Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(113)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Ai pus doar 7 kg? Oau, te invidiez. Eu am pus deja 20 si cred ca in urmatoarele 3 saptamani mai pun vreo 2. Pai poate ca din cauza asta am durerile pe care le am. Oricum, nu vreau sa te sperii, dar durerile de fofo le am de vreo sapt jumate-doua si numai noaptea. Dar merita s atrec prin tot ce trec pt ca finalul este minunat: printisorul meu.

quote:
Originally posted by Anne_Ma

Eu inca stau bine la capitolul miscare. Chiar foarte bine. Am pus 7 kg, dar ma descurc bine cu ele. Cat despre dureri, nu am. Singurele mele dureri sunt in urma loviturilor la ficat, in coaste, apasat pe vezica...

http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
34+ Ioana

Roxxy 35+Matei
_
AMR 5 SAPTAMANI - DOAMNE AJUTA SA MAI STAM LA CALDURICA CEL PUTIN 3 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

Rexxy, eu am mancat normal. Nici mai mult nici mai putin decat mancam inainte. Cat despre sarcina, a fost super pana acum. Sa dea Dumnezeu sa fie asa si de acum inainte.

34+ Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by bitza037

Buna dimineata!!!!
Am intrat sa va dau o veste:

LA ORA 6.55 A VENIT PE LUME MARIA, 3,6 KG, APGAR 10. VA PUPAM....SEMNEAZA ANCA DRAGOMAN

FELICITARI, SA-TI TRAISCA PUIUTA SMECHERUTZA, SA FIE SANATOASA SI SA II MEARGA NUMAI BINE IN VIATA,SA AIBA PARTE NUMAI DE FERICIRE SI BUCURII!!!!

IRINA
+16
sufletel

Felicitari Anca , refacere rapida , mult laptic si bine ai venit iubita Maria , sa fi sanatoasa si norocoasa in viata !!!

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim 9 saptamani!

Mergi la inceput

Doamne ajuta, sa-ti merga bine in continuare.
Eu pana la jumatatea lunii a saptea nu am avut nici o problema, parca nici nu simteam ca sunt insarcinata. Dupa aceea au inceput durerile de mijloc, starile de oboseala si mai noi durerile de fofo. Sper din suflet sa ocolesc arsurile (de doua ori mi s-a intamplat sa am arsuri, dar mancasem prostii). Recunosc ca in privinta alimentatiei, eu am mancat mult mai mult cantitativ . Simt nevoia sa mananc mai mult si recunosc ca mi-am facut si toate placerile culinare. Sper sa-mi revin dupa sarcina la forma initiala (eu fiind destul de slaba de felul meu).

quote:
Originally posted by Anne_Ma

Rexxy, eu am mancat normal. Nici mai mult nici mai putin decat mancam inainte. Cat despre sarcina, a fost super pana acum. Sa dea Dumnezeu sa fie asa si de acum inainte.

34+ Ioana

Roxxy 35+Matei
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

Pe mine m-a stresat dr. sa nu ma ingras, sa nu mananc mai mult decat inainte, etc...... Am avut si noroc.
Ce liniste este la noi pe forum. Se vede ca fetele nasc, cele care au nascut au grija de bebei ... vine si randul nostru!

34+ Ioana

Mergi la inceput

E si duminica. Probabil ca o mare parte din fete dorm.De abia astept sa vina si randul nostru sa ne tinem bebicii in brate. Eu chiar nu mai am rabdare. Ma uit toata ziua la lucrusoarele lui, la carut.
Cred ca ma retrag si eu putin la televizor, langa sotul meu care inca doarme.
Mai intru putin mai tarziu.

Roxxy 35+Matei
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

buna dimineata!

felicitari pt ancutze, refacere rapida, bbline sanatoase si papacioase.mult noroc!

o duminica frumoasa va doresc.

Roxana 36+
mami de Luca Teodor

AMR ...... X sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Anca - Felicitari pentru micuta comoara!
Sa va traiasca si sa va fie o mare binecuvantare pe calea vietii.Te asteptam 'acasa' cu povestea nasterii de indata ce, te vei recupera si micuta iti va permite.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura1713 spune:

Roxxy, multzumesc de incurajare! Nu stiu de ce ma tot gandesc ca nu ma prind la timp... am si eu un fix...

Laura 38+ Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Salutare!!!Noi tot 2 in 1.Dupa nunta...Inca nu vrea sa vina pe lume.Cred ca totusi vrea sa vina de ziua lui tati.

Ancutelor,Felicitari!!!!!!!!!!!!!Sa va traiasa fetitele!!!!!Sa creasca mari si sanatoase!!!!!!!!Va asteptam acasa!!!!!

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel40+ Beatrice Alessia

Mergi la inceput