Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Tomasa , Vladutz e mult mai bine. Azi noapte a dormit dus (nah, ca ma laud a treia oara). Azi l-am scos o ora afara si acum doarme dus. Sper ca n-am gresit scotandu-l, vad diseara.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Fetelor, m-a sunat de la cabinetul pediatrului si a zis ca pt icter sa nu ma ingrijorez si sa mai astept vreo 2 sapt sa se rozuleasca fata. Am pomenit si de problema cu pp si mi-au zis sa merg la medicul de familie. Asa ca maine il voi suna sa vad cum rezolv o trimitere la un laborator pt analize. Ca nu as vrea sa o car cu mine iar. Sa vad...

Offf, si ce suparata sunt !!!

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Adimercedes, poate totusi n-o fi nimic. Dar e mai bine sa-ti faci griji si sa constati ca e degeaba, decat sa se intample ceva.

Rox, nu stiu daca mai tii minte, dar discutam la un moment dat cand am aflat ca o sa avem baieti de cum o sa reactioneze fetele. Ei bine, Miruna e fascinata. Il studiaza mereu cand il schimb si-mi pune tot felul de intrebari, care mai de care mai hazlii. Aseara m-a intrebat de ce are Vlad putza moale. El nu are oase la putza?

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

quote:
Originally posted by slippers76
Rox, nu stiu daca mai tii minte, dar discutam la un moment dat cand am aflat ca o sa avem baieti de cum o sa reactioneze fetele. Ei bine, Miruna e fascinata. Il studiaza mereu cand il schimb si-mi pune tot felul de intrebari, care mai de care mai hazlii. Aseara m-a intrebat de ce are Vlad putza moale. El nu are oase la putza?

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

adimercedes, noi suntem patiti cu icterul prelungit. La controlul de o luna l-a descoperit si ne-au trimis la analize de sange si echografie abdominala si transfontanela, ne bagase madama in sperieti. Intr-adevar la analize a iesit bilirubina mare, dar echografiile au aratat ca totul e in regula, de unde s-a tras concluzia ca prelungirea icterului se datoreaza nu stiu caror inhibitori din laptele matern. Pana la urma am scapat de icter la 2 luni, fara nici un tratament ( pediatra care a descoperit icterul ne-a prescris Fenobarbital, insa afland ca este un medicament controversat am decis sa mai cerem si parerea altui pediatru, care ne-a zis ca nu are sens sa-l dam, sa asteptam sa treaca de la sine ). Asadar nu dispera, o sa se rozuleasca si lamaitza ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissintibun spune:

Multumesc tuturor celor care mi-au urat bun venit!
Cristina85ss,am si eu aceeasi problema cu fetita.Are stomatita ,are limbuta alba si mi-a zis sa ii fac badijonari locale cu un preparat de la farmacie cu glicerina boraxata si anestezina.Tie ce ti-a recomandat pediatrul?Cum iti dai seama k i-a mai trecut?A mea dupa ce suge la san mai intens are interiorul buzelor albe si niste basicute mici albe .Pediatra e zis k e tot de la stomatita.A mai patit cineva asa?
Tomasa ,din pacate am vesti proaste.Nu a avut legatura cu prajitura ,noaptea trecuta a fost cea mai grea dintre toate ,desi eu nu am mai mancat nimic care sa o poata balona.A stat treaza in continuu de la 12 cand s-a trezit normal sa pape pana la 5 dimineata.Chiar ma gandeam cum mai poate rezista fara sa inchida un ochi.Nu a mai plans f mult ,mai putin k in noaptea precedenta ,dar de data asta am fost inarmata cu ceaiul Baby Calm ,spre deosebire de noaptea precedenta cand nu i-am dat nimic pt colici.
Am mai citit din urma ce ati mai scris si ati reusit sa mai imi luati din oboseala dupa asa o noapte grea.
Pupici,

Cristina CEA MAI FERICITA Amalia Maria(15.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

La multi ani ! pentru puiutii aniversati astazi, avem asa:
una bucata rasfatzat Matteo de piccaflor
o printzesa duuuuulce Ebonee de danielle
una portie gustoasa de papanasi David Andrei de mami25 si Andrei de Carmenita

Sa va traiasca, sa creasca sanatosi si sa fie norocosi si fericiti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Salut,

Am ajuns de ieri acasa si ...surpriza emisiunii am lapte si Mirciulica chiar suge, nu-mi vine sa cred!!

