Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(113)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

'mneatza,

Ancuta, felicitari si bun venit Mariei pe lume !

Eu am avut toata noaptea arsuri (imi venea sa-mi dau cu cartea in cap - cartea in care scrie ca arsurile dispar dupa 36 de saptamani) asa ca ma duc sa-mi iau antiacide...

37s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

...cu arsurile astea... si eu de cateva zile am niste arsuri........n-am avut nimic pana acum.

Roxana 36+
mami de Luca Teodor

AMR ...... X sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

felicitari ....anca ai alfa_anca
multa sanatate la bebeline si sa fie fericite alaturi de familiile lor

noi ne-am trezit sa papam si mergem din nou in patutz...

adina pai eu nu stiam.....poate tu ai spus da am fost eu ignoranta..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

FELICITARI CELOR DOUA ANCUTZE! SA AVETI FETITZE SANATOASE, PAPACIOASE SI CUMINTI, SA VA REFACETI RAPID!

Buna dimineata! Am mai trecut si noi sa va salutam! Cat ma bucur ca vad vesti bune cand mai reusesc si eu sa intru. Probabil ca se apropie si la noi, ca oricum nu mai rezist sa stau in pat din cauza durerilor de toate felurile. Abia astept sa-mi tin printesa in brate!

VA UREZ TUTUROR NASTERI USOARE, USOARE SI ABIA ASTEPT SA VORBIM DESPRE BEBEII NOSTRI!

Ellis37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

Cum va petreceti ziua de astazi?

http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
34+ Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Neata!

anca, felicitari, sa va traiasca micuta maria!

eu dorm din ce in ce mai prost, tot la fel ca voi, cu niste dureri jos rau de tot, chiar mi se parea azi-noapte ca nasc, sa vad ce imi zice miercuri dr, oricum, daca nu pun la socoteala orele ramase din ziua de azi pot spune ca sunt la termen, pt ca maine am 37+ implinite, intru in sapt 38!

mi-am luat si eu trusa de epidurala, sa fie acolo, desi parca vad ca nici acum n-apuc sa o fac, si mi-am terminat ieri bagajul de spital, parca a fost mai putin complicat decat prima data sa il fac, deh, experienta.

vad ca se anunta frig rau saptamana asta, sper sa fie cald la spital, sa nu ne imbolnavim pe acolo...

eu am luat destule kg pan acum, vreo 18, probabil voi mai lua ceva pana la nastere, deci sunt ca o balenuta, ma rog, nu sunt f f dizgratioasa, dar de-abia astept sa incep si eu sa imi revin, incet, incet, macar la botez sa arat olecuta mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Azi vreau sa lenevesc. De fapt, urmatoarele 3 saptamani nu mai vreau sa fac nici un fel de efort din cauza colului. Nu vreau sa risc sa nasc prematur. Acum ma bagasem putin in pat, insa se pare ca Matei s-a saturat de dormit si s-a asezat intr-o pozitie de am simtit ca mor de durere (cred ca statea pe splina - asta daca splina e in stanga). Asa ca m-am ridicat rapid. Cred ca e fericit de izbanda lui .

Roxxy 35+Matei
_
AMR 5 SAPTAMANI - DOAMNE AJUTA SA MAI STAM LA CALDURICA CEL PUTIN 3 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

V-ati cumparat tot ce trebuie pt. ?
Eu mai am chestii de detaliu, restul de cumparaturi sunt gata.
Trebuie sa-mi fac si gentutele pt. spital. Fac 2 gentute: una pt. mine si una pt. bebelina.

http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
34+ Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Eu mai am de cumparat doar produsele cosmetice si farmaceutice pt bebe, in rest am tot ce trebuie (sper eu ). Bagajul pt spital e aproape gata. Mai am de calcat hainutele lui bebe si cam atat. Eu nu prea sunt prietena cu calcatul si tot aman momentul .
DE abia astept sa revina pe forum fetele care au nascut in ultima vreme. Imi dau seama cat sunt de ocupate. Le pup pe toate.

Roxxy 35+Matei
_
AMR 5 SAPTAMANI - DOAMNE AJUTA SA MAI STAM LA CALDURICA CEL PUTIN 3 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Salutam burticile si mamicile !

Felicitari Ancutzule, deci era pe bune alarma!! Sa iti traiasca printesa, sa fie o bucurie pentru voi !

------------------------
Flory 38+ Joshua Raphael
AMR 2 saptamini !!

Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput