LMA!!-Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (103)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Si eu la spartul targului

Petrecerea a fost super ne-am distrat de minune Antonia a dansat toata seara
ce mult ati scris

Multumi de urari

Mamilili-multumim

Eri_ka-f interesanta specificatia numelui

Flore-f rumoase printesucile

trimit mesajul ca se blocheaza pc-ul

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 12
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

am revenit cu cate o felit de tort si sampanie
de pe tava Antonia a ales prima data celularul apoi papiota cu ata si o carticica micaapoi pe toate de pe tava

Asiza-multa sanatate lui Denis sa treaca repede febra

Alexandra-

Carla-multa sanatate si voua
cand am iesit cu Antonia din maternitate fulguia

Madaluta-felicitari pt progrese
ce-ti mai face burtica?

Dandusa-super povestea nasterii
mai revin iar se blocheza cred ca am virusi

luna 12
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia

Mergi la inceput

Povestea Nasterii Printesei Antonia

Sunt asa emotionata nici nu pot descrie in cuvinte ce fericita sunt, amandoi ne doream un copil dar ne era frica tot ziceam inca nu este momentul, ba ca nu vom fi parinti buni…..si intr-o zi de Sf Valentin il asteptam pe sot cu o cina romantica si f sexy imbracata….in acea seara a luat viata samburelul dragostei noastre….
Am avut o sarcina usoara, in afara de greturile de la inceput a fost ok, sotul era f atent cu mine in facea toate poftele,intre timp ne-am casatorit am fost in luna de miere…eram f fericiti si asteptam cu nerabdare momentul intalnirii cu „bebelina”
Pe 31 oct am zis hai pregatim camera bebelinei am montat patutul eu nu mai aveam rabdare,se apropia momentul tot mai mult,am fost mai mult cu indicatiile dar tot am mai facut si eu cate ceva nu aveam stare, mai spre seara incepusem sa am dureri de spate ca la menstruatie mi se intarea burtica din cand in cand dar nu era regulat, ne-am dus la somnic ma trezesc pe la 2 fara ceva sa ma duc la baie, pana sa ajung la baie vad ca mi s-a rupt apa si eliminasem si dopul,am ramas un pic incremenita nu-mi venea sa cred ca o sa nasc, asteptam sa nasca Laura, Ramona nu eu prima
In fine ma duc si il trezesc pe sot el cu o fata buimaca de somn sare in sus din pat si intreaba daca am dureri ,incercam sa fiu calma ii zic ca nu doar ca s-a rupt apa si trebuie sa mergem la spital…ne invarteam prin casa unul in jurul altuia intr-un final luam bagajul si plecam spre spital
Pe la ora 5 eram deja la spital m-am internat,intradevar se rupsese apa dar nasterea nu era inca declansata, m-am cazat intr-un salon cu multe gravidute,pe sot l-au trimis acasa…intre timp am incercat sa dorm dar nu prea am resusit
S-a facut dimineata contractii nu prea aveam a venit si doctorita m-a suit pe masa sa vada care este treaba nu aveam dilatatie deloc ,mi-a spus ca o sa-mi monteze cateterul mai tarziu sa fie montat in caz ca anestezista pleaca, foarte optimista m-am dus in salon si asteptam contractiile care erau neregulate,intre timp au aparut Ramsan si Saryta eram asa emotionata si imi venea sa plang,vazandu-le pe ele am prins putere si am zis ca o sa fie bine m-ai am putin si voi tine printesa in brate
Intre timp m-am plimbat f mult nu mai aveam stare m-am mai suit de vreo 2-3 ori pe masa si abia dilatatie 2 aveam,pe la ora 12 m-au cheama sa-mi monteze cateterul pt epidurala am stat vreo 2 ore cu perfuzie si abia apoi mi l-au montat,nu m-a durut prea tare doar asa o intepatura si un pic de durere,in tot acest timp am stat in sala de nasteri pe un pat si am vazut vreo 4 nasteri naturale, ma cam speriasem un pic, dar in sinea mea ma incurajam si ziceam daca ele au putut o sa pot si eu,trebuie sa pot
Pe la ora 3 au inceput contractiile mai dureroase,nu mai aveam stare ma plimbam pe hol de la un capat la altul am sunat-o pe doctorita sa-i zic ca nu mai pot sa-mi faca ceva,a venit o asistenta m-a mutat in alt salon cu 2 paturi f aproape de sala de nastere….deja nu prea mai puteam sa ma plimb de durere stateam mai mult pe langa pat…m-am dus la asistenta si i-am zis ca am contractii regulate,speram ca ma dilatasem pana la 3-4 si sa-mi puna anestezic ,dar de unde mi-a zis ca este tot la fel dilataie 2 si ca mai dureaza pana nasc simteam ca nu mai pot
Durerile erau din ce in ce mai mari incepusem sa nu le mai suport,pe la 17.50 a venit asistenta sa-mi faca injectia ,imi pune mana pe burta si zice eee mai ai pana nasti dar eu nu mai puteam de durere, mi-a zis sa vin la 18.30 sa ma vada din nou pe masa,pe la 18.15 nu am mai rezistat m-am dus in sala de nasteri nu mai puteam de durere am zis ca nasc pana am ajuns acolo cand ma suie pe masa dilatatie 8 cm,au ramas si ele mirate ma cobor de pe masa mai aveam pana la dilatatie 10 au inceput sa-mi puna anestezic, ma asteptam sa-si faca efectul dar nici o alinare durerea era din ce in ce mai mare, intre timp au sunat-o pe doctorita care a venit in 10 min, cand am vazut-o m-am mai calmat putin ea era scaparea mea, m-am suit din nou pe masa aveam dilatatie 10 mi-a zis gata poti sa nasti, mi-au mai bagat anestezic dar nici un efect, nu prea ma credeau ca ma doare asa tare ziceau ca sunt eu alintata si ca nu suport durerea simteam ca nu mai am putere sa nasc, moasa s-a suit pe burta cu cotul si impingea o data cu mine,la 18.55 a venit pe lume printesa noastra Antonia-Gabriela era cea mai frumoasa,scumpa si gingasa fetita din lume,dar nu plangea ,eu intrebam intr-una daca e bine,dupa ce au aspirat-o mi-au adus-o pe piept,a fost dragoste la prima vedere i-am dat un pupic, nu reuseam sa-mi iau ochii de la ea, imi trecuse orice durere nu mai simteam nimic,eram cea mai fericita mamica din lume…
Cand sa cobor de pe masa doctorita a zis sa-mi scoata cateterul de la epidurala cand colo surpriza era iesit,de asta nu a avut nici un efect anestezia
Dupa ce m-au dus in salon a venit si sotul era f emotionat si fericit cum nu-l mai vazusem niciodata, asteptam amandoi cu sufletul la gura sa ne aduca printesa in sfarsit ne-a adus-o am pus-o imediat la san sa-i dau sa suga…era asa scumpa umbland dupa tztz din nou ma simteam cea mai fericita mamica din lume….si-am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea mea....

