Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (48)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Ciulama de ciuperci. Poti sa pui si pui cred.Eu o fac cu ciuperci.
Calesti ceapa, adaugi ciupercile tocate, si apa sa dea peste ele.
Fierbi pana nu mai poti, la sfarsit faci un ameste de faina, apa si smantana.Mai da un clocot, la sfarsit pui usturoi pisat si patrunjel.Sare, ^piper, vegeta stii tu.Noua ne place rauuuuu!

Ama si Lucas 12 Martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

am plans azi ... de bucurie si usurare caci a fost un an greuuuuuuu ...

Dar gata, de astazi oficial Matei are tatic cu titlu de Dr.Ing. Asa ne uitam la el si ne gandim ca greu o sa ii mai fie lui (sau poate ca nu ??? ) cu doi parinti doctori in stiinte ! "Oare ce o sa se aleaga de el ? "

ma duc sa pregatesc ceva ca sa sarbatorim si noi evenimentul !

Pup toate mamicile ! si bondarei si albinutele sa aiba un viitor cat mai luminos si frumos !

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

magdutah: felicitari sotului

M-ati omorat cu ciulamalele

Acu' sa va zic una tare: dam peste cap toate cartile de bebei (vorba iunitei)... asa cum ai vostri se prind de margini diverse si se riduca in picioare si umbla, piticotul meu se prinde de margini diverse, se ridica in genunchi si ... umbla in genunchi fara sa manifeste vreo intentie de a se ridica in picioare si sa auziti si chiote de bucurie si sa vedeti ranjete pana la urechi cand face asta! Azi toata ziua l-am lasat sa faca asta si l-am admirat

revin

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

quote:
Originally posted by doina.todor

Elena.2006- am facut Depo-Provera care este o injectie care se face o data la 3 luni si principalul ei scop este contraceptia avand in compozitie progesteron. Progesteronul ajuta la stoparea cresteri fibromului sau in multe cazuri (ca al meu) il micsoreaza. La Timisoara se poate merge la cabinetul de Planning Familial din cadrul maternitatii si la indicatia medicului ginecolog sau dupa o discutie cu doctorii de acilo ti se face gratuit, sunt convinsa ca si la tine in oras exista asa ceva. Cel mai bine zic eu e sa vorbesti cu medicul ginecolog sa vezi ce zice. Eu am fibrom intramural.
Sa iti treaca daca se poate sau sa devina invizibil de mic!
Daca afli alt tratament te rog sa imi zici si mie

la toata lumea de la Doina & BB Radu (23 Martie 2007)
Poze Radu
Filmulete Radu

Varsta lui Radu

Doina eu merg la doctor pe 8 nov. si o sa-ti spun daca imi da tratament sau alte optiuni(operatie).Eu am luat cam doua luni Exluton(stopa si el cresterea) si am renuntat la el ca aveam sangerari abundente si e mai bine acum.
Mersi de informatii si o sa revin cu informatii atunci. Iti doresc si tie sa ti se rezolve problema iar monstru sa dispara.Multa sanatate.

Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Asa de mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

multumesc pt retete...maine fac si euuu
va

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 8

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

quote:
Originally posted by magdutah

am plans azi ... de bucurie si usurare caci a fost un an greuuuuuuu ...

Dar gata, de astazi oficial Matei are tatic cu titlu de Dr.Ing. Asa ne uitam la el si ne gandim ca greu o sa ii mai fie lui (sau poate ca nu ??? ) cu doi parinti doctori in stiinte ! "Oare ce o sa se aleaga de el ? "

ma duc sa pregatesc ceva ca sa sarbatorim si noi evenimentul !

Pup toate mamicile ! si bondarei si albinutele sa aiba un viitor cat mai luminos si frumos !

Magda Matei 9.04.2007

Felicitaaaaari! pai ce sa faca Matei, decat sa va calce pe urme

Ramiha, stiu ca ai mai intrebat tu de metode de adormit in afara de san si chiar am vrut sa-ti zic ce metoda am eu...leganatul ...asa ca stai linistita ca nu esti singura

mmmmm..ce pofta mi-ati facut cu retetele voastre...azi am facut budinca la pitica si mai mai sa o mananc eu

loradin, mai incearca, ce... te da pe tine gata o budinca?

Mihaela siStefania (19 martie 2007)

Poze
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Madybulancea - ei cum sa ma supar pe tine,te inteleg pt ca stiu ca ati avut probleme si chiar de nu,cand ai bebe mai greu cu timpul.Mie imi pare rau ca tot purtam vestuta aia de papat pt Razvanel in geanta de la carut si cu gandul s-o las acasa am luat-o cu mine innapoi,dar ma revansez eu.
Va pup pe amandoi si sanatate multa!
Martutza si Victoras - sunt bine,m-am gasit eu cu ei la aeroport dar timpul,timpul ne omoara pe toate.

Magdutah - felicitari sotului!

Laina - voiam sa-ti raspund de mult dar tot uitam,ca a cazut micuta ta din pat nu te face pe tine vinovata.Carl e racit acum si trebuie sa ma consider vinovata? Cred ca toate o data si o data se vor intampla,cazut din pat,lovit la capusor n ori,raciti,..
la amandoua

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Stefania nu pui pozele si dak ai timp poate mi le trimiti si mie pe mail,quita18br@yahoo.com!
magtutah felicitari!

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiha spune:

Magdutah - felicitari!!!

Mihael@,m-ai linistit!

Sa-mi dea si mie cineva un pm cu datele de la mailul comun (email si parola). Mersi anticipat!

Noapte buna!

Raluca, mama Nectariei, 30.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Stefanya adik te intrbam mai pui pozele???k abia astept sa le vad...

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput