*Gravidute& Mamici de IASI* (11)
Raspunsuri - Pagina 14
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by crissintibun
cum i-ati invatat sa faca diferenta intre zi si noapte? si de la ce varsta?
Diferenta o va face singura daca ai sa-i stabilesti un ritual,ca sa spun asa.De exemplu ii stabilesti ora de baita la 20-21,bibileala si alintaturi dupa baita,stins lumina,eventual aprinsa o veioza (noi am avut o veioaza mica mica,pentru care nu prea gaseam becuri
Schimbarile nu se vor vedea de la o zi la alta,dar cu timpul va invata ca baita-papat-cantecel,inseamna noapte. Miha
si Robert 
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Miha, pot si eu sa te iau consultant in ale bucatariei?
Deja m-am impopotonat cu niste calitati
Miha
si Robert 
crissintibun spune:
Kriss,am vazut pozele noi cu sarbatorita zilei de azi
.E din ce in ce mai expresiva in poze
si se vede k a mai crescut.Norocoaso ,e a doua oara pe saptamana asta cand te pregatesti sa evadezi ,se cunoaste k a mai scapat soacra de probleme si are mai mult timp pt voi.Maine astept si eu sa vina mama sa stea cu Ami k am ramas fara nimic de papa si mergem o plimbare pana la Carrefour si sotul a zis k vrea sa mergem si la
Ciric la Ciuperca.Dar cum mama cum se foieste asta mica putin dupa 2 ore cum da telefoane disperata sa vin k ea nu mai poate ,cred k ramanem doar cu speranta si trebuie sa apreciez macar intentia .
Azi am iesit la plimbare k simteam k innebunesc daca mai stau in casa ,am infofolit-o bine si sper sa nu fie probleme .Am stat fix o ora ,am fost tot in Gradina Botanica k in Tudor in zona noastra e campionat de paintball si nu era loc de landou si bb pe asa razboi.
Ralu,o sa incerc sa pastrez si eu ora fixa la baita si sper sa ajunga si ea mai echilibrata la capitolul somn noaptea.Ii vine perfect caciulita de la voi ,acum e cu ea pe cap ,mai ales k au mai redus astia caldura ,sunt 22 grade ,nu mai e super cald k atunci cand ati fost voi,ne-a parut rau k ati stat asa putin
.Data viitoare am gasit solutia:il vrajeste Ami pe Casi si nu va mai lasa el sa plecati asa repede.
Cristina CEA MAI FERICITA
Amalia Maria(15.10.2007)
Poze
crissintibun spune:
Miha,am sa tin cont de sfaturile tale,iti multumesc k imi raspunzi de fiecare data cu promptitudine

de la mine si Ami.M-am uitat in pozele tale din octombrie si te-am vazut cu o burtik f frumoasa..se vede k iti prieste gravidenia.
Kriss,acusi ne ajungeti din urma la capitolul greutate.Mi se pare asa deosebit cat de apropiate sunt ca varsta fetele noastre.La multi ani si pupici multi de la Ami si de la mine ,poate o sa fie colege de gradi
.Zici tu k e alintata Ale ,dar ii si place sa stea la poze ,a mea nu prea se omoara cu pozatul.
Am gustat la pranz cativa cartofi prajiti k am facut pt sot si m-a luat o pofta ,ati mai facut k mine si totusi lui bb sa nu ii fie rau.Oricum nu pot zice k am mancat ,am gustat doar.Si culmea e k nu ma omor de obicei duap cartofi ,dar magia lucrului interzis..
Cristina CEA MAI FERICITA
Amalia Maria(15.10.2007)
Poze
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by crissintibun
Miha,am sa tin cont de sfaturile tale,iti multumesc k imi raspunzi de fiecare data cu promptitudine
Hi hi...nu stiu daca as vrea sa le consideri sfaturi...poate doar relatari din experienta personala.

Si...mai dau si eu sfaturi acu cat mai sunt prin zona
Miha
si Robert 
slimatei spune:
quote:
Originally posted by addiana
...vezi sa nu ajungi la vin diesel ca ma supar, pe ala trebuie sa-l visez eu!
nu iti pot promite, depinde si de sot ce filme pune...sau are chef sa vada...da' daca se intampla, iti zic daca se merita..ca n-are rost sa te incurci degeaba...

kriss imi pare rau... se vede ca nu poti dormi bine si in liniste... multi pupici stefanei

... numai bine si sper sa se reglementeze tb... cand ma gandesc ca imi vine si mie randul...Stefania X 2
mergem pe 35+
...amr..max-5sapt...www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
ghinetz spune:
quote:
ca peste vreo luna scapati de mine
Hai mai, Miha chair crezi ca o sa te lasam in pace. Stiu ca va fi bb proiritar, dar stiu si ca tut tot vei intra sa ne saluti macar. Si-apoi nu te lasam noi.
Pt ca bblusii sa faca distinctia intre zi si noapte mai am si eu o solutie. Noaptea, cand se trezeste nu vorbiti cu el, nu va jucati, evitati chiar contactul ochi in ochi. Nu aprindeti lumina, eventual o veioza. Alaptati si apoi il puneti inapoi in pat, in liniste.
Oana, Stefan
si Victor 
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
Auzi Miha, tot ma gandesc sa te intreb: de unde nick-ul asta asa...masculin? (daca nu e un secret)
Oana, Stefan
si Victor 
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
addiana spune:
quote:
Originally posted by slimateiquote:
Originally posted by addiana
...vezi sa nu ajungi la vin diesel ca ma supar, pe ala trebuie sa-l visez eu!
nu iti pot promite, depinde si de sot ce filme pune...sau are chef sa vada...da' daca se intampla, iti zic daca se merita..ca n-are rost sa te incurci degeaba...stii cum e ...de multe ori infatisarea e inselatoare...
ar fi culmea sa-l visez si sa nu fie bun de nimic!cristina felicitari amaliei pentru cele 3 saptamani !
si noi tot seara inainte de culcare faceam baita, dupa care nelipsitul masaj(mangaiala mai bine zis) si noaptea cel mai bine sa fie intuneric- cum a spus si miha eventual o veioza mica pt care nu gasesti becuri de schimb!!!- sau o lampa de veghe pt priza. si incet incet va stii ca atunci cand e intuneric e noapte si trebuie sa doarma! chiar si daca o alaptezi sau o schimbi noaptea sa nu faci prea multa lumina si nici sa nu te joci cu ea ca sa nu-i sara somnul de tot!

gata iar trebuie sa ies la plimbare...vad ca de catea zile iesim numai pe noapte

diana, denisa (06.07.2003)
si raisa (05.03.2006) 
poze
denisa la bucatarie!
addiana spune:
mai fetelor toate scrieti mai repede ca mine??!!! eu mereu cand ma apuc de scris vine ba denisa ba raisa cu cate ceva...si mereu imi ia cate 10-15 minute sa scriu un mesaj!!!!!
diana, denisa (06.07.2003)
si raisa (05.03.2006) 
poze
denisa la bucatarie!