Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (253)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

quote:
Originally posted by loren@
..cit priveste discutiile pe care le-am avut atunci, toate am regretat ca am ajuns in postura de certarete si eu niciodata nu o sa mai cad in greseala da a ma contra pe nimikuri..cu cine m-am certat atunci in veci nu as mai face-o acum sau mai incolo pentru ca toate am invatat din greseli si sunt sigura ca am devenit mai intelepte si am tras invataminte din ce s-a intimplat...
Bia

Catalina........asta-mi place si mie sa cred, ca regretam greselile si vom face tot posibilul sa nu le repetam(eu cel putin cu siguranta !)
Excelent punctat!!!!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

TATIII ... ADA BADA PATICII ,PUI??? Asa ceru Diana sa-i puna taica-su DVD cu Alba ca zapada .
INGRID imi amintesc ce zicea Cristina odata "pe cine nu lasi sa moara,nu te lasa sa traiesti"

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

vroiam sa va salut..........
noi suntem raciti si otitosi- si eu si Alexsi va jur ca pot localiza cauzele cu exactitateun superb restaurant cu o fereastra larg deschisa la Disney.
nu cred in energii negative si, mai ales, in vorbe aruncate in vant.

despre conflict- ca sa-mi spun parerea, ar insemna sa-mi citez propriile mesaje de acum cateva luni, in care spuneam ca, faptul ca nu am impus o comunicare plina de respect intre noi si ca cine a vorbit urat atunci este primit cu aplauze si pupicuri inapoi fara a se cere un minim de bun simt, adica scuze, va deschide usa larg persoanelor cu tendinte "certarete" si vocabular inadecvat, care vor crede ca totul e permis ca , oricum, se iarta...candva.nu am nimic cu nimeni,in nici un caz cu fetele de atunci. incercam doar sa inteleg cum s-a ajuns la situatia actuala
sincer, mi-as fi dorit sa ma insel!
si inca ceva-cei care vorbesc despre manipulare sa traga de 2 ori aer in piept inainte de a o face si vb aici strict de cazul meu....sub nume este marcata data inscrierii pe forum si no de mesaje...nu am zeci de mii de mesaje (nu e nici o aluzie, ci doar o subliniere) tocmai pentru ca am scris doar unde am vrut si cand am vrut.consider ca discernamantul meu este intact si ca am inca puterea de a hotari singura unde scriu.

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

quote:
Originally posted by loren@

toate am invatat din greseli si sunt sigura ca am devenit mai intelepte si am tras invataminte din ce s-a intimplat...tu ai sa intelegi vreodata cite greseli ai facut, cite discutii ai provocat si pe cite pers. ai deranjat prin modul tau de a scrie? Pacat ca nu te poti schimba..pacat!

Exact !! Am invatat din greseli ! Pana si eu ! Dar eu acum imi asum consecintele a ceea ce s-a intamplat in trecut, a faptelor mele din trecut! Nimeni nu observa ca m-am schimbat ! De fapt unele observa si alte nu concep ca se poate intampla asta.
Stiu ca nu te-am ascultat pt ca eram sub "alte influente" dar acum a sunat ceasul si m-am desteptat.!! Cand am patit-o pe propria mea piele! Am pus ala pt ca l-am gasit intamlator, cautam altceva si m-am gandit ca ar fi frumos sa iti amintesti cum te-ai simtit tu atunci si sa faci comparatie cu mine acum !!!. Si e valabila zicala" Ce tie nu iti place, altuia nu ii face"

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

http://www.dropshots.com/ipadureanca FILME NOI CU ILINCA de mami IRINEL
Nu pot inca sa le vad,ca husbandu' e cu stirile ,abia astept sa se termine.

Mergi la inceput

Iar n-am fata ,a plecat cu CHITI la buni.
ANDIARORO sanatate multa la "otitosi"
CATA ce-ai hotarat pana la urma,mergi sau ba?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

nu merg..facem economie..se duce numai Dan..eu ramin sa ma distrez cu Bia..bine ca a dormit 2 ore si e odihnita..
mai am o culoare de par..ati ride de v-ati cracana daca m-ati vedea! Bine ca iese la spalat!deci 4 plicuri de vopsea ieri si 6 azi...ha!
Bia tipa "fata"!

Bia

Mergi la inceput

CATA nu pui si o poza cumva ? Cum e ,ca un morcov?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Am o nora minunata! Scumpa mica, mi-a vemit sa o mananc de dulce
Cata, deci ai 10 plicuri de vopsea in 2 zile..........nu risti sa se intample ceva cu parul tau? Stiu ca e un fel de sampon dar, totusi........
Ana Sebeeeeeeeeeee, ce mai faceti voi? Ce face Tiberiu?

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput

E superba Ilinca,m-am uitat cu Ghitza cu tot,ca de mult tot ii zisesem de ea.
Am depistat niste asemanari cu Diana: si Ilinca se fatzaiae incontinuu cand vorbeste si se catzara pe burtica la mami cat e filmata
Are o voce taaaare dulce !!! Vorbeste mai bine ca Diana,cel putin la capitolul poezii,de cantece nu mai zic!

Mergi la inceput