dragoste la prima vedere
prima zi printesica

luna 12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Dupa cum ati aflat deja, am gazduit petrecerea Crinutei, care mi-a placut tare mult (si petrecerea si Crinuta )! Sunt mortali copiii astia! Au fost atat de cumintei (in sensul ca n-a plans niciunul, ca in rest... miscoteala cat cuprinde), de-mi venea sa-i mananc pe toti! L-am cunoscut si pe domnul zmeu (un barbatel in toata puterea cuvantului) si pe mami lui (Monique), o tipa tare de gashka!

M-am delectat cu poze superbe de la ziua Alessiei de Adinazot, cu mandretea de flacau Mihaita al Laviniei, cu scumpa Antonia de Bambo, incercand sa dea un telefon, cu Roxana si si Cristinel de Donia, super costumati, cu Stephanie si Isabelle, minunatele printese de Mamaana, cu dulcetile Alessia de Flore, Oana de Dia si Ada de Bebinuta!

Sunt si eu de acord cu albumul de un an al fulguletilor!
Multumim tuturor celor care ne-au felicitat pentru rezultatele bune ale tratamentului pentru reflux!

Kikineata, pupam Sara Maria, frumoasa care se da singurica jos din pat!
Eri_ka, citesc cu mare placere mesajele tale. Nu esti deloc invizibila!
Danutz, Bafta multa! Sunt convinsa ca vei gasi un job asa cum iti doresti! Nu-ti pierde optimismul si rabdarea! Televizorul e deschis cam 1-2 ore in timpul zilei (adica pana pe la ora 18), dar Alexia nu prea se uita, are preocupari mult mai importante (golit sertare, alergat pisici etc). Foarte rar ii atrage ceva atentia la tv.
Desiree, Alexia e bine, misuna cat e ziulica de lunga, isi gaseste tot timpul cate ceva de facut! iubitul Octavian cu ochi frumooosi!
Alexandra, imi pare tare rau ca Mark refuza legumele si carnita! Uite multi pupici de la noi, ca sa-ti dea putere si rabdare!
Dianarus, si noua ne e dor de tineee! Sanatate multa iti doresc! Marc si Ianis!
Dayanara, Alexia mananca seara doar 200-210 ml de lapte cu 4 cupe de cereale si eu zic ca se satura, ca doarme toata noaptea.
Laura, felicitari lui Dani pentru progrese!
Asiza, Carla, Roxanica, multa sanantate puiutilor vostri!
Dandusa, m-ai facut sa rad si apoi sa plang la ora asta, bai nene! povestea nasterii! Nu-mi vine sa cred ca sarmaluta aia mica din poze e Crinutza, domnisoara de un an, care o baga pe fii-mea azi cu capul in perne!
Bambo, am mai bagat o tura de plans! Hai ca m-ati emotionat de tot! printesa Antonia!

La multi ani pentru frumoasa Ana Nicole de Almo, care implineste un anisor!

La multe lunisoare sarbatoritilor zilei!
Stefania de Ama.lia
Alin de Mormelvio
Anne Marie de Marani
Stephanie si Isabel de Mamaana
Sofia de Aelita
Tudor de Shoshika

Noapte buna, minunatele mele!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

sa nu va las prea mult asteptand pozele de la petrecere

Aniversare 1 anisor Antonia

La multi ani Ana Nicole de Almo,sa cresti mare si frumoasa,mult noroc si fericire in viata

fug si eu la somnic
n buna

luna 12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

asiza si carla, sper ca ati trecut cu bine peste noapte! Poate e vorba doar de niste viroze si trec la fel de repede cum au venit. Multa sanatate!
asiza, cum zice si Roxanica, nici aici nu se da nimic pana la 38,5. Dar totusi eu peste noapte i-as da, ca masura de precautie, sa nu creasca mai mult. Si verificat temepratura si peste noapte.
carla, nu cred ca sunt dintii, poate sa creasca putin temperatura de la dinti, dar cam pana in 38, ori la voi e constant peste. Eu as incerca sa ajung la un medic, totusi.

quote:
Originally posted by dayanara
apropon de mancare si astea.. voi seara ce le mai dati, ca ivan nu se mai satura doar cu lapte, inainte ii dateam piure la borcan dar nu mai vrea , si.i dau un iaurt cu cereale si 340 de lapte dar tot mai bea alti 300 pana dimineata....

Eu ii dau cereale si lapte seara la culcare, cereale cu lingurita si lapte de la san, nu se mai trezeste peste noapte. Parerea mea e ca nici Ivan nu se trezeste pentru ca ii e foame ci pentru ca asta e rutina lui de acum, probabil ca se trezeste ca tot omul dar e obisnuit sa bea niste lapte ca sa poata sa adoarma din nou.

a_deju, eu sunt conduita preventiva intruchipata, asta e opera lui taica-meu, dar nu-mi pare rau. De aia eu n-as pune untul la topit in tigaie de la bun inceput, impreuna cu faina, ce stiu eu la ce temperaturi se ajunge in timpul in care gatesc? De aia am spus sa play it safe... dar eu sunt eu si tu esti tu, deci nu ma baga in seama. Eu de ani buni de zile nu mai prajesc mai nimic cand gatesc ciorbe sau tocanite, adica pun totul la fiert. Mai fac uneori exceptii, dar atat de rar ca nici nu le pun la socoteala.

eri_ka, mie mi-ar fi teama sa culc copilul atat de mic singur in pat, sa nu cada, sa nu alunece intre saltea si rama patului... cum scriam mai sus, conduita preventiva scrie pe mine

dandusa si bamboletta, am citit cu nesat povestile voastre si ale fetitelor, ce emotii frumoase! Eu nu am recunoscut copiii de acum in sarmalutele de atunci, cat de mult s-au schimbat!
Am vazut si pozele de la cheful Antoniei (era sa scriu majoratul Antoniei ), frumoasa ca o papusica, cum isi explora ea cadourile!

Timisoara, ce imi place ca va intalniti! Va cam calaresc copiii
Chiar ma gandeam ca la iarna asta va fi o chestie buna, sa va intalniti prin rotatie la cate una dintre voi, copiii socializeaza, mai schimba jucariile... trece iarna mai usor.
Eu am de gand sa ma duc la un centru unde se organizeaza grupe de joaca pentru copii, tot din acelasi motiv. Poate o sa prestam ceva inot la iarna... mai vedem.

almo, a zis medicul sa nu ii dai sucuri? Ce fel de sucuri?
Nu fii trista pentru copilul chinez, cred ca a spus asta pentru ca e copil, nu chinez. Si Nicole e o DULCE, sa stie toata lumea!
Fontanela lui Cristi nu numai ca nu e inchisa, dar e foarte mare, insa am intrebat 3 medici de aici si toti mi-au spus ca desi e mare este inca in dimensiuni normale.

Dbunny, la noi dureaza cam o jumatate de ora intre cereale si culcare. In medie. De ce intrebi?

alexandra, tu iti verifici tensiunea in mod regulat?

madaluta, felicitari pentru primul pas al lui Darius! Samburelul din burtica ce mai face?

Ma duc la culcare ca maine sunt volintir la scoala, sper sa scap cu bine de acolo. Dar sunt si tare curioasa!
Hopa... cine prinde scutecul?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Nicole

La multi ani frumosi si fericiti, felicitari almo pentru primul tau an de mamica!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Neatza,
Am reusit sa vad si eu poze cu fulguleti: Ada, Alessia, Cristinel, Rares, toti frumosi si veseli.... (oare am ratat pe cineva?????)
Sint mahmura astazi; aseara prietena mea draga Danutza era deprimata, am intrat cu ea in butoi si pe fund am dat de .... Zaraza... un paharel mic dupa care am ras vreo 2 ore... starea de bine a ramas si in dimineatza asta...
Ma duc sa recuperez ce a ramas din capitolul trecut si cel prezent...
Va pup

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Neata..Se pare k sunt prima pe ziua de azi...
Dandusa: m-ai facut de dimineata asa sa ma emotionez...Chiar sa plang...Nu stiu daca eu as fi in stare sa mai scriu povestea nasterii si mai ