Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (253)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Lista celor care nu o mai doresc pe membra BiancaS:
1. Toanca
2. Ingrid
3. Anam
4. Monica
5. Lorena
6. T Ioana
7. Denisa
8. Astery
9. Irina
10. Ralu
11. Janina
12. Anasebe
Lista membrilor care doresc ca Biancas sa ramana
1. Anasol

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Ana, joi sunt Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil........iar Razvan e si Gabriel.
Si mai e si ziua de nume a lui Angelos si a lui Eduard-Mihai, gemanutz de Tatiana.
Oare e mai face Tatiana si spiridusii ei?!!!...poate intra si ea, tot din cazua de telepatie

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput

Chiar ce-o mai face si Tatiana? Poate mai intra si ea si Diana.N-am nici messul lor,nici telefoane,nimic.Si pe Dc n-au mai intrat demult .
Eu incerc sa le chem telepatic inapoi pe Ana de Spania si pe Maraki .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Fetili, fii-miu, cupil cuminte rau, si talentat la desen cevaaaaaaaaa de ramai masca. Am pus un filmulet cu el. Din pacate era luuuuuuuuuung, dar s-au incarcat doar 2 minute.

Mergi la inceput

Ei ia priviti aici de ce l-am pus eu pe Tibi primul pe panoul de onoare!!!
http://www.dropshots.com/annasebe#date/2007-11-03/19:10:46

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Moni, cheam-o direct pe mess pe Maraki, lasa telepatia, ca mai dureaza...
Irino, saracul Mario...e nostima faza pt noi , dar pt el sigur nu! Asa trebuie sa stau eu dupa Diana, azi am gasit-o cu un cui in mana, vroia sa-l bage in gura. Mai, eu daca l-as fi cautat cu lupa si n-as fi dat de el...
Anasebe, am bagat niste oki la Tibi...mi-au falfait toti neuronii cand l-am vazut ce ocupatie artistica are. Bravo lui! E adorabil...
Vreau sa vad filmele cu Ilinca.
Am o intrebare, dar e foarte serioasa: ai vostri copii se agita, sunt neastamparati, nu stau locului o secunda? Exista asa un copil care sta 3 min intr-un loc si dupa aia iar tzopaie?

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Ano, sunt profund impresionata! fata, era aproape tactil efortul de creatie, nu imi vine sa cred...la varsta asta!!!!
Foaaaarte tare frate!!!!!!!!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Super tare...sa vina si la mine sa se joace asa...pai cine stie cand o face si Mario asa?.Pai cu un pix cine stie ce face atata timp cat cu o surubelnita a reusit sa i-o bage in fund lui maicamea cand s-a aplecat.Pai chiar ca merita locul intai Tibi...si cata pasiune...

Mergi la inceput

INGRID da exista,Diana mea.Si daca vezi filmele cu Ilinca,vezi ca nu e nici ea departe
I-am aratat lui Ghitza filmele cu Tibi sa vada ca exista si baieti cuminti,poate poate ca dupa cate i-am povestit de ginericaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Ingrid eu cred ca al meu mai putin de 1 minut nu sta intr-un loc....ba da ...la calculator....dar cnad il apuca " nebuneala" sare , se arunca , danseaza, face piruete , pana cade lat...sta in patut vreo 15 minute si isi face sieste si o ia de la capat.

Mergi la inceput