N-am apucat deloc sa citesc din urma, dar am o intrebare; ce se poate manca cand alaptezi ???? si la bebeii alaptati la san cand apar colicile??? ca eu numai la lapte praf ma pricep...

pt prima pagina lungimealui Mircea a fost 47 cm.

Pupici multi!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.clau spune:

Si fetita mea e nelinistita de vreo 2 zile!Se trezeste din somn urland si noaptea chiar.Ea care dormea noaptea cate 10 ore cu o singura pauza de masa.Si balute are destul de multe.Oare o fi de la dintisori?Cum imi dau seama?

alina+ANDRA MARIA(26.08.2007)
http://good-times.webshots.com/slideshow/560929740KFSaSJ;jsessionid=abc_USB9ICdcjduuI3Uvr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amar spune:

Buna dragele mele, sper ca va mai amintiti de noi....am lipsit cei drept, dar numai la capitolul mesaje ca nu am avut timp, dar am mai citit despre voi pe ici pe colo...nici nu stiam ca s-a terminat odiseea si va cautam pe acolo, dar v-am gasit in sfarsit aici la papanasi...intr-un cuvant mi-ati lipsit...
Despre noi trebuie sa spunem ca suntem bine asa oficial,ne confruntam si noi cu aceleasi problemute legate de somn si colicei, de plans de alint care nu mai conteneste, de faptul ca de draga ce ne este am invatat-o in brate si acum ne e mai greu...dar ne bucuram de faptul ca doarme noaptea, nu in intregime dar cel putin nu plange, pt ca stie ca noaptea e intuneric si liniste si ca atare doar scanceste usor si mami e acolo cu tzitzi...ziua in schimb nu doarme decat rareori 3 ore legat, mananca bine cu un singur bibe de completare la amiaza..
avem si noi bubite din acelea pe fata si nu stiu ce sa le mai facem,nu stiu daca e bine sa folosim vreo crema , inafara de apa curata sau ceai de musetel sau ser fiziologic, dar am inteles tot de la voi ca vor trece, cruste pe capsor nu avem deloc , doar bubitele alea ar fi asa o problema...
In rest aceasta minune mica ne-a umplut viata, timpul, totul se roteste in jurul ei, invatam in fiecare zi cum sa ne includem in viata ei si invers, cum sa facem ca sa fie bine pt toti,desi ea a reusit sa ne ordoneze si sa ne responsabilizeze mult mai mult..si uite asa au trecut 6 saptamani si acusi vine botezul...
Desi poate e tarziu dar fara o nominalizare vreau sa felicit si eu toate mamicile,si toti bebeii ce s-au nascut in aceasta frumoasa odisee, sa creasca mari si sanatosi(bebeii, mamicile sa slabesca frumos)...au fost noua luni frumoase,in care a invatat una de la alta , ne-am sfatuit si ne-am spus parerile..
Acum la Dulceturi si papanasi sa dea dumnezeu sa o tinem cat mai mult, sa fim mai active(mea culpa), ca e atat de bine cand nu stii un lucru sau chiar te cuprinde deznadejdea deschizi aici forumul si citesti si sincer iti mai vine inima la loc.E bine ca sunteti...
Nu mai fac nici o promisiune si zic doar ca voi fi aici...
Va pupa cu drag

carmen siOana Isabella 16.09.2007

Mergi la inceput