Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Noi o sa facem infanrix hexa la recomandarea dr Culcer.Eu am incredere in ea.
Ana, teribila Miruna!!!

da io ce ma fac cu mandra mea, care vrea sa-l dea cu crema pe bb....valeu.
Suntemk mult mai bine cu sanatatea, da eu prost cu nervii.
Roxana, mie mi-au zis aia de la Cargus ca vin astazi cu raportul Clujenii trecusera adresa din bucuresti, dar orasul Busteni

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

He, he, radeti voi fetelor, astea cu primul bebe mic, da' si cand v-or tranti ai vostri copii intrebari incuietoare, atunci sa va vad. I-am spus ca nuare oase sa nu-l doara cand ii pune mami scutecul. daca din greseala se suceste? Am intrebat-o daca pe ea o doare cand isi suceste mana. A fost satisfacuta de raspuns, dar m-a mai intrebat si daca baietii mari au putza la fel. Nah, la ce-i sta gandul lu' fi-mea!

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)

Mergi la inceput

Andries, bine ai revenit! Brava pentru surpriza emisiunii. Eu am mancat la inceput destul de consistent: gratare, fripturi, supe,ciorbe, fructe, iaurt. Acum mananc cam orice, mai putin mazare, fasole, conopida.

Amaaaaarrrrrrrr! Ce bine ca ai trecut pe la noi. Ne era dor de tine. Bubitele alea trec, stai linistita.

Si noi tot infanrix hexa, dar sa ne treaca fornaiala intai. Al meu bebe doarme acum si sforaie saracul.

Mergi la inceput

hahaha
Ano, spune-i tu, decat sa caute rapsunul prin alte parti

La noi nu prea sunt secrete, pt caadolescentul din dotare a avut o perioada cand se considera zeul adonis si mergea gol prin casa.
Deci Sofia e relaxata pe subiect, cunoaste anatomia si m-a intrebat de ca are bb puta asa de mica[;D]

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Ceamica mie medicul pediatru mi-a recomandat infanrix hexa

Ana sunt absolut convinsa ca la bb 2 apar genul asta de intrebari de la bb1 Acum iti dai seama daca ar avea oase

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
poze noi cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Sim, merci de idei. Prosoapele de la Debenhams mi-au placut mult. Si cred ca i-ar place si nashicii. Dar nu stiu daca mai ajung in Vitan. Ca sambata si duminica e omor cu parcarea de cand au stricat parcarea ca sa faca Debenhams-ul. Sa vad ce gasesc in Plazza, ca e aproape si au parcarea mare.

Mergi la inceput

Mi-am amintit de cand avea Ana probleme si i s-a prezis ca va inaugura odiseea, si iaca ea a nascut chiar pe 1 septembie.mai sa fie:))

Mergi la inceput

Sabina, ce sa-ti spun, ca taica'su, cand i-am povestit, l-a bufnit rasul si a zis ca de mica ii functioneaza instinctele. A prins ea ideea ca nu-i buna moale.

Mergi la inceput

Pai la cate mame Omide am avut pe la odisee, te miri?

Mergi la inceput

Betty, nu-i nevoie de bebe 2 ca sa-ti puna intrebari incuietoare. Au un talent aparte sa te puna in incurcatura, de cum reusesc sa articuleze primele propozitii.

Mergi la inceput