Am Citomegalovirus Pozitiv! Cine Ma Ajuta?
Buna
Am o mare problema cu un virus pentru care doctorul meu din pacate nu a gasit o solutie: citomegalovirus pozitiv!
Ambele valori: Cmv IgG si IgM sunt pozitive.
Imi doresc foarte mult un copil si mi-am facut toate analizele inainte pentru a fi sigura ca va fi totul ok.
Ma puteti ajuta cu o parere, cu un sfat, un tratament.
Cum as putea sa scap de CMV? Imi puteti recomanda un doctor bun?
Raspunsuri
numeioana spune:
Buna! Nu stiu sa te sfatuiesc nici in privinta doctorului nici in cea a tratamentului. Vreau totusi sa te felicit pt ca ai facut aceste analize inainte de a ramane gravida. Eu le-am facut dupa ce am ramas gravida si am descoperit ca am avut boala, fara sa stiu si ca a trecut fara sa fi luat un tratament adecvat pentru asta. La tine rezulta ca o ai inca, deci cred ca trebuie sa iei ceva medicamente. Am citit ca poti sa contactezi virusul si sa nu ai niciun simptom. Poate sa se manifeste ca o raceala banala...
Eu in locul tau as merge la medicul de familie sa-mi prescrie tratament. Daca nu ai incredere in el mergi la Colentina la sectia de boli parazitologice. Am vazut o emisiune la TV unde era invitata o dr de acolo si vorbea tocmai despre acesti virusi care sunt periculosi pentru sarcina.
Sanatate multa!
Ioana
23+ si David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
albinuta82 spune:
Ioana iti multumesc mult pentru incurajari.
Din pacate nici medicul meu ginecolog si nici medicul de familie nu mi-au zis nimic altceva decat sa mai astept vreo 3 luni. Dar deja sunt satula de asteptat. Am un istoric de 6 luni al virusului.
Tu cum ai rezolvat cu el? Cum ai scapat?
numeioana spune:
Pai mie mi-a iesit ca am anticorpi, ceea ce e foarte bine. Adica virusul a fost in organism, care a luptat singur contra lui (nu am stiut de el si nu am luat tratament) dar acum nu mai este.
Da un search pe google dupa "tratament citomegalovirus" poate gasesti ceva...
Ioana
23+ si David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
carmensita spune:
Si eu am Citomegalovirus si medicul meu de familie mi-a spus ca nu trec niciodata, de aceea crede Ioana ca tu nu ai avut asa ceva.
Albinuta si eu vreau sa am un copil, si nu stiu ce sa fac? In mai 2006 l-am descopertit.
albinuta82 spune:
Buna fetelor,
Carmensita, tu ce valori ai pentru citomegalovirus? Ti-a iesit pozitivi si IgG si IgM? Care e evolutia virusului?
Eu mi-am facut acum o alta analiza si mi-a iesit IgM-ul mai mic decat data trecuta. Poate imi ajuta doamne doamne sa se negativizeze
Va pup!
Mariaa spune:
nu e de gluma cu CMV; si mie la analize imi iasa ca l-am avut la un moment dat insa pana anul asta nu am realizat ce poate face pana nu am vazut un caz cu CMV la adult.
in sarcina nu e obligatoriu ca aceasta sa nu reziste (ceea ce ar fi partea buna); se poate ca sarcina sa fie dusa la termen insa cu impact devastator pentru fat.
CMV da simptome neurologice grave!
Nu vreau sa va sperii, va spun ca si eu am analiza cu IgG pozitiv insa pana anul asta, desi citisem nu am vazut nici un caz cu boala asta.
Odata aflat diagnosticul se poate face tratament cu antibiotice insa ca in toxoplasmoza, trebuie repetate periodic analizele sa nu se reactiveze.
Sanatate multa!
Implica-te, spune celui de langa tine despre aceasta boala !
lyme suport romania
ador copii
Si ei au dreptul la viata, semneaza si tu
<< rabdarea este cheia fericirii >>
albinuta82 spune:
Buna,
Maria daca iti iese doar IgG pozitiv e bine, inseamna ca ai avut virusul, infectia a trecut si acum ai anticorpi.
Este foarte periculoas in timpul sarcinii in special daca este primoinfectie, daca este recidiva sansele de transmitere la fat sunt destul de reduse.
Problema mea este ca doctorul desi mi-a depistat virusul imi spune ca nu are ce tratament sa imi dea si sa astept eu sa treaca
Acum evident ca mai am o problema, am facut analizele si la Medsana si la CMU. La Medsana initial mi-a iesit pozitiv si ulterior am repetat si la Medsana si la CMU: la Medsana a iesit neconcludent iar la CMU negativ.
Nu stiu ce sa mai cred.
Care o fi buna?
O sa mai repet si saptamana viitoare!
Voi ce parere aveti?
albinuta82 spune:
Aoleu cat am scris ! Ma iertati fetelor! Sper sa aveti rabdare sa cititi tot mesajul meu!
Mariaa spune:
quote:
Originally posted by albinuta82
daca este recidiva sansele de transmitere la fat sunt destul de reduse.
dar leziunile produse sunt aproape iremediabile la nivel cerebral.
insista, nu te lasa, faptul ca nu cunoaste un tratament nu inseamna ca nu exista unul! daca nu gasesti, te pot indruma catre Tg. Mures unde exista un medic exceptional care abordeaza CMV, Lyme si alte ciudatenii din astea.
www.youtube.com/watch?v=lBSpSr7LN-0&feature=related" target="_blank">pretty woman
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici! "