Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (48)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

fetele ce mai barfim? ca eu mai am 1 ora si plec la matei!!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Doina, io am sterilet dar nu Mirena, insa senzatia ca il simt am avut-o. Trece in 2 zile, maxim 3. Pe mine ma si calarea Raresu cu picioarele pe burta in perioada aia si parca fix acolo ma nimerea.

Iunia, produse Amway, daca nu gasesti prin zona sa mai strigi p-aici ca io trec zilnic pe langa un coafor care vinde si produse Amway.
Cat despre cum mor bacteriile, microbii?! pai aluneca pe suprafata proaspat lustruita, cad cu capul de pamant fac traumatism cranian dechis si mor pe loc, simplu, nu?

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

roxygeo si eu tot pe desktop am poza.

amma ma intereseaza si pe mine patch-urile alea. ca eu dupa ce ca-s blonda (vopsita roscata, dar nu se pune, ca e vorba aia cu lupu' si paru') ... mai sunt si ramolita!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Buna,stup

Acum va scriu iar la diferenta de o ora de voi,am revenit in Dk ,ma si bucur dar imi si pare rau...

Nu mi-a cerut nimeni vreu document pt Carl la aeroport,deci daca copiii sunt de alta nationalitate nu va trebuie nimik.

Lilidana - multumesc de apel.Carl a fost racit si inca este impreuna cu mine si nu am mai avut chef de chat,ca sa zic asa.Aici medicul mi-a zis ca nu-mi da nimik doar pt ca tuseste si ii curge nasul,daca i se ingreuneaza respiratia atunci sa revin.Eu i-am luat din RO Humex dar vad ca nu a facut cine stie ce minuni.Sper sa-si faca o imunitate buna daca tot nu i-au dat nimik ca asta e idea.
Pe David ti-l iau eu daca tot vrei sa-l dai dar cum mai,te-a facut mandra cu asa multi dintisori de ne-ai ofticat pe toate aici si tu il dai? Dar mi-l dai cu tot cu Karina,mi-ai facut asa pofta de un al doilea bebe cu poza aia unde sunt amandoi,mama lor de frumosi!

Martutza - imi cer acum scuze pt ca am fost asa pe goana,dar cum ai vazut Carl incepuse sa planga si m-am gandit ca ma va chinui pana la poarta avionului si de-asta am plecat mai repede.Mai era ca trebuia sa-mi iau ramas bun de la sora mea,care am facut-o in 3 secunde pt ca e cel mai greu sa-ti iei ramas bun.M-am ascuns sa nu ma arat dar am avut o zi de kk miercuri.
Zborul a fost cam aiurea,multe turbulente,noroc ca eram cu Carl si m-a incurajam singura.

Azi poate am timp sa atasez pozele cu voi si cu Mady si Razvanel.

Val - vad ca ai rezolvat problema constipatiei si imi pare rau ca a ajuns asa tarziu Medilax-ul,dar la urma urmei mai bine sa nu aveti nevoie de el.

Lauramar - eu pe 9 am plecat acasa,asa ca vei pleca si tu,nu te mai stresa din asta.Sa aveti un zbor linistit!

Am citit asa cat de putin,Loradin m-ai amuzat cu mesajul Anei

Am vazut pozici dar nu mai dau nume pt ca sa nu omit pe cineva.

Acum sunt cam varza,parca am uitat ce voiam sa scriu,asa ca va doresc o zi buna!
Pupici

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

quote:
Originally posted by elpower

Am si eu o propunere suie. Ia bagati pe mailul comun adrese de Yahoo ca din 134, cate suntem, cica, nu am in lista decat 49. Hai ! Exexutarea!

[b][blue][font=Georgia]
pentru tot !

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Eu m-as exexuta , dar nu am parola....

O mamicutza cu 2 fetizte cu fitze : Andra(20.11.1995) si Caterina(22.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

quote:
Originally posted by doina.todor

quote:
Originally posted by iunita

doina.todor medicul nu ti-a spus la ce sa te astepti? din cate stiu eu e normala reactia organismului. uitewww.reclamamascataatentie/a_116_2626_Steriletul.html" target="_blank">aici cate ceva despre mirena. am intrebat si eu ieri doc ce parere are si daca mi-ar recomanda si mi-a zis clar ca el nu imi pune pt ca sunt atanara, ca cel mai probabil o sa mai vreau un bb si pana la 35 ani ma tine pastilata. ca io cum sunt zuzu..uit sa mai iau cate o pastiluta si... as cam fi vrut...dar m-a convins sa nu.eu o intrebasem si pe a mea mama ce ama sfatuieste si din cate mi-a zis ea nici o pers dintre cunoscutele ei nu a avut pb deci sper sa nu ai nici tu!

pup, urati-mi spor la parchetat. azi vom alege... habr nu am...am un sampon cu chinina de la herbology.. poate s eindeseste parchetul... gluma gluma da io caut pe cineva cu produse amway ca stiu ca la ei aveai d'alea de spalai vasele, punei la flori, dadeai si la catel sa bea apa aia si nu patea nimeni nimic..da atunci am intreb io... parazitu... cum moare? de ciuda?

