FIV 143

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns albena spune:

Buna seara tuturor!

Mii de felicitari lorelai cea

Kora,acum trebuie sa stai linistita si sa vezi partea plina a paharului,fi optimista,fi tare!!Sper sa-mi dai si mie atunci cand vei sarbatori reusita

Despre mine nici o noutate:continui sa tocesc holurile de la Giulesti...fara nici un rezultat.Saptamana trecuta mi-am depus si eu dosarul la Inalta Scoala de la Giulesti.Singura persoana draguta de acola a fost asistenta Ana.Neavand numarati de mult timp mi-a facut o programare pentru asta.Mi-am adus aminte de fetele care anul trecut stateau cu frica in san sa nu care cumva consortul sa fie stresat de camera aceea nu prea grozava si sa nu fie inhibat.Saracul,de dragul meu,a dat mult doritul borcanas.....
In sfarsit,nu vreau sa va ocup timpul cu asemenea detalii,dar mari emotii am avut.
Ieri am fost si am luat rezultatul:de la 80 mii cati avea in 2005 a crescut la 14 milioane,dar(ca ce e frumos nu tine mult) le-a scazut "viteza" de la 60% (a+b) la 32%.Am stat eu frumos la coada sa vada si Dr. Cocei rezultatul, ca asa stabilisem saptamana trecuta,(prin viu grai)si "duamna" doctor a tipat la alta asistenta si implicit la mine :ca daca nu am programare nu vorbeste cu mine....si asa mai trece timp pt. ca pleaca in strainatate....si sigur nu mai apuc si eu anul asta pentru niste injectii minunate..Acum stau si astept sa vina inapoi,poate s-o indura si de sufletul meu,ca eu nu l-am vazut nici pe profesor.
Fetele care ati facut cu dr.Marinescu+Cocei,tot asa mult va luat sa stabiliti schema si timpul sau eu sunt o amre ghionista.
Scuze ca m-am intins cat o placinta,dar voi sunteti singurele care intelegeti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Buna Albena tu ai facut dozarile in a 14 zi CM si 21 si CM? offffffffffff si eu sunt an aceeasi situatie ca tine am mers cu dosarul la DR. lam intrebat ce sanse am si mia spus ca sunt sanse dar acum mia dat dozarile daca mi-le datea sa le fac de luna trecuta acum nu mai pierdeam timpul.Oare dupa ce fac dozarile o sa-mi dea tratamentu .Nu mai stiu cred ca o iau razna nu mai am rabdare vreau sa fac luna viitoare FIV-UL o vrea Dumnezeu si cu noi sa facem in decembrie sa vina mosul cu bebei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Abia am ajuns acasa si am intrat sa citesct vestile de azi. Le-am "scanat" repede in cautarea unui mesaj de la Flori.

Flori nu ne mai tine pe jar! Sper ca e de bine tacearea ta si esti ocupata cu sarbatoritul

Lorelai felicitari inca odata si fugi la odisee unde ai un loc caldut lasat de Sheri

Pisix esti tare nostima si saritoare pe deasupra Iti multumesc mult. Dany m-a convins si pe mine. Are dreptate. Noi reusim si fara broscute ca doar suntem niste invingatoare . MULT SUCCES!!!

Kora te inteleg perfect. Si eu am cautat simptome in fiecare minut din zi si din noapte. Incearca totusi sa iti ocupi timpul cu altceva ca nu face bine la bebei. Nu uita ca fiecare organism e diferit si pot aparea sau nu simptome. La mine si intre sarcini au fost diferente majore dupa ET. La una chiar nu am avut nimic nimic.

Hori crezi in sansa ta pana la final

Cristal ar fi super sa ne putem intalni numai ca eu nu fac la Giulesti ci in Belgia. Oricum ma gandesc la tine

Nu am reusit sa citesc tot. Mai citesc si va mai scriu mai incolo. Va pe toate fara exceptii.

Dream

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

hori pina nu vezi bhcg-ul nu opri tratamentul...utrogestanele le poti lua oral...si Lachione a avut cm abudent si era graviduta si inca cu 2 fetite..asa ca ...nu se stie niciodata...eu tot sper ca va fi cu ochisori...crede in sansa ta si lupta pina la capat...doar bhcg-ul poate confirma exact...mult noroc
Teli bine ai revenit...cind incepi exact?iti doresc sa fie o reusita deplina
flori am un ghem in stomac...astept vesti de la tine...off nu ne mai tine pe jar...plss
kora cred ca e prea devreme pentru simptome;poate nici nu le vei avea asa cum au avut foarte multe mamici si gravidute de aici...gindeste pozitiv,iar rezultatul va fi pozitiv
mihaele cel mai indicat ar fi sa te lasi de fumat chiar si in momentul acesta...cu cit mai repede cu atit mai bine...multa putere iti doresc...hai ca doar nu face tigara ce vrea cu noi..facem noi ce vrem cu ea..eu cu gindul acesta m-am lasat dintr-o data...si deja au trecut 3 ani si nu mai vreau nici s-o vad nici s-o miros..
empatie bine ai venit printre noi si o sedere cit mai scurta pe aici...iti doresc ca cel de al treilea fiv sa fie si cel norocos...in legatura cu ce sa facem in timpul stimularii si dupa ET...vezi pe prima pagina sint trecute cele mai importante indicatii...cum ar fi consumul de proteine,multa apa,un psihic cit mai calm...alimentatie cit mai naturala ,etc...si dupa et..la fel...vezi uita-te pe prima pagina...
...pupici tuturor

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

quote:
Originally posted by mihaele
fetelor am si eu o intrebare va rog sa ami raspundeti mi-a zis doctorul sa fac dozari in a 14 si CM si 21 zi CM am-i spuneti si mie ce va urma dupa va rog din suflet.Multumesc si multa noroc tuturor fetelor care fac ET si care sunt in tratament.

