Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (2)
Raspunsuri - Pagina 6
luy spune:
Andries, bine ai revenit ! Chiar ca bine, ca ai vesti bune, bravo pt laptic !
In primele saptamani am mancat supe (de legume, de pui), iaurturi, carne fiarta, branza de vaci. Poate iti mai dau si celelalte fete alte sugestii.
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
betty78 spune:
Andries bine ai revenit!! Felicitari ptr laptic, bebe sanatos si mancacios!!! Eu nu am mancat fructe, iar legumele au fost fierte, carne la gratar, peste, etc..
Si al meu s-a razvratit de 2 zile. Alateieri a gesticulat si a scos sunete toata noaptea in somn, iar cand s-a trezit a inceput sa urle efectiv... iar aseara s-a culcat la 12:30 cu greu, la 5:30 s-a trezit iar in urlete, papat pana la 6:30, apoi m-am muls pana la 7:30, pt ca aveam inca lapte; am dormit pana la 9, ora la care a inceput din nou circul. Adica 2 ore la san, 1/2 ora de joaca iar apoi la san....si sunt franta.
Nu stiu cine zicea de icter, dar si noua ne-a trecut tot la 2 luni, cu toate ca a fost un icter f slab, adica nici nu prea se vedea, nuanta de galbui. Am inteles ca daca ambii parinti au aceiasi grupa de sange si acelasi Rh (+) e posibil ca bebe sa aiba grupa 0 si Rh (-) astfel incat daca mami il alapteaza se apar niste inhibitori din cauza incompatibilitatii de Rh.
Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
poze noi cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
Iar articolul mi s-a parut de-a dreptul stupid. Nu mi se pare ca este cineva vinovat pentru educatia propriului copil. Efectiv a ales varianta mai comoda de hranire a copilului, iar cantitstea de dulciuri pe care o primeste copilul pe strada e cantitativ infima fata de ceea ce primeste de acasa de la parinti.
pozele noastre
bulinutza noastra
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
quote:
Originally posted by slippers76
Adimercedes, poate totusi n-o fi nimic. Dar e mai bine sa-ti faci griji si sa constati ca e degeaba, decat sa se intample ceva.
Rox, nu stiu daca mai tii minte, dar discutam la un moment dat cand am aflat ca o sa avem baieti de cum o sa reactioneze fetele. Ei bine, Miruna e fascinata. Il studiaza mereu cand il schimb si-mi pune tot felul de intrebari, care mai de care mai hazlii. Aseara m-a intrebat de ce are Vlad putza moale. El nu are oase la putza?
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
super tare intrebarea....si ce i-ai raspuns?
pozele noastre
bulinutza noastra
asa creste bebe Mario
BarOana spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Mai am si eu 2 nelamuriri legate de putzulika, repede ca Andrei plange neconslat in scoica pentru ca nu poate sa adoarma.
- Am decis sa nu decalotez, totusi doctorita a zis sa ii sterg capul daca se aduna acolo albiciosenii din alea. Nu sa trag, cat se vede. Ocazie cu care am descoperit ca pielicica cu pricina este foarte mobila. Insa toate cunostintele mele cu bebelusi mai recent mi-au zis ca la ei nu se tragea deloc deloc. Nu prea inteleg cum ar trebui sa fie.
- Andrei se opareste pe putulica, pe zona de contact cu testiculele. Nu stiu daca ma intelegeti exact unde. Nu stiu daca e problema de cum pun pampers sau cum asez putza, si nici nu stiu cu ce sa ii dau, ca vad ca nu prea da rezultate crema de fund.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
ROXANA, intervin si eu in legatura cu decalotarea si cu iritatia zonei de contact intre putica si scrot:eu ii curat putica printr-o usoara decalotare inca din primele zile.Eu am cerut chiar sa mi se arate din spital cum tb.curatat si cit...Nu am avut niciodata pb.cu mizeria adunata sub pielicica,dar si la el se mai inroseste zona de contact si am rezolvat-o fie cu Bepanten unguent,fie,i-am ridicat virgulita cind ii puneam pampersul si incercam sa-l schimb mai des.
TEODORA,dragutul de Mihnutu,ce papacios mai este el...dar cu asa o sursa,nici nu se putea altfel...felicitari si la mai mare!Tu cum esti?Cum te descurci diminetile singurica cu bb-ul?Aseara chiar ne aduceam aminte ,eu si sotul ,de perioada cind am ramas singura cu Andrei,dupa 2 saptamini de stat impreuna cu bb...Eu ma confruntasem si cu o depresie postnatala de toata frumusetea,care m-a tinut vreo 5saptamini.A fost tare greu dar a meritat !Voi incerca sa pun si eu citeva pozici cu feciorul meu care stie sa spuna cum il cheama,citi ani are,stie sa spuna la papuci "papu! ,si inca multe alte prostioare de care noi suntem tare ,tare mindrii.Mai nou ,a inceput sa faca o gropita asa de haioasa in obrazul drept de iti vine sa-l maninci nu alta...Ma bucur ca bb.-ul vostru care este un scumpic ,asimileaza asa de bine lapticul de la mamica lui.Inca asteptam povestea nasterii!nu ma mai lasa Andrei deloc sa scriu...apasa pe butoane,trage de mousica,m-am enervat,gata,scuze pt greseli daca sunt...
Sabina spune:
Andriesule, wow, felicitari!!!
in oprimele 2 saptamani mananca f consistent, supe cu carne, carne la gratar sau pui la cuptor facut doar cu apa, banane, ai voie mere.
Eu un am mancat absolut de toate, rosii, ardei, struguri, dar dacatie ti-e teama limiteaza-te la banane si mere deocamdata.
Budinca de dovlecei cu branza de vaci, , peste la cuptor, iaurturi, ghiveci de legume, tocanite de legume cu carnita,etc.
evita mazare, fasole boabe, conopida si varza, cafeaua, ciocolata.
Colicii va pot ocoli daca esti calma si il ragai bine dupa fiecare masa. Nu te obosi, si ocupate- de micul fomist.
Astept sa-mi dai un semn pt hainutele alea:)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
ceamica spune:
Ma ajutati si pe mine cu un sfat ?
o sa facem vaccinul de 2 luni( luna asta ) si dr ne-a recomandat infanrix hexa .
toate bune si frumoase pana mi-a spus o alta dr ca nu tb amestecate vaccinurile cu hepatita , caci ptr hepatita se face separat , in celalalt picior pe partea cu ficatul si deci sa fac 2 injectii.
Pe care s-o cred acum?
Sabina spune:
Cristinele, se pare ca pt stomatita glicerina aia nu e prea buna....
tifon steril inmuiat in de bicarbonat de sodiu (o lingurita la jumate de pahar cu apa) si tamponata gurita.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
sim_stoian spune:
Ana, de la Debenhams le-am luat 2 prosoape XXL pt baie si 2 pt maini modelul www.debenhams.com/webapp/wcs/stores/servlet/product_10001_10001_60643_464840_-1" target="_blank">asta si o lampita sub forma de veioza cu lumanare parfumata genul www.yankeecandle.com/cgi-bin/ycbvp/category.jsp?category=%2fRetail%2fHoliday Accessories" target="_blank">asta, alt model, tot din Mall. La Debenhams e oferta la produsele de la raionul Home, cumperi de 200 RON si ai discount 50 RON.
Rox, si la noi e mobila pielicica si tot asa il sterg, doar capul. Opareala de aia avem si noi si trece cu Bepanthen. Nu il dau mereu, doar la cateva zile.