*Gravidute& Mamici de IASI* (11)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

salut
sciu cu o manuta:)nu vrea sa mai doarma de la 7..
stefania..ce vise ai:)
eu acu 2 nopti m-am visat cu fata prin chisinau..fugeam de tancuri si mitraliere..era revolutie..naspa tare

am dat ceai..nici nu vroia sa bage bib..tinea strans gingiile:)tot tatza e la putereL:)
eee.a adormit vad,,i-am pus casuta cu povesti..unul din vol..
azi vreau sa ajung si la piramida dubet..
va pup
aveti un spor la scris..

Poze
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Kriss, Ale parca ar fi sora baietilor mei.Si ei la fel,un nu hotarit biberonului.

poze
poze botez
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Neata

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

Kriss eu zic sa te obisnuiesti de pe acum ca fata are personalitate si e cum vrea ea nu cum vrei tu.

poze
poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissintibun spune:

Buna dimineata!
Monica ,LA MULTI ANI! pt sotul tau ...Sa va vedem la nunta de aur la fel de fericiti si impliniti cum aratati la pozele de la Botez.Am si eu o intrebare ati avut un fotograf sau un cameraman profesionist la Botez? Cat a ajuns? Poate imi lasi si mie un numar de telefon daca esti multumita de ce a iesit.Am incredere in parerea ta.
Noi ,dupa 2 nopti de cosmar in care s-a trezit pe la 12 si pana pe la 5 nu a mai inchis un ochi, de m-a facut sa ma ingrijorez..dak e normal sa stea atata treaza.Nu prea plange in aceste ore ,multumita Bonissanului ,dar dak cumva o pui singura in patut urla cat o tin puterile.Si de peste 4 ori am zis k a adormit ,am pus-o in patut si in 5 min trezea tot blocul.Azi noapte am reusit sa ne trezim doar la 12 30 si la 3 15 ,dar k sa reusesc asta mai nou trebuie sa o adorm in brate si e f obositor ,dar macar sunt si eu putin mai odihnita.

Cristina CEA MAI FERICITA Amalia Maria(15.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Kriss ,zici k Ami si Ale s-au inteles .Ami s-a trezit de la 7 a papat si pana la 945 nu a vrut decat in brate si cand reusea sa ma pacaleasca k a adormit si o puneam in patut ,incepea scandalul si nu se potolea decat dak mai papa putin .Acum doarme k un ingeras ,dar ma ingrijoreaza k nu mai adoarme decat la mine in brate.
Avem totusi si ceva cu care sa ne laudam :ieri cand am implinit 3 saptamani ne-am cantarit inainte de baita cu stomacelul gol si avem 4020g.Macar stiu k nu o prea afecteaza insomniile nocturne din pctul asta de vedere.
Mai vreau sa intreb mamicile experimentate :cum i-ati invatat sa faca diferenta intre zi si noapte? si de la ce varsta?

Poze

Mergi la inceput

Criss, sora mea cea mica a fost si fotograf si cameraman,nu am avut profesionisti dar noi suntem multumiti.Fotografii a faut toata lumea ca mai toti au venit cu camerele foto.Bineinteles ca cel mai fotografiat a fost Andrei.

poze
poze botez

Mergi la inceput

Monica,la noi ar fi verisoara mea care are o camera profesionista si pe care ma bazez in sensul asta.Dar am vazut la nasii Amaliei ,f frumos filmat Botezul si scaldatul si la restaurant ,dar cum noi facem Botezul in Iasi si cumatria la Vaslui o sa fie cam complicat sa angajam pe cineva.Te-am intrebat de fotograf k ma gandeam k stii pe cineva bun la botezuri ,mai ales k eu am fost f dezamagita de fotograful de la nunta si as avea retineri sa angajez iar orbeste un fotograf din Vaslui.
Am plecat sa pap si eu ceva ,k azi numai napolitane cu ciocolata am papat.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

cris, felicitari pentru cele 3 sapt implinite ieri!!si pt. kilogramele lui Ami! noi suntem inca la categoria usoara:))
oricum ma dor bratele de la atata tinut in brate..am incercat zilele trecute sa pun niste rufe pe sarma..da`de unde..nu puteam sa tin cearsaful ..cred ca am febra musculara:))si cand ma gandesc ca va fi mai greluta..iti trebe muschi;))tot am niste aparate de sport..le pun in practica..numai abdomene inca nu..dar la brate..
Noi cred ca facem botezul pe 15 dec(am vb cu nasii si ei pot mai degraba decat pe 8 dec)..mergem sa vedem niste preturi la cateva restaurante..(astept sa vina soacra-mea sa stea cu ea)

inca ceva..am sunat la Dir.de asistenta comunitara(pt. alocatii, trusou..) si au program de depus dosare astfel:
LUni, Marti: 8-12
Joi: 12-16
cel putin asa mi-a zis tanti la tel..vroiam sa ajung azi, dar se pare ca aman pe joi!
Am mai pus niste pozici cu Alessia!

Poze
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Kriss ai o fata frumusica foc, saptamana asta mai pun si eu ceva pozici.
Cristina ziceai ceva de diferenta intre zi si noapte, eu cred ca singur invata care e diferenta pt ca eu de exemplu, ii faceam baia seara pe la 9-10 papa si nani, in fiecare seara la fel si asa cred ca a invatat.

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput