Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Wow Ebonee ce dulcica esti!

Cecilia, este smegma normala care protejeaza de infectii (explicatie primita si de mine de la Tomasa). Parerile sunt impartite legat de a sterge sau nu, eu nu prea curat, insa cand am fost la dr a zis sa sterg cu compresa sterila.

Gata, nanit. Descarcat poze botez insa sunt prea obosita sa mai selectez si sa pun acum pe webshots. Noapte buna!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

tare dragute "dulceturile" pe aici ...Ebonee e o scumpica. dar nici papanasii nostri nu se lasa...ia priviti

Rodica Darius Filip
Poze
Video-cum a aparut un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Eboneea si Darius sunteti dragutei foc foc.
Am trecut sa va salut,noi azi mergem intr-o livada de meri,unde platesti la intrare si apoi mananci cat poti.Va mai povesteam in primavara de aceeasi chestie,insa intr-o sera de capsuni.
Nana n-ai mai intrat de mult.Sunteti bine?

japonia prin ochii unui amator

mogaldeata cu ochii migdalati

Sabina Y. si Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Frumusel papanas ai Rodica!

Fetelor, eu mai bantuiam inainte de culcare sa ma lamuresc cu umidifcatoarele. Ca azi am luat umidificatoare. Deh, tichie de margaritar. Nene eu nu pricep cat le tin in priza, toata noaptea? Mie mi se par prea aburite. Nu stiu ce sa zic. Ca sa nu mai spun ca scria pe ele silentioasa si clipoceste apa in ele.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

multumesc... Devyla si Roxana

Intru si eu la nani, ca am reusit sa-mi adorm strengaru...

Despre umidificator, nu stiu ce sa zic... acuma imi caut si eu prin magazine...maine mai dam o tura prin oras sa vad ce aflu... pana acuma am gasit ceva de la Chico... probabil ce ai tu Rox, ceva de la Uffesa, sa vad la care ma decid

Noapte buna...

Rodica Darius Filip
Poze
Video-cum a aparut un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BarOana spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

Picca, pai asa si trebuie spalat, ca pe restul corpului. Eu nu am umblat la putza pana acum, dar mi l-au putzulit ei cand i-au recoltat urocultura aia. Atunci am constatat cum e si mi-au zis sa il sterg.

Betty, eu nu cred ca Nan1 e vreo problema, dar asa au zis astia sa incep cu HA.

Sim, la Alex nu a mers nimic, nu a suportat nici inlele alea si nici o cauciucata, prefera chestii tari de plastic si rodea patul. Nici gelurile nu au ajutat, numai cu Nurofen mai salvam situatia. Cu putza m-am lamurit si eu.

Sabina, hai ca sunt mortali aia de la Cluj.

Mai fetelor, voi ma ingrijorati cu interesul fetelor pentru putze, a mea nu are nici urma de interes. Nici la fratior, nici la tati cand a intrat peste el la baie. Cam dubios dezinteresul ei. Eu chiar speram sa itnrebe ceva ca sa lamurim si subiectul baieti si fete.

BarOana, multumesc de sfat, vad ca mai multe fete ati zis sa am grija sa o asez in sus. Cu decalotarea eu nu sunt de acord insa, sa se rezolve singur cand o fi cazul.

Ana, am ras in hohote de intrebarea Mirunei, ma intreaba si Alex ce am de rad asa. Nu ma gandeam la asa intrebare. Dar tocmai ii ziceam Tomasei, ce am observat din proprie initiativa, ca nu conteaza ce raspunzi la intrebari din astea, conteaza calmul, siguranta de sine, si sa nu eziti. Daca eziti, esti mancat.

Andries si Amar, bine ati revenit!

Ceamica, Infanrix hexa am facut si noi.

Tomasa, eu nu am fortat, dar daca l-au chinuit aia cu dezinfectia lor cand au pus pungile pentru urocultura?

Rox ,

Poze

Roxana,eu am optat ,cu succes,pt decalotare USOARA pt ca,am auzit de nenumarate cazuri de fimoza la bb.pina in 10-11 luni,si crede-ma nu vreu sa ajung la asa ceva,,si am continuat asa si din cauza ca,in iarna dupa ce l-am avut bolnavior,si nu l-am spalat vreo 2 sapt in cadita si l-am sters doar cu prosopelul,la prima baita dupa aista perioada,se adunase o mizgulita albicioasa ca la fetite plus ca incepuse sa se inroseasca pielicica din jurul capului,si evident decalotarea devenise cam dureroasa.Nu a plins dar clar il jena ,asta in conditiile in care,pina atunci chiar ii placea,in sensul ca nu scincea...(cu o asemenea descriere...poata ma racoleaza astia de la xxl)Nimeni nu spune ca tb.sa o b....ca la adulti!Acum am mai auzit si ca sunt copii care au secretiile mai abundente altii mai putin abundente...oricum ,ramine la latitudinea ta cind incepi operatiunea...

Mergi la inceput

de ce imi scrie bolduit???????

Mergi la inceput

na ,ca s-a remediat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami25_7 spune:

Neata gagici!Si bine v-am gasit la scutece!Nici nu imi vine sa cred ca ne aflam aici.Dupa de am impartit fericirile si bucuriile sarcinii,am fost alaturi una fata de cealalta,iata-ne acum mamici.
Sa ne traiasca puiutii,sa creasca mari si sanatosi.
Am si eu o intrebare.BEbe al meu casca cam des,am inteles,de fapt am citit in cartea lui capraru ca este patologic cascatul la nou nascuti,fara a explica cum si de ce,scrie doar ca ar fi vorba de afectiuni neurologice.Dr a spus ca este normal dezvoltat d.p.d.v neurologic,pus pe burtica isi ridica si misca capul de pe o parte pe alta,tinut in verticala isi sustine capul.
Voi ce stiti despre acest cascat?
Voi incarca si eu cateva poze cu DAVID care a crescut ieri avea 4.600 si 57 cm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami25_7 spune:

Aici este minunea mea

http://community.webshots.com/album/559984690pYVWxv

Mergi la inceput