Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (253)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

inca nu le-am incarcat, sunt 2.
merge dropul ca , pe Tibi l-am vazut bine, pe Ilinca nu...se tot intrerupe.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova2" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

GIO stii cum am facut eu? Am lasat sa mearga pana la capat si abia atunci am dat inca odata drumul,ca asa am patit si eu la filmele cu Ilinca.Facand asa,le-am vazut bine!

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

eu aud cand si cand cate un cuvintel. dar mi-am salvat linkul si le vad maine. cred ca merge prost netul.

_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1), www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Mai mie imi vine sa urlu,de ce prostii am citit in primele 10 pag fata de ultimele pagini,chiar nu avem ce face decat sa dam explicatzii aiurea mereu la comentarii ne la locul lor?
SECTA asta exista datorita unor MAMICI IN PRIMUL RAND CARE AU ADUS NITE COMORI IN PEISAJ si DISCUTZIE-despre care vrem sa citim si sa ne informam,nu stam aici sa ne jignim,sapam pe la spate si etc-eu cred ca niemni nu are timp de asa ceva,- eu am avut timp sa citesc ca fii-meu papa 1 masa in 40 de min,altfel saream demult peste ultimele "atacurisi clarificari".
NIMENI NU E PERFECT,SI NICI MAMA EROINA SI MAI RASPUNDE UNEORI AIUREA(dat. stresului)-dar DACA EXISTA RESPECT SI INTELEGRE vom PUTEA REINVIA CE A FOST!

AM vrut sa ma retrag dar din respect fata de cateva DOAMNE DE AICI- si mai ales pt MONI SI INGRID am zis sa scriu si sa mai stau ca si pt GRAVIDU TZELE care mai au intrebari sau mai vor o opinie de mama cu 2 copii ladif.mica.
Revin!

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

EMMA E CU TATI LA PETRECERE DE COPII LACULB SI AM VAZUT SI EU NISTE SPIRIDUSI DEOSEBITZI(asta printre facut o ciorba,Alex si urmeaza un aspirat scurt).
Tibi- esti un fenomen,bravo,emma deseneaza numai la masa, numai linii si cu mian stinga si nu sta mai multde 3-5min,dar e bine ca mai revien uneori acolo.Cere insa sa ii desenam noi animalele.
ILINCA SI DIANA_suntetzi super istetze si dulci.
Cristina-stai calma ca razvan e ok,simt asta ca va fi bine.
Gio si Irina-super Cool baietzii vostri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Gagici am vorbit si cu Maraki si cu Ana de Spania si exista sanse sa le treaca supararea (ca erau doar lucruri spuse la nervi,nu?)
DENISAAA
Merg sa ma intind 5 minute ca ma dor degetele de la tastaturaaaaaaa

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

am incarcat si eu filmuletele, sunt in filme Marco(2).

Denisa ma bucur ca emma e la party.mai bine sareai peste ultimul cap. si te odihneai, ca nu avea rostul sa citesti si sa te mai necajesti si tu.

_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)

Mergi la inceput

du-te Moni, pune-l pe Ghitza sa-ti faca un masaj la mana.
ar fi bine daca ar reveni fetele. sper sa judece mai bine si la rece.

eu ma duc la tv si sa-i dau laptic pipaciosului.sau poate nu mai merge dupa o .
maine sper sa gasesc pagini placute ochiului.
si noapte buna.

_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)

Mergi la inceput

Gio- vazut pe Marco- e un scump si el.
ANAM SI MARAki-eu zic sa va razganditzi ca e mai bine aici,la bine si la greu!
Ma duc sa aspir,am bagat masina de vase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Hai ca mi s-au culcat minunile (nu atat de tarziu, dar mai aveam ceva de facut dupa culcarea lor).
Sorry, ca nu apuc inca sa citesc. POate peste o saptamana, doua, cand va avea si domnul cel mic vreo urma de program.
Dar cum sunem la spiridusi, hai sa va zic de Ana. L-a adoptat pe "bebel" imediat. Il pupa si-l mangaie pe picioruse si pe manutze (uneori ajunge si la caputz). Sunt cam ingrijorata ca e putzin mucioasa si mi-e frica pt bebe, dar n-am cum s-o tin departe. E ffff grijulie cu el. S-a speriat la baie de buric si de putza. A crezut ca sunt "buba". Adevarul e ca buricul era cam uratzel. Razvan e pe calea cea buna si cu buricul si cu ochisorul. EU sunt mult mai bine decat dupa prima operatie si surprinzator am aruncat rapid 10 kg din 18. E semn bun. CU putzin noroc si 2 copii, pana de Craciun scad sub 65 (stiu, sunt jalnic de mare). Inca despre Ana. Ieri l-am rugat pe Radu sa-l schimbe pe bebe. Si Radu m-a amanat ca voia sa faca altceva. A putut de Ana? "Chimba, Chiba!" Era foarte revoltata ca Radu are alte prioritati decat bebelul. Alta faza. Azi vine Ana de la plimbare, Razvan in pat. Ana mirata, arata spre bebe si-mi zice "Batze". Sa-l iau pe bebel in brate! Adica ce sa caute el pe pat, cand tb sa fie la mama in brate. Nu e deloc geloasa. Si asta cu toate ca eu sunt non stop cu bebe atarnat la sanii mei (doar doar s-o satura, ca e maaaare hamesit spre deosebire de sclifosita de sora-sa).
Cam astia suntem noi in mare. Eu necajita ca RAdu pleaca in delegatie si sapt viitoare si cealalta. Dupa ce ca nici acum cand s-a nascut iubitul mic, nu l-am prea vazut.
la toti spiridusii si mamicile!

Mergi la inceput