Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(113)
Raspunsuri - Pagina 17
laura1713 spune:
Vad ca sunt singura inca pe forum... dar nu mai pot sta in pat...e asa greu sa ma intorc de pe o parte pe alta...
Daca nu imi spunea doctorul la control ca am colul sters, stateam inca linistita, dar acuma... ma tot astept... si nu mai stiu ce sa cred. Ieri ma plangeam la tati ca eu nu mai nasc odata. Bietul de el nici nu mai stie ce sa zica... l-am zapacit de cap... el are treaba si eu ii descriu fiecare simptom. Baga seama ca sper sa se prinda el daca e momentul sa plecam, in caz ca eu nu ma prind...

... dar de unde?...n-am contractii regulate (am ceva, dar nedureroase si haotice, deci egal cu zero...), bebe e linistit tare... ieri chiar eram agitata ce de ce nu mai face scandal ca de obicei...offff....
Laura
38+
Rares
laura1713 spune:
FELICITARI, ANCUTZA! BINE AI VENIT, MARIUCA!
Ancutzule, bravo, sa te intorci repede acasa sa ne povestesti cum a fost! 

Dany, nu te obosi prea mult cu treaba, ca nu e momentul!
Laura
38+
Rares
dany2007 spune:
Se vede ca sunt emotionata
nici nu am salutat .
BUNA DIMINEATA BURTICUTE
!! Sa aveti o zi super buna....va pup

!!
Eu fug acasa ca astept muncitorii ...
Dana
34+
Luca-Rares
AMR - 6 Saptamani de stat in burtica.
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra
bitza037 spune:
Buna dimineata!!!!
Am intrat sa va dau o veste:
LA ORA 6.55 A VENIT PE LUME MARIA, 3,6 KG, APGAR 10. VA PUPAM....SEMNEAZA ANCA DRAGOMAN
FELICITARI, SA-TI TRAISCA PUIUTA SMECHERUTZA, SA FIE SANATOASA SI SA II MEARGA NUMAI BINE IN VIATA,SA AIBA PARTE NUMAI DE FERICIRE SI BUCURII!!!!

IRINA 
+16

sufletel
Roxxy80 spune:
Neata. Ne-am trezit si noi de foame.
FELICITARI, ANCUTULE. SA-TI TRAIASCA PRINTESA SI SA FIE SANATOASA. VA ASTEPTAM CU MULT DRAG SI NERABDARE SA REVENITI ACASA. SA TE REFACI RAPID!!!! 

Roxxy
35+
Matei
_
AMR 5 SAPTAMANI - DOAMNE AJUTA SA MAI STAM LA CALDURICA CEL PUTIN 3 SAPTAMANI!
Anne_Ma spune:
FELICITARI ANCUTZ!!!! MARIA, SA NE TRAIESTI, SA FI SANATOASA SI SA O ASCULTI PE MAMI!

http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
34+
Ioana
Anne_Ma spune:
Ce faceti fetele, cum ati dormit? Sunteti bine?
Sunt curioasa ce bebelini vor mai aparea saptamana viitoare.
Eu de maine in 4 saptamani, GATA!
34+
Ioana
Roxxy80 spune:
Hai ca sunt si eu pe aici. Ma plang si eu de noptile din ce in ce mai groaznice pe care le am. Azi-noapte am simtit ca parca se rupe ceva in fofo. Ma speriasem ca ma apuca nascarea la 35 de saptamani. Parca toata durerea din coprul meu s-a adunat acolo.
.]
Laura, eu zic ca o sa-ti dai seama cand se declanseaza travaliul.
quote:
Originally posted by laura1713
nu s-a mai trezit nimeni? stau singura si nu am cui sa ma plang...
Laura38+
Rares
Roxxy
35+
Matei_
AMR 5 SAPTAMANI - DOAMNE AJUTA SA MAI STAM LA CALDURICA CEL PUTIN 3 SAPTAMANI!
Anne_Ma spune:
Eu inca stau bine la capitolul miscare. Chiar foarte bine. Am pus 7 kg, dar ma descurc bine cu ele. Cat despre dureri, nu am. Singurele mele dureri sunt in urma loviturilor la ficat, in coaste, apasat pe vezica...
34+
Ioana