Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (253)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Deci nu stiu ce se intampla dar s-a ajuns prea departe. Va dau cuvantul meu ca am lacrimi in ochi si nu mai pot citi nimic si plang ca nebuna.
Mai chiar asha rele puteti fi? Sa ma jgniti fara perdea?
Sunt OM mai nu amimal sa fiu batjocorita in halul asta !!!!
SA VA FIE RUSINE !!!

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by asteryaro

Buna, mamicilor.
Mai retineti cand a depistat-o Dana Ene ca scria de pe 2 ID-uri??? Astfel de fiinte ar merita introduse intr-o banca de date, asemeni rai-platnicilor bancari, adica un soi de black-list.

Poftim??????????
Dana Ene te rog frumos da-mi o explicatie la asta.
Sa moara copii mei (ma jur ca tiganii acum) daca am 2 ID-uri pe acest forum, !!!!
Nici dincolo nu am avut doua Id-uri, mi-am mai facut unul dupa ce am fost scoasa cu id Biancas. Celalalt era SBianca iar apoi Ciudatzica .!!!
Nu aveam cum sa scriu cu doua ID!!!

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Bianca. Ai scris un mesaj lung, dar care se diferentiaza de alte mesaje scrise de tine. Chiar foarte tare, parca nu ati fi aceeasi persoana. Ce vreau eu sa spun: ti-am dat nenumarate sanse. Chiar daca nu am precizat, de multe ori m-au deranjat comentariile tale, nu erau la adresa mea, insa tot m-am enervat putin. Nu ti-am spus de multe ori sa incetezi cu atitudinea "prea le stiu pe toate?". Am tot sperat ca te vei comporta altfel. Nu s-a intamplat. Faza cu Denisa a pus capac. Eu te-am tot aparat cat am putut. Ca si Maraki, ca si Moni. Dar, undeva, s-a rupt firul. Nu ai auzit de proverbul cu "paiul ce a rupt spinarea camilei"? Asa m-am simtit si eu. Nu mai pot avea aceeasi atitudine fata de tine. Imi pare rau. Ca o regula, sa stii ca nu intreb pe nimeni ce sa fac. Eu sunt cea care decide daca cineva mai are loc intre prietenii mei, fie si virtuali sau nu. Nu vreau sa par intransigenta, eu chiar sunt asa.
Imi pare rau de AnaM ca pleaca, dar curand presimt ca o voi urma. Asa este, m-am mai intors la secta. Insa, ceva imi spune ca de data asta nu va mai fi la fel.

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

Ingrid te-am inteles acum, te-am regasit pe "tine" in mesajul asta. M-a deranjat foarte mult atitudinea ta fatza de mine ce ai avut-o zilele astea ! Te-am considerat altfel decat pe restul !Si de asta am insistat cu Pm, incercand sa caut un raspuns la atitudinea ta.
Si eu cred in paranormal, cand s-au certat cu mine fetele s-au imbolnavit si copii lor, exact cu aceeasi boala pe care o avea copil meu. Si nici eu nu doresc raul copilasilor, am constatat doar!!
Astery, ii doresc numai bine copilului tau, dar atata timp cat tu atragi energii negative, hulesti pe forum in ultimul hal nu cred ca se va face bine. Sanatate multa lui Razvan!! Sunt o credincioasa ortodoxa, nu merg la biserica dar ma rog in fiecare seara pt familia mea si pt copilasii mei!!! (asta pt cine nu credea ca cred in D-zeu!!, cred dar nu umblu la biserica)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

OARE "PLANGI" ASA DIN CAUZA CA PLEACA MARAKI?
Ti-am spus de cand am primit acel PM aiuritor ca nu tin minte sa imi fi scris mie vreodata de "Denisa mama eroina" ,cu atat mai putin sa fi discutat asemenea aiureli cu ea.Sau poate chiar ai scris pe messul lasat micsorat de mine si eu n-am mai citit,tot ce-i posibil.Ti-am scris atunci sa nu mai mai cauti,sa nu ma mai "certi" virtual ca nu-ti raspund,sau ca te barfesc vezi doamne- de parca ai fi centrul universului si alt subiect n-am avea niciuna! Ti-am spus ca m-am saturat sa iti tot aud comentariile nesolicitate despre prietenele mele si nu numai.Ti-am spus ca nu vreau sa mai am de-a face cu tine.M-ai rugat "pentru ultima oara" sa fiu sincera si sa iti spun cum de au aparut fetele iar pe DC.Am fost ,ti-am spus ca eu le-am convins si atunci ai inceput sa ma faci in toate felurile,nesimtita,barfitoare,puturoasa etc.Doar complimentele astea primite le-am aratat unor fete si una sau mai multe au avut deosebita placere sa iti trimita ce a primit.Si nu e vorba de Maraki.Le (iti) multumesc - dar ma asteptam sa aiba si curajul sa se inscrie pe lista ta de sustinatori.
In ceea ce priveste ce a hotarat ANA DE SPANIA,UITE MARAKI RAUL DE CARE VORBEA IRINA IERI.