Multumesc de raspuns! M-a informat doctoru de toate cele inclusiv de faptul ca il tin 4-5 ani dupa care sunt mari sanse sa nu mai raman gravida prea repede, la tine mi se pare ok sa nu il pui ca esti foarte tanara si avand in vedere ca esti si sanatoasa e perfect cu pastile, si eu am luat pastile inainte de Radu si nu am avut nimik, nu m-am ingrasat, nu am avut nicio reactie dar eu sunt cam babaciune si alt copil nu am in plan sa fac, deoarece pe cand voi fi io pregatita de al doilea s-ar putea sa fiu deja la menopauza ( glumesc, chiar nu il fac pe al doilea) in primul rand nu e indicat sa ma apuc de bebe cu fibromu cat casa poporului de mare, daca ma operez sa il scot adio uter deci iar cade varianta cu bebele, asa ca am incercat sa micsoram fibromu cu o injectie cu progesteron, a functionat spre bucuria mea dar am sangerat trei luni deci a doua injectie nu am mai facut-o, asa ca a ramas sistemul Mirena care am inteles de la Dr ca e indicat in cazul meu, el fiind foarte optimist ca vom reusi sa micsoram fibromul foarte mult si ca mai sunt sanse sa mai fac un copil fata de acum cand sansele sunt zero. Eram doar curioasa de experiente reale, nu de teoriile de pe hartie.

cred ca v-am cam plictisit cu problema mea, scuze !

despre Amwai am aceeasi intrebare ca si tine iunita

revin si promit sa nu va mai plictisesc cu prostiile mele

la toata lumea de la Doina & BB Radu (23 Martie 2007)
Poze Radu
Filmulete Radu

Varsta lui Radu

Doinape mine nu m-ai plictisit cu problema ta, mai ales cea cu fibromul, pentru ca eu am mai spus aici, am un fibrom intracavitar, aparut dupa nastere.Ce injectie ai facut tu pentru reducerea dimensiunii fibromului? Sper sa nu mai ai probleme si un

Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Asa de mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Buna fetele....intru si eu repede ca nu prea am timp,caci ca o nebuna ce sunt m-am inscris la sc de soferi si tre sa inv ca dau ex pe 30 luna asta si am inceput si fac si tre sa fiu atenta si la fiu care nu fce altceva decat sa se ridice toata ziua si knd nu prea poate urla(ceea ce face mai des),dar azi a reusit singurel singurel si era asa de fericit...

stefanya te rog sa ma ierti ca nu te-am mai sunat,dar am fost atat de ocupata si cateodata ma simnteam asa rau ca imi venea sa ma impusc...tu imi esti o draguta si imi esti tare draga,dar eu am fost o nesimtita!!!ma bucur ca sunteti bine,k ati ajuns cu bine...

MARTUTZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA UNDE ESTI????

hai k fug k urla teroristu,poate am timp sa mai revin...

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

quote:
Originally posted by elpower

Am si eu o propunere suie. Ia bagati pe mailul comun adrese de Yahoo ca din 134, cate suntem, cica, nu am in lista decat 49. Hai ! Exexutarea!

pentru tot !

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Io m-a executat! M-a adaugat la contacte, ca nu am stiut sa mai caut, si nu am timp ca tb. sa mergem la vaccin!Tineti-ne pumnii.

Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Asa de mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina.todor spune:

Elena.2006- am facut Depo-Provera care este o injectie care se face o data la 3 luni si principalul ei scop este contraceptia avand in compozitie progesteron. Progesteronul ajuta la stoparea cresteri fibromului sau in multe cazuri (ca al meu) il micsoreaza. La Timisoara se poate merge la cabinetul de Planning Familial din cadrul maternitatii si la indicatia medicului ginecolog sau dupa o discutie cu doctorii de acilo ti se face gratuit, sunt convinsa ca si la tine in oras exista asa ceva. Cel mai bine zic eu e sa vorbesti cu medicul ginecolog sa vezi ce zice. Eu am fibrom intramural.
Sa iti treaca daca se poate sau sa devina invizibil de mic!
Daca afli alt tratament te rog sa imi zici si mie

la toata lumea de la Doina & BB Radu (23 Martie 2007)
Poze Radu
Filmulete Radu

Varsta lui Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

Deci,partea a doua....

Pentru ca de fel sunt ambitioasa,m-am hotarat sa fac o alta budinca pentru sotul meu.Am luat frumos reteta de pe net si.....priviti AICI ce a iesit.In concluzie.Toata ziua m-am razboit cu aceasta BUDINCA.Ma declar invinsa.Prima a iesit ciorbitza iar a doua terci. Nu eu l-am pus pe sotzul meu sa ma ia de nevasta si nici pe Ana sa-i fiu mama.Atata pot ,atata fac!!! Daca v-am inveselit ziua ,ma bucur pentru voi caci eu mai am un pic si ma spanzur!!! Am sa mor cu gandul la o budinca adevarata! Se gasesc de cumparat? Va pupacesc! Aud rasete........sunt de la voi? Nu cred! Voi suferiti alaturi de mine nu? HI Hi Hi !!!!!!!

Minunea noastra la 8 luni

Mergi la inceput