Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (48)
Raspunsuri - Pagina 5
karra80 spune:
quote:ce ingrediente ai folosit?din ce era budinca?nu radem...doar ne distram....da tu nu te superi nu?
Originally posted by loradin
Deci,partea a doua....
Pentru ca de fel sunt ambitioasa,m-am hotarat sa fac o alta budinca pentru sotul meu.Am luat frumos reteta de pe net si.....priviti AICI ce a iesit.In concluzie.Toata ziua m-am razboit cu aceasta BUDINCA.Ma declar invinsa.Prima a iesit ciorbitza iar a doua terci. Nu eu l-am pus pe sotzul meu sa ma ia de nevasta si nici pe Ana sa-i fiu mama.Atata pot ,atata fac!!! Daca v-am inveselit ziua ,ma bucur pentru voi caci eu mai am un pic si ma spanzur!!! Am sa mor cu gandul la o budinca adevarata! Se gasesc de cumparat? Va pupacesc! Aud rasete........sunt de la voi? Nu cred! Voi suferiti alaturi de mine nu? HI Hi Hi !!!!!!!
Minunea noastra la 8 luni
Am vaz pozele cu minunea zambareatza si dintzoasa....super....

Carmina
de
MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Luna 8
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie
diana_jors spune:
Loradin: mi-ai adus aminte de o prietena de-a mea, care a incercat in aceeasi zi de 5 (cinci) ori sa faca un chec! Pana la urma l-a facut sotul (pe atunci prietenul) ei
Asta ca sa iti dau o idee pe cand ajunge sotul acasa ![]()
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
flopici spune:
Val, io is de acord cu toate care te-au certat si mai ales cu tonul Iunitei.
Lasa copilul in pace. Martha are 8 luni si nu se intoarce de pe burta pe spate. Si mai nou noaptea doarme pe burta si cand vrea domnisoara o suceala pe spate baga urlete ca sa se scoale mami ( ca tati nu o aude niciodata desi e in camera cu noi) si sa intoarca fata cu fata in sus.Si nu a stat in fund pana la 7 luni...si nici acum nu sta decat spijinita. E vesela, e activa...e bine. Si e mai grasa decat Martha, desi e mai mica cu o luna juma!![]()
Io zic sa mai consulti un medic...prea te panicheaza doctorita ta.
Acuma tu stii cel mai bine, incerc doar sa te incurajez...mai sunt si altii ca voi.
Iunita...cu sclipici sau fara sclipici...pupici sa fie!
si pentru fetele cu serivici! Ca sa treaca mai repede ziua si sa ajungem acasa la copilas!
elpower spune:
quote:
Originally posted by roxanici
Doina, io am sterilet dar nu Mirena, insa senzatia ca il simt am avut-o. Trece in 2 zile, maxim 3. Pe mine ma si calarea Raresu cu picioarele pe burta in perioada aia si parca fix acolo ma nimerea.
Iunia, produse Amway, daca nu gasesti prin zona sa mai strigi p-aici ca io trec zilnic pe langa un coafor care vinde si produse Amway.
Cat despre cum mor bacteriile, microbii?! pai aluneca pe suprafata proaspat lustruita, cad cu capul de pamant fac traumatism cranian dechis si mor pe loc, simplu, nu?
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

pentru tot 

!Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
sherbi spune:
de la david pt. cele care l-au admirat.
schiuri urmeaza sa-i iau...macar el sa schieze de mic daca ma-sa nu s-a indeletnicit sa invete decat la 25 de ani.
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
iunita spune:
VAL buburuza mea detinea recordul acu ceva timp..ne-a facut alex de diana_jors din vorbe..ma rog..gangureli.a cu servim 150 maaaaxxim si cu greeeu 200ml lapte. noi stam bine la solide...
are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
ruza buburuza
karra80 spune:
fetele cucuietele care-mi da si mie o reteta buna de ciulama??ca am o pofta si nu am in minte nimik .......
Carmina
de
MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Luna 8
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie
flopici spune:
Ciulama io stiu asa:
cate portii atatea linguri de faina.
In prealabil faci o supa cu de toate...adicatelea carne( io de obicei fac cu pipote), morcov, ardei, ceapa.Dupa ce supa e gata:
Incingi ulei si pui faina in el. Io amestec repede si sting repede cu supa, asa incat faina sa nu se prajeasca...ca sa nu fie greu la stomac.Las sa fiarba pana prinde consistenta de ciulama. Pun Carnita, ploaie de pantrunjel si gata.
Asta cand eram io gospodina...![]()
carla_lia spune:
Buna fetelor!
Noi tocmai am venit de afara si am inghetat. brrr Nus ce facem la iarna.
Ieri am avut un copil raaau.
A tipat incontinuu si m-a enervat atat de tare incat am avut mustrari de constiinta si abia am adormit aseara. As dori sa aflu si eu cum reactionati cand va tipa bb. Eu ieri am lasat-o in bucatarie in scaunul de masa, singura si tot nu inceta. Pe urma am pus-o in patut, i-am luat toate jucariile si am lasat-o singura in camera. A terimat cu tipatul si a inceput sa planga. Nu zic ca mi-a plans o jum de ora cu suspine, de nu se mai oprea. Nu stiu cum sa reactionez...
karra80 eu fac o ciulama din copanele de pui si ciuperci super rapida si care-mi place ff mult. Fierb copanele ff bine, pana se desprind de pe os, impreuna cu o ceapa intreaga. Intr-o cratita de tifon incing 2-3 linguri de unt si pun 2-3 linguri de faina. Dupa ce s-a rumenit putin pun treptat supa de pui, pana capata aspectul dorit (ca o budinca). Apoi pun carnea de pe copanele taiata cubulete si o cutie de ciuperci (spalate si taiate tot cubulete). Pun sare dupa gust si asta-i tot. Neaparat cu mamaligutza.
Am fugit ca-mi da jos perdeauaa..
ramiha spune:
Am facut si noi in sfarsit vaccinul!!!
Nu aplans deloc, sa vedem diseara dc o avea reactii adverse...
M-am mai plans eu pe aici ca Nectaria are probleme cu somnul... Ei bine puteti sa dati cu rosii, dar azi am adormit-o leganata pe picioare!
Ma declar invinsa.
Ciulama: carne - eu pun 2 piepturi mari sau 5-6 pulpe de pui, 1 ceapa mare taiata marunt, smantana (juma de cutie din aia mare de la danone), si faina (sa zicem 5 linguri. nu le-am numarat niciodata, pui pana se ingroasa putin). Deci: pun ceapa intr-o cratita in putin ulei impreuna cu carnea si le las 3-4 minute cu capac. apoi pun apa pana acopera carnea, si sarea. Faci un amestec smantana + faina + apa si cand carnea e aproape facuta il pui in cratita. Mai lasi vreo 10-15 min. cam atat.
Raluca, mama Nectariei