SI TOTUSI,VA VINE SA CREDETI CUM LUPUL STRIGA UITE LUPUL?

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Si tot pt cele care chiar vor sa stie si le preocupa soarta mea de pe celalt forum:
M-am certat cu numita Christa, o femeie in vrsta de 36 ani care le stia pe toate!!! Daca sunteti curioase ce scrie intrati pe dincolo sa va convingeti ca ea a "inventat lumea" atat de multe lucruri stie.
A pus PM pe forum in care am jignit-o facand-o batrana pt ca efectiv nu stiam cu ce sa o lovesc sa termine odata. Era ca raia. Cum spuneam ceva, hop si ea zicea taman invers.
Era veche pe forum...avea prietene care au sustinut-o (parca seama cazul ala cu asta cu diferenta ca atunci scriam pe tot forumul, acum scriu doar la un subiect). Operatorii m-au banat. Fetele de la spiridusi sau nu mai retin cum se numeau m-au sfatuit sa imi fac alt user. Mi-am facut si am scris doar acolo. Apoi m-au cerut inapoi, au deschis subiect separat si au cerut op sa ma lase se scriu doar la subiectul ala. dar gurile rele..si-au spus cuvantul si nu am fost acceptata.
De aceea apar cu cu Ciudatzica acolo. Dar nu mai am nici un cont dincolo, si nici nu ma tenteaza sa merg inapoi cu toate ca as putea (fara sa spun cine sunt de fapt)
Le-am cerut fetelor sa ma scoata din lista cu nikul ala si vad ca inca sunt acolo. De ce? habar nu am...poate sa para mai multe..cum se intampla si aici...sunt o gramada pe lista pe care nici nu le-am cunoscut de 1 an si un pic dar ele continua sa apara)
Sper ca v-am lamurit si va rog mult nu mai dati cu presupusul.
Dana Ene astept interventia ta cu privire la acest aspect!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ana_m

Maraki , pt tine scriu acest mesaj . Contrar a ceea ce crezi si spuneai aseara ca multe ar vrea sa nu mai scrii la acest subiect sa stii ca in nici un caz nu e asa. Dar cea ce ai scris azi , pe mine m-a oripilat pur si simplu. Eu nu as putea sa spun asa ceva nici cuiva care mi-ar face direct un rau personal, darmite unei "" prietene-cunostiinte virtuale". Nu am decat un sentiment de scarba . Nu asteptam amenintari- blesteme de la cunostiinte virtuale.
Cred ca a venit momentul sa imi iau la revedere de la voi toate prietene dragi , si sa ma ocup de problemele mele din viata cotidiana, pe care aici nu le pot publica.
Ramaneti cu bine si un mare pupic la toate si la spiridusii vostrii . Mi-a facut placere ca v-am cunoscut .

Ana, m-ai facut sa plang din nou !!!
Doar aici am putut ajunge cu cititul, si am raspuns pe rand ca sa nu imi uit ideile!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Daca ai putea sa micsorezi si sa decolorezi strigatul din susul paginii,pentru ca imi aminteste de ultimele icniri ale lui Nico ,brrrrrrrr... cred ca ies de pe net,mi-a ajuns cu varf si indesat pe ziua de azi.

Ana de Spania

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Maraki a vrut sa spuna exact ce am spus si eu inainte ! Eu i-am spus ca am observat ca copii aia s-au imbolnavit tocmai cand mamele lor se certau cu mine!! Si ea mi-a spus ca a observat, dar nu a spus nimanui pt ca ar fi crezut-o lumea ...cine stie cum.
Si acum v-a facut o seizare ca poate nu aveti dreptate sa va tot luati de mine, si bineteles ati intrerpretat prost.
Ana, credeam initial ca din cauza celor scise de Moni te-ai suparat, dar cand mi-au trecut lacrimile am vazut ca era vb de Maraki (initial nu am citit cui te adresai). Credea-ma ca nu e deloc ceea ce pare mesajul ala,nu doreste raul nimanui, e doar o constatare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Am citit si ma mir ca nu suntem inca la zz..probabil din cauza de weekend.. nu are sens sa mai comentez nimik despre asta..
Bia doarme, eu am sofat prima data pina la serviciu si inapoi de 3 ori, cu Dan in dreapta..el a zis ca sunt pericol public si mi-a produs o stare de kk, dar eu zic ca nu am fost chiar asa..
Diseara nu stiu daca merg ori ba la botezul ala...m-am vopsit iar ca ieri nu iesise bine...sunt grena in cap...ma doare in git si sper sa nu racesc...cum naiba e la Capsa? E misto..de tol superfestiv sau cum, sa stiu daca am in ce sa ma imbrac! Deslinata ca ziua de azi!
Fug sa mai citesc ceva pentru luni la serviciu!

Bia

Mergi la inceput