astea fiind zise aveti grija ce prietene va faceti !!! Nu de alta dar sa nu patiti ca mine!!

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

quote:
Originally posted by Biancas

Si tot pt cele care chiar vor sa stie si le preocupa soarta mea de pe celalt forum:
M-am certat cu numita Christa, o femeie in vrsta de 36 ani care le stia pe toate!!! Daca sunteti curioase ce scrie intrati pe dincolo sa va convingeti ca ea a "inventat lumea" atat de multe lucruri stie.
A pus PM pe forum in care am jignit-o facand-o batrana pt ca efectiv nu stiam cu ce sa o lovesc sa termine odata. Era ca raia. Cum spuneam ceva, hop si ea zicea taman invers.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Nu o cunosc pe Christa, nu stiu ce fel de persoana e dar te-ai gandit ca exact asa cum o descri tu pe ea te percepem noi pe tine????!!!! Exact atitudinea asta o ai tu, de parca tu le cunosti pe toate, tu esti cea mai experimentata etc. Iar faza aia cu "am jignit-o facand-o batrana pt ca efectiv nu stiam cu ce sa o lovesc sa termine odata" mi se pare absolut ingrozitoare...practic iti recunosti rautatea.
Iar aici ai inceput iar sa faci referiri la discutia noastra de pe mess, dar nu inteleg de ce nu mentionezi si replica ta cand ti-am scris "Ciao gordita!", adica, (citez): "gordita e MATA si tot neamu tau.......te-ai luat de mine si eu ma iau de mata" Ai stiut sa faci pe victima si sa te plangi ca familia ta a fost jignita dar ai uitat sa precizezi ca ai facut acelasi lucru....
Si din mesajul ala kilometric nu am inteles decat un lucru: cand te avantajeaza situatia iti place sa o evidentiezi, cand e impotriva ta faci pe mortu-n papusoi!!!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

quote:
Originally posted by Biancas
Astery, ii doresc numai bine copilului tau, dar atata timp cat tu atragi energii negative, hulesti pe forum in ultimul hal nu cred ca se va face bine. Sanatate multa lui Razvan!!

Ia mai du-te-n moash'ta pe gheata! Tiganca de mahala, asta esti. Coabe. Vrajitoare.
Oameni buni, ia uitaaaaati!!!
Sa-ti fie rusine ca poti sa gandesti si sa scrii asa ceva despre un copil bolnav, pe un FORUM PUBLIC, si ca ne-ai silit sa ne facem de ras in toata lumea.
Tampita pamantului, pentru Razvan fac crima, auzi?
Nemernico!
Fii atenta, ma pot dezbraca de tot caracterul si toata educatia, sa tii minte asta si daca te-o intreba cineva din somn.
De Razvan NIMENI nu are voie sa spuna nimic de rau, pricepi???
Ma risc de un avertisment rosu, macar sa stiu cum stau lucrurile.

Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Astery, linisteste-te! Razvan se va face bine, auzi? Nu mai baga in seama chestii cu energii negative, astea-s prostii. Nimeni nu-ti poate influenta copilul, oricat de rau ar gandi despre el. Fruntea sus si nu uita, repeta ce-mi spun eu de fiecare data cand o vad pe Diana bolnava: sunt suficient de tare sa lupt si in locul ei daca trebuie! Asa sa fii si tu!

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

CATA si eu ma mir cum de nu suntem inca la ZZ.
CRISTINA imi pare foarte rau ca te-a adus creatura in stadiul asta de nervi.
IRINA se pare ca nu ai avut defel un feeling bun azi.

Eu una ma abtin,desi in mesajul ala lung minte artistic.Ma asteptam sa o faca si mai si,dar probabil se pastreaza pentru viitor.Ma astept chiar sa inceapa precum Nico, cu trimis conferinte inventate si inflorit mesaje,dar n-a reusit inca,se pare ca o doare capul si plange.Ma bucur ca acum,nu pe umarul meu.Cand a facut-o mai demult,disperata ca vor vota fetele contra ei si o vor da afara (deci nu voia defel sa plece singura ), i-am spus sa isi ceara scuze si sa le ignore total,adica sa nu mai discute deloc cu cele cu care se certa si impaca periodic.Si n-am facut-o defel de dragul ei,ci de dragul linistii din zona.
Si acum cred ca se va lasa iar,cu o mare perioada de liniste.

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ce nu pricep eu si pace, ce Doamne iarta-ma are forumul asta de nu se poate dezlipi cineva de el? Pai daca mie mi-ar fi sugerat atatea fete sa plec, as fi scris un mesaj si la revedere! Pai eu daca voi pleca, credeti ca o sa mor de inima? Nu, viata continua si fara forum...zau asa! Mi-am facut prietene cu care pot vorbi pe mess, ne putem intalni...chiar nu mi se pare sfarsitul lumii daca renunt.
Dar, poate pt altele e tragedie greaca. (nici o aluzie la tine, Maraki..si chiar imi pare rau ca pleci, sper sa te razgandesti).

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinel2005 spune:

Voiam sa intru si eu cu niste floricele si pupici, cind colo...

Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)

ingerasul lui mamica- poze

www.dropshots.com/ipadureanca " target="_blank">filmulete

_

de umblat umblu ca fiecare:
când vinovat pe coperisele iadului,
când fara pacat pe muntele cu crini (Lucian Blaga, „Biografie”)

_

Mergi la inceput

IRINEL cum nimeresti tot asa! Pusi la Ilincutza,fa abstractie si zi-ne despre ea! E doar "Un WE de cosmar" ce se intampla
INGRID si eu sper sa se intoarca si Maraki,dar in primul rand ANA DE SPANIA!

Mergi la inceput

INGRID pai normal,dar tu (si altele) ti-ai facut prietene aici,ea nu .Si pe cele care i-au intins o mana si nenumarate sanse,le taraste acum prin noroi,sau cel putin incearca,asta dupa ce a incercat initial faza cu lingusirea si nu i-a iesit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinel2005 spune:

Nu stiu cum se face. Uneori mi-e si groaza.
Noi suntem bine, alergam de colo colo, cu credite, acte, zugraveli, mobila, transfer cu serviciul, un du-te vino continuu Cluj Bucuresti. Plus jobul de zi cu zi.
Ilinca tocmai maraie, uitandu-se la pozele dintr-o carte. Asa "studiaza" ea. Maraind continuu. Ne pregatim sa mergem la o mica petrecere de piticanii. In ultima vreme au fost cam multe petrecerile pentru pici.
la toate fetele si la minunatii spiridusi.

Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)

ingerasul lui mamica- poze

www.dropshots.com/ipadureanca " target="_blank">filmulete

_

de umblat umblu ca fiecare:
când vinovat pe coperisele iadului,
când fara pacat pe muntele cu crini (Lucian Blaga, „Biografie”)

_

Mergi la inceput