Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (253)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Aha. O fi atunci nebunelile varstei.
Am vazut-o si pe Ilinca. Super de super! Vorbeste bre ca un copil de 3 ani, auzi la ea, sa vina tata-su sa manance avocado! Ca sa nu mai zic de cantecele...
Diana are niste figuri geometrice, 10 la numar, pe care stie sa le bage in locasele lor. Sunt mici si diferit colorate de locul in care intra. Si stie in sfarsit patratul, triunghiul, cercul, semicercul si rombul. Mah, ce realizare....

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

INGRID,ba e o mare realizare.Pune o poza cu ele sa le vad.Eu cand am vrut sa cumpar asa ceva,m-a luat vanzatoarea ca-s prea mici si le poate inghiti.Si ca fraiera am cedat,in loc sa ii spun ca Diana se ocupa de mult cu nasturi si alte obiecte minuscule debransate de la locul lor...

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Andiaroro, voi aveti otita sau Alexandre? Imi pare rau de el daca e bolnav, dar tu deja stii ca si mine, ce sunt otitele astea pacatoase. Chiar asa, ati primit antibiotic? si insanatosire grabnica va urez!

Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Monica, o sa caut daca am poze. S-ar putea sa am un film vechi, de cand avea 1 an..se ocupa cu ele, dar nu prea ii ieseau.

Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Eu cu prima ocazie caut creioane cerate si intind o hartioaca pe dulap,doar doar se ocupa si Diana de pictura - ca daca nu ma mosteneste deloooc vede ea Din pacate daca va sta hartia 5 minute la locul ei ... fac chef!
Ati vazut cum tine de bine Tibi creionul??? Mi-a zis Ana ca de multe ori il tine chiar corect!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Fetelor, va iubesc si va multumesc ca existati.
L-am vazut pe Tibi: O MINUNE! Felicitarile mele. Asa mami, asa copil: un artist!

Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro

Mergi la inceput

CRISTINAAA cum stai cu conta? Ca eu am cam facut un kk pe batz azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Hai ca l-am vazut si eu pe artistul sectei. Bravo Tibi!!!
Pai Marco ar termina foaia aia in 2 timpi si 3 miscasri, ar rupe-o si ar arunca si creioanele prin toata casa, sau in noi.
Ingrid felicitari!! e ceva sa recunoasca figurile geometrice. marco le nimereste, ca si el are, dar e drept ca sunt putine , max. 5 si sunt mai marisoare.

l-am filmat si eu pe Mraco cum a luat o tigara din pachet si se chinuia sa si-o aprinda. noi nu stim poezi, sa desenam, dar prostii cat cuprinde. invatam si pe altii...cine doreste? sau mergeti la Mario ca e mai versat.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova2" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Oare s-o fi culcat Scufita MEA Rosie?
http://www.dropshots.com/moni2#date/2007-11-03/13:44:42
Nu vreau sa sun,sa nu cumva sa o trezesc daca a adormit....

Mergi la inceput

GIO tot e bine ca doar le imprastie,dar Diana le mai si rontzaie varfurile Unde-i filmul,ca ultimele-s alea cu baia,vad.

Mergi la inceput