M-am hotarat...........adoptie(43)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Andrada77...incerc sa imi imaginez prin ce treci..cred ca nu-i deloc usor...

sa fii tare si sa te gandesti ca iti vei gasi copilasul tau pana la urma!

Catty..succes la amenajarea casei si la prima vizita de la DPC...vad ca preocupati cu spor...si mai ales sotul tau...ma bucur sa aud asta!

Noi avem azi ultima vizita de la DPC...asistentul social...psiholoaga si un prieten care sa ne sustina....
speram ca pe 3 decembrie sa primim atestatul...

anda

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Andrada imi pare tare rau de intamplarea asta cu fetita.

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaalice spune:

Andrada, imi pare rau ca a trebuit sa treci printr-o astfel de incercare. Nu deznadajdui. Copilul tau exista si te asteapta. Inima sus!

ioana, mama lui Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrada77 spune:

Multumesc fetelor...
Mi-am cam pierdut speranta sa gasesc un copil sanatos.Pana acum numai copii cu probleme am vazut.O sa-mi expire atestatul in februarie.Daca nu se intampla vreo minune pana atunci,renunt,nu mai vreau.M-am secatuit emotional,am slabit,nu mai pot sa dorm bine.Nu mai vreau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nico_ro spune:

Andrada, fii tare si nu renunta asa usor! Toate am trecut prin deznadezde la un moment dat, dar trebuie sa te aduni si sa continui. Mai tarziu vei regreta daca renunti.
Detaseaza-te putin, cand nu te vei mai gandi se va intampla minunea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmmaria spune:

Andrada, imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat.
Insa nu am inteles despre ce boala este vorba si de ce a trebuit sa renunti la copil...
Si Alexandra mea a fost diagnosticata cu o boala netratabila si nu am renuntat la ea, desi puteam. Dimpotriva, pentru mine a fost un semn ca ea trebuia sa ajunga la mine.
Si crede-ma, tare as vrea sa o vezi!
Gandeste-te, daca vreuna din noi ar fi nascut un copil cu probleme, ce faceam? Am fi renuntat la el? Nu prea cred...dimpotriva, cred ca l-am fi iubit si mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiFlori spune:

Daca e cineva interesat, cand ne hotarasem sa infiem, inainte de a ramane gravida, am mers si am vazut o fetita in Dr.Taberei, crescuta la asistenta maternala acasa. Nu e marcata de casa de copii, e desteapta, frumoasa, alintata, un copil normal. O cheama Alexandra si acum cateva saptamani m-a sunat doamna care o are in grija ca cei de la Prot. Copilului s-au hotarat sa ii clarifice dosarul, deci v-a fi adoptabila. D-na care a crescut-o o iubeste f. mult dar e in varsta si cand depaseste nu stiu cati ani ii pot lua copilul in orfelinat deoarece considera ca nu se mai poate ocupa de ea. D-na nu vrea ca Alexandra sa ajunga acolo. Ar fi o trauma enorma...
Va imbratisez pe toate si sunt cu sufletul alaturi de voi
Florina

GOGOSICA EMI
LALI, O COMOARA DE FETITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabineta spune:

mamiFlori viitoarele mamici din sectorul 6 ar fi fffffffoarte interesate sa stie cati ani are fetita, cum arata...
multumim ca te-ai gandit la noi

...las' ca ma fac eu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiFlori spune:

Pai are cam 5 ani. Poze am pe un CD. Caut si vi le pun (ca am avut computerul virusat si formatat). In seara asta sper.

GOGOSICA EMI
LALI, O COMOARA DE FETITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelai_lorelai spune:

Fetele, stiti cumva , putem adopta si din alte judete, ca as fi dorit sa iau un copil din alta zona, nu din zona mea.Si, cred ca e ideal sa fie nou/nascut, nu?
Mi/am propus sa mai incerc in vara un FIV, ca acum nu mai avem banuti, si dupa, o sa infiez, chiar daca o sa reusesc sa am copilul meu biologic, tot vreau sa infiez unul.

Mergi la inceput