FIV 143

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

lorelai asta este clar,l-ai facut in zi 12,in zi 14 era dubla valoarea asa ca poti socoti cand vei face iarasi testul cam cat ar trebui sa fie.E totul superrrr!!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

LORELEI felicitari inca odata
Acum incearca sa nu te mai stesezi,e normal sa mai repeti beta bch toate am facut-o nu trebuie sa te speri.Nu iti stresa bebele totul va fi bine
23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubudream spune:

Lorelai: FELICITARI !
Kora: Sa ai grija de bebei.
Kry
Fetelor va tin pumnii!
Luni cred ca voi face si eu bhcg. Voi fi in ziua 11.

Sa auzim doar de bine.
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teli spune:

Buna fetelor,
Iata am revenit si eu printre voi , gata , azi am stabilit
programul meu pt ultimul FIv, nu-mi vine sa cred ca am deja
tratamentul in frigider.
Apropo, astazi adusese la Giulesti Menogon proaspat , ultimul caci cica nu se va mai fabrica si aveau si Dipherelin(va spun asta pt ca parca va auzeam vaitandu-va ca e criza ?!sau nu am inteles eu , ca la viteza cu care se succed vestile pe aici , raman mereu in urma )
Dariela , daca ai avut ET cu dr Dracea , probabil ca te-am vazut dandu-te cu patul pe hol, iti urez succes
Kora si tie multa rabdare si noroc , ai sa vezi ca va fi bine
Va pup pe toate si va tin pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns empatie spune:

buna fetelor,
este careva dintre voi care a facut sau tre sa faca fiv la Munteanu , la Timisoara?daca puteti sa/mi spuneti, ce stiti despre ce trebuie facut in timpul stimularii si imediat dupa implant(ma refer la conduita de viata,alimentatie,ce se evita sau dimpotriva,etc)
mult succes tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Buna fetelor Kora sa ai grija de puisori tai.
fetelor am si eu o intrebare va rog sa ami raspundeti mi-a zis doctorul sa fac dozari in a 14 si CM si 21 zi CM am-i spuneti si mie ce va urma dupa va rog din suflet.Multumesc si multa noroc tuturor fetelor care fac ET si care sunt in tratament.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns empatie spune:

quote:
Originally posted by hori

buna fetelor.am 14 zile de cand mi-am facut punctia,de 2 zile a inceput sa vina o secretie maro iar de ieri seara mi-a venit ciclu,ma dor ovarele si spatele,bhcg l-am facut si numai sapt viitoare am rezultatu,nu mai am nici o speranta e primul fiv,o sa fac o pauza m-am gandit sa fac cateva sedinte la Sovata am auzit ca da rezultate.va rog care stiti cate ceva scrieti-mi.bafta tuturor.

buna,
imi pare rau ca nu ai reusit, pentru ca stiu ce sentiment ai; am pierdut 2 fiv, ma pregatesc sa il incerc pe al 3lea;
am fost la Sovata, sunt pers care spun ca au reusit cu tratamentele de acolo(bai,instilatii cu namol).Este bine sa/ti cauti un bilet de trat. sa mergi vara(desi este f aglomerat)si sa faci toate procedurile ce ti le prescrie medicul de la policlinica de acolo.
trebuie sa fim puternice, pentru ca numai asa vom reusi...pana la urma punem si noi de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyxe spune:

pisix, daca totul merge bine si cm nu-si face de cap, pe 9 noiembrie ar fi eco 1 (Z6), tu ai alta socoteala?

Kora, ce-ti spusei, lasa gandurile si simptomele , o sa fie bine, trebuie, nu?

Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Fetelor eu sunt fumatoare trebuie sa ma las de fumat acum sou cand incep tratamentul? va rog raspundetimi si mie sunt si eu incepatoate nu ma ocoliti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elam70 spune:

Buna fetelor,
nu prea ma mai reusit sa vin printre voi dar acum am o mare dilema si chiar nu stiu ce sa fac, poate ma ajutati voi cu un sfat.
Am avut in data de 22.10 punctiia unde mi s-au recoltat 3 ovocite iar in data de 25 mi s-au implantat 2 embrioni care erau divizati destul de mult (parca in opt celule fiecare) si un embrion care a fost putin mai lenes si a inceput sa se divizeze abia in acea dimineata. In data de 26 spre 27 am avut o enterocolita,cel putin acesta a fost diagnosticul pus la Urgenta unde am ajuns din cauza varsaturilor si a scaunelor diareice si cu tensiunea 6. Acest lucru s-a rezolvat prin perfuzii cu ser si glucoza in rest nimic in afara de tratamentul de la Bucuresti.
Problema mea acum este alta, eu sunt din Piatra Neamt si aici Analiza de Beta HCG se fac dar cu o durabilitate de 7 zile. Voi ce parere aveti sa vin pina in Bucuresti ca sa fac aceasta analiza luni sau oricum daca nu sunt insarcinata cel mai tarziu pana marti sau miercuri voi sti??? Ce sfat imi dati daragele mele?
Oricum imi doresc din tot sufletul ca bebeii sa nu fi avut de suferit de pe urma varsaturilor mele ...
Va multumesc mult pentru sfaturi si va doresc succes tuturor

Mergi la inceput