Presupun ca ai ramas tot la Ancar. Dupa ce faci dozarile(presupunand ca in rest ai tot) in functie de cand au lot(=vin grecii) va decide si cand incepi tratamentul si ce fel de protocol(lung sau scurt) vei face.
S-ar putea sa mai fie nevoie de inca un ciclu, depinde cand decide sa faci injectia de inhibare.

Mergi la inceput

vad ca e cam liniste pe aici si toata lumea e in cuibul ei...ma retrag si eu,dar nu in cuib,ci in bucatarie sa gatesc papica pentru mainesi s-o mai astept pe flori...o seara placuta va doresc..si un weekend de asemenea cit mai relaxant..pupici

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Fetele mele,imi cer mii de scuze ca v-am tinut pe jar,dar astazi am inceput si eu serviciul si am ajuns tarziu acasa(lucrez dupa-amiaza).

Asa cum ne asteptam,rezultatul este negativ !M-am felicitat astazi ca am facut testele alea si ca am fost pregatita sufleteste,pentru ca azi eram la servici cand ne-au sunat de la clinica si sigur as fi facut o criza urata daca as fi fost luata pe nepregatite.

Va multumesc din toata inima pentru sfaturi,incurajari si sustinere si voi fi aici oricand sa va sustin si sa va incurajez la randul meu.

Zouzou,Dream,Marrina,Kora,Kitta,Dany,Nusy,Rami,AncaW,Relya,Liana si absolut toate fetele,va pup,va imbratisez cu drag si va doresc sa fiti mamici cat mai curand.

Eu sunt mai optimista acum.Imi doresc tare mult sa mi se regleze organismul dupa acest tratament,sa nu ma mai doara sanii asa de tare(cred ca de la estradiol),sa-mi vina CM si sa pot spera din nou la bb.

Sincer,imi este tare frica si nu stiu cand voi face urmatorul ET,avand in vedere ca sunt ultimii 3 embrioni pe care-i mai avem,dar sper sa prindem si noi curaj intr-o zi,asa cum a facut-o si Dream .
Oricum,sotul mi-a zis azi ca incercam in 2008,ca pe 2007 ne-au ajuns 2 esecuri.

Mama,cat m-am intins....Va pup inca o data si va tin pumnnii la toate sa reusiti si sa ma luati si pe mine la mult ravnita Odisee.

Flori

------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Zouzou:te pupa fata si-ti multumesc mult pentru incurajari.

Dream:imi pare rau ca te-am dezamagit Iti tin pumnii si-ti doresc sa reusesti si de data asta sa fie bine pana la capat si sa-ti tii bb/ii in brate .Apropo,cati embrioni ai congelati si cati intentionezi sa pui de data asta?

Kla: mamico,sarcina usoara si bb sanatos si la termen,iti doresc din toata inima.

Lorelai:stai linistita ca sigur o sa fie bine.

Ancuta:tu stii ca ma gandesc mereu la tine si ca-ti tin pumnii sa reusesti!Sunt atat de bucuroasa ca incepi....iti doresti de atat de mult timp...sa dea Domnul sa fie fivul norocos si sa te vad mamica cat mai curand.

Kora:ai grija de puiuti si te asteptam cu o valoare maare

Flori

------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.

Noi

Mergi la inceput

Ahh tu Flori scumpace rau imi pare...offff...tare mult mi-as fi dorit sa fi gravi...nici nu stiu ce sa-ti spun,ca orice as spune nu ti-ar alina sufletelul...stiu totusi,ca esti o fata puternica si ca n-ai sa te lasi pina nu te iti vei tine puiutul in brate...si stiu ca nu va intirzia sa se intimple...cine stie,poate la anul pe vremea asta vei fi deja la scutecele...sa crezi in asta si asa va fi...flori scumpa,la voi de ce se transfera numai un embrion?data viitoare nu-i pot tranfera pe toti 3?oricum ar fi,flori scumpa sint alaturi de tine si stiu ca intr-o zi iti vei vedea visul cu ochii...incearca sa te linistesti acum,sa te bucuri alaturi de sotiorul tau,de sarbatori,de tot ceea ce iti ofera frumos viata...sa ai o seara linistita..te pup flori scumpa..somnic usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Offf Flori nici nu-mi vine sa cred. Imi pare nespus de rau. Sunt alaturi de tine si sper ca visul nostru sa devina totusi odata realitate. Nu te lasa!!! te rog. Uite la mine e a treia incercare anul asta. O tin intr-una intre "extaz si agonie". Sunt destul de stressata si e tare greu dar vreau sa mai cred inca in sansa mea. Te rog fa asta si tu! Eu am numai 3 embrioni. As vrea sa fac totusi si testarea lor genetica (PGD) fiindca dupa esecurile avute imi este cam frica. La fel de frica imi este ca nu voi mai avea nici unul de transferat. Nu stiu inca ce voi face. Pana acum nu am trasferat decat unul dar acum as vrea doi daca voi avea. Sunt alaturi de tine

Dream

Mergi la inceput