Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (253)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Fiimiu tocmai nesupravegheat, eu crezanc ca e la tata , tata la mine si el era la mijloc adica in bucatarie ....a mancat o ...tigara....dupa care a venit la mine...Mamiiiii, mamiiiii...si in mijlocul sufrageriei.
L-am sunat pe tasu si i-m zis (ca el e plecat la meci si e pe drum de intorcere) si auzi la ala reactie...a inceput sa strige cat il tin plamanii in autocar ca a mancat fiisu prima tigara.
Neam de tembeli ce suntem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IRINA chiar asteptam opera zilei

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Ioano Sa dea dracii ca zici ca parca te-am auzit, de-am deschis calculatorul! Fata, suntem bine. Traim. Nimic nou sub soare. Ba da, pleca alex in delegatie toata saptamana viitoare (timisoara, arad, oradea, craiova, resit, satu mare etc), deci vai de curu meu. Hai ca incerc sa citesc macar capitolul asta.
Pupici la toti si toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Anasebe mai bine nu citi.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova2" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Gio Prea tarziu. Intru la capitolul anterior.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am aparut si noi la orizont.
ne-a pus naiba sa mergem in mall cu moto, asa ca ne-a alergat pe acolo, nu gluma. si...a picat stand pe loc, de pe moto, asa ca are o julitura pe obrazul stang si buza sparta. al meu e maniac cu viteza, nu pateste nimic, dar pica de pe loc.

Cristina la ce sunt buni prietenii? sper doar sa fi ok. si scoate toate vorbele grele pe care le-ai pus la suflet, arunca-le!!!!
Ana insanatosire grabnica, ce nasol ca sunteti cu otita. sper sa nu aveti dureri prea mari.
Cata te distrezi cu Bia? mama mia cate plicuri de vopsea!!!mai ai par in cap?
Irinel spor in tot ce faceti si sa terminati cat mai repede.
Moni se pare ca va weekendul asta. tot fara fata sunteti.
Irina bine ca a vomat mario,. caci marco s-a innecat. la el prima tigara a fost cam devreme, la 8 luni in Antalya. noi ne-am speriat atunci, stiu ca l-am intors cu capul in jos si i-am bagat si degetul pe gat.

fug sa fac vinetele. maine dim. vine si mama, asa ca maine seara avem bona la copil si noi iesit .

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova2" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ANA te-am chemat eu prin telepatie,de cand ma tot uitam la telefon,da' era husbandu' alaturi si nu voiam sa se sparie de ce auzea

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Ana de France, imi pare rau ca sunteti bolnaviori. Insanatosire grabnica. Am o curiozitate, pentru otita v-a recomandat dr antibiotic? (ca in Ro vad ca nu se concepe altfel)
Anaaaaa....bine ca sunteti ok. Fata si eu tot cu telepatia, ca de vreo 2 zile te tot pomenesc dar nu mi-am facut "curaj" sa te sun....ma gendeam ca sunteti prin ceva rest de concediu. Deci Alex in delegatie prin tara, Cristi e toata saptamana viitoare la ceva targ in Bucurestu..deci sinoi singuri!!!!
Irino, exact la asta ma gandeam, ca imediat e gata ziua si nu avem vesti despre Mario. Bine ca a vomat vorba Giovei, desi nu cred ca aveea ce pati de la tutun......ma gandesc ca e totusi, natural
Giova, pupici lui Marco sa treaca buba....alt nazdravan

Nu stiu ce sa fac de onomastica lui fi-miu, mai ales ca suntem singuri-singurei acasa.........sper sa imi vina vreo idee!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput

Deci s-a ajuns aici. Eu una, nu sunt nici pe departe persoana perfecta, o persoana care sa nu barfeasca sau care sa nu aiba antipatii. Ba am. am gresit mai demult cu cata si alina si mi-am cerut mii de scuze in repetate randuri si chiar regret si in ziua de azi. Dar un lucru nu l-am facut: NU am vorbit copiii de rau!
Si pentru ASTA, pentru ca pentru mine copilul meu este perfect, vreau sa fiu pe lista lunga! Deci Moni, reactualizeaza lista.

Mergi la inceput

Ioana Mai, ce onomastica? Imi fac de pe acum mea culpa, dar nu stiu.

Mergi la inceput