Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (253)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BEE mortala Anutza,stiam eu ca e o scumpa! Ma bucur mult ca e mai bine Razvanel cu buricutzul si tu lasa kg,nu te mai agita, ca vezi ce rapid merge treaba in privinta asta
Odihneste-te mai bine si lasa ultimele 3 capitole,ca-s plictisitoare rau.
DENISA IAR LA ASPIRAT MAAAAAAAAAAAAI???? PUNE-L PE DRAGOS MACAR!!!
GIO CA NOROCUL CA E pe PROTV,ca sa pot sa mai stau inca prin zona oleak Altfeeeel

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Moni-doar parterul mama,(etajul la 2 sapt ca nu prea stam pe acolo),in juma de ora fu gata ca maine dau cu mopul dupa ce gateste Dragos,si nu il stresez cu aspiratul ca nu ii palce,elsta cu emma,face cumparaturi,o mai duce si ia pe emma,si acum e cu ea si zice ca noroc ca emma se joaca ca lui nu-i place ca e zapuseala.Asi luni merg lamasaj decista 1h cu amindoi simartzi e ziua lui deci nu vreau sa il sacai ca cica el nu vrea la restaurant si i-am luat doar 2bluze care stiu ca si le dorea(noroc ca si-a luat el`o undita).
Bee-ma bucur de Ana,si emma numai e geloasa si sare pe asta mic sa il ajute sau sa ii dea papa din ce baga si ea

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Noapte buna gagici si o dimineatza si mai buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Diana s-a sculat la 8,30 asa ca am dormit destul. La noi ploua, dar parca ar fi burnitza...o ploaie subtire...
N-am mai apucat sa intru aseara ca mi s-a descarcat laptopul in pat si l-a dus sotzul la incarcat. Pana sa se incarce, am adormit.
Moni, nu te-am uitat cu jocul ala, o sa-l pun azi, eu zic ca poti sa-l iei la Diana.
Denisa, multumesc pentru cuvantul "doamne", esti o dragutza Cred ca fetele sunt mai inclinate spre a dragali fratiorii, nu sunt asa de geloase ca baietii.
Bee, ma bucur ca se intelege Ana bine cu Razvan si ca el papa bine. Lasa ca o sa stea si sotul acasa, nu te necaji...
Mai, eu aseara de 3 ori am incercat sa las mesaje in drop la Tibi, nu mi le-a luat, oare de ce?

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

hola ,de la munca!
am tot citit si eu printre picaturi dar prefer sa ma mentin neutra,asa ca nu voi face nici un comentariu.
BEE,ce FRUMOOOOOOOOOOOOOOOOSS reactioneaza anuka fatza de fratior,parca imi dai curaj!pupicei si-mi pare tare bine ca te vada mai optimista!
DENISA,mai zi si tu cum e emma cu fratiorul,asa poate las si eu temerile la o parte.
ANAS,tibi e fenomenal!!!!!!!!e bun de dat la tele
ANDIAORO,sanatate maxima,vad ca tot din raceala in raceala o tineti....
il intreb aseara pe dani ce-l doare i el tinandu-se cu mana de frunte imi raspunde :"pa-cu"(adica capul,)a fost asa de haios....
VA DAU PUPICI LA FIECARE SUPARATE(anam,maraki) SAU NESUPARATE SI MA DUC LA TREABA MEA

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza (12+) si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna dimineata!
Bee, ma bucur dint tot sufletul ca Ana e dragastoasa cu Razvan si mai ales ca nu e geloasa! Ce binecuvantare ca Razvan e papacios si cel putin de stresul asta ai scapat. Sa te refaci repede-repede, sa ajungi la greutatea dorita si sa nu te surmenezi! Sanatate lui Razvan, sa se faca reepede ok iar Anei ii odresc sa scape de mucisori!
Eu inca sper la niste poze cu minunea!
Monica, sa speram ca vei fi un bun negociator!
Denisa, a savurat Emma "colindatul"? Si-a facut provizii de dulciuri pana la Craciun, nu?!
Mirela si capul sus, o sa vezi ca va fi minunat!(PArca aveai mai mult de 12 saptamani, sau ma insel?)
Merg sa pregatesc micul dejun.......mai bag eu cate un ochi!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Neata, neata din campul muncii
Anasooool, adu rachiul fata, ca eu tocmai ce am dat un tur de baie
Sunt super happy, aseara am vazut samburelul, dar parca s-a produs declick-ul si m-au napadit greturile...sper sa treaca repede.
Strumfa e mai bine, a inceput sa pape, dar lapte tot nu vrea, desi cere si in somn. Azinoapte la 3 imi cerea "oade" desi ea nu bea noaptea, eu ca mama constiincioasa ma duc si ii fac laptele ca de, aseara a baut doar 100. Ei na, a tras de doua ori din bine si mi-a zis sa il pun la loc.
Bee, ma bucur tare ca se iubesc picii si ca Ana e atat de tandra cu bebe papacios.

Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati

www.flickr.com/photos/14405706@N03/" target="_blank">Poze cu familionul

Mergi la inceput

Gagici, mai dati idei de mic dejun la strumfi ca eu m-am sturat de ou si cremwursti si cereale cu lapte.

Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati

Mergi la inceput

'Neatzaaa si sa treaca ceatzaaa!
Cred ca de-asta ne-am trezit cam buimaci.
Nici nu m-am imbracat,am venit p-aci sa iau o gura de cioco ca husbandu-i in pat si nu mi-a pregatit deci micul dejun
Merg sa ma echipez ca-s belita si ma ia cu friig.

Mergi la inceput

Moni, Dia a fost la nani prin vecini de iti permiti asemenea ore de trezire?

Mergi la inceput