*Gravidute& Mamici de IASI* (11)
Raspunsuri - Pagina 12
addiana spune:
miha sa stii ca erau foi de placinta
nici nu m-am gandit...desteapta de mine asteptam sa se infoaie 
iar gustul...se simtea ceva parca spre amar.
multumesc!
de-acum stiu pe cine sa stresez cand nu-mi iese ceva bine ![]()
diana, denisa (06.07.2003)
si raisa (05.03.2006) 
poze
denisa la bucatarie!
mariussimiuc spune:
E gustul specific foilor de placinta...Cand le faci cu umplutura dulce si aromata nu se mai simte.Oricand cu mare placere,daca te pot ajuta...
Miha
si Robert 
addiana spune:
buna dimineata! va servesc cu o
, 3 in 1, ciocolata calda, ceai...![]()
pe mine a inceput sa ma doara iar maselele de minti...ma duc sa le scot...nu-mi trebuie!
o zi frumoasa!
si raisa (05.03.2006) 
poze
denisa la bucatarie!
ghinetz spune:
Diana, nu-ti trebuie maselele respective sau minte?
(Eu, sincer, uneori m-as lipsi si de minte, ca prea le analizez pe toate; oare sa ma fac blonda?!)
Miha, pot si eu sa te iau consultant in ale bucatariei?
Michelle, imi pare rau ca nu te-am vazut in Carrefour. Probabil eram nervoasa, ca aglomeratia ma cam termina. Si ma termina si sotul ca mereu vrea sa ia cate ceva, de cele mai multe ori porcarii. O data ma termina sa luam ghetute pentru Stefan Si erau urate, in draci! Si scumpe. Alta data voia blugi de la Lee Coper, ca era promotie. Si erau niste blugi groaznici, cu paiete, ingrozitor. Si el nu si nu. Ca sa-mi iau blugi, ca sa-si ia si el o pereche. Vacanta placuta. Pot sa te invidiez? Pleci si cu Domi? Numai voi trei? Waw! Super aventura? Cu borcanele de mancare la pachet? Ce fel de borcanele folosesti? (ma informez pentru cad voi pleca si eu cu Victor in plimbari mai lungi. Dar cine stie cand???)
Oana, Stefan
si Victor 
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Nonna76 spune:
Buna dimineata!
Oana draga,sa stii ca-s buni si sotii astia la ceva,pe cine ne-am mai varsa noi nervii?
Pe soacre nu putem,pe parinti nu-i frumos,pe sefi nu-i indicat,asa ca pe soti. Lor le trece de fiecare data.Nici nu stiu daca-i afecteaza asa mult.Ce rea sunt cu barbatii.![]()
Si eu vreau ghete pt.Vlad dar tot oribilitati gasesc,mari si grele.Si de pantaloni mai grosi(captusiti) am nevoie,a crescut copilul asta asa mult,nu-i mai vin deloc hainele din primavara.
Eu ieri n-am iesit afara dar azi e musai.Tre' sa-mi fac curaj.
Ce mai fac fetele ce mici?
poze
poze botez
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie
ella10 spune:
Neata!
Diana multumim pt 3in1
Mai fetelor dar ati sris ceva ieri nu v-ati incurcat...
Azi e sotul liber asa ca nu prea o sa stau pe acasa, am intrat doar sa va salut pe toate si sa va urez o zi cit mai frumoasa
.
poze
BIANCA ANTONIA

26+
addiana spune:
oana sa stii ca si eu m-as lipsi si de minte cateodata, dar de masele sigur da, sunt crescute aiurea, nu sunt aliniate corect si imi musc din obraz, dar cel mai tare ma termina durerea...pana in ureche o simt
am vazut si eu pozele... stefan canta la vioara? uau... cel mai mult mi-a placut sa cum se ocupa tati lui de el: muzica, pictura, lectura...super, va invidiez!
al nostru nu prea are timp si foarte rar daca le citeste cate o carticica![]()
michelle astept sa va intoarceti sa vedem si noi poze...macar cu atat sa ne alegem si noi...sa-mi scald ochii putin!
si raisa (05.03.2006) 
poze
denisa la bucatarie!
slimatei spune:
neata!..
eu iar am venit sa va stresez... ast'noapte Segal... ii iau pe toti la rand
.. dar nu avea de-aface cu mine...
ca era cu sotia lui si cu copilasul la botez..da' ce bine-i semana... eram si noi invitati... ce mandri eram... si ne-a mai zis ca suntem o pereche de romani f. serioasi, care au stiut sa se integreze..si ii place tare de noi...
.. ce mandra eram ...
eu i-am mai spus sotului sa nu mai bage filme..ca ii iau pe toti la rand... macar daca mi-ar pune preferitii mei...![]()
da' el ma ia ii ras zice ca daca eram in pielea lu' julia robert...cu creierul meu..de ce nu i-am aflat nr. de cont din banca... ce minte are si el... eu nu stiam unde sa ma mai ascund de clooney..ca nu mai puteam si el...
ce-i trece prin cap...
sa avem o zi buna!
Stefania X 2
mergem pe 35+
...amr..max-5sapt...
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
addiana spune:
stefania vezi la ce se gandesc barbatii? la conturi, bani ... deci ii iei pe toti la rand?!
vezi sa nu ajungi la vin diesel ca ma supar, pe ala trebuie sa-l visez eu!![]()
si raisa (05.03.2006) 
poze
denisa la bucatarie!
ghinetz spune:
quote:
cel mai mult mi-a placut cum se ocupa tati lui de el: muzica, pictura, lectura...super, va invidiez!

Da, are scapari. Si ca sa nu le uite si sa vada ce frumos e sa stai cu copilul, eu, hop, cu poza. Si-l mai laud si la prietene. Mai-mai ce sotie buna sunt!
Stefan nu canta la vioara. Sotul...da. Dar pe Stefan nu-l prea lasa cu ea, ba ca-i rupe arcusul, ba ca o zgaraie.
Oricum...nu cred ca va fi Stefan interesat de vioara. Ma tot bate la cap sa-i cumpar chitara. Dar tot zic ca e prea mic.Oana, Stefan
si Victor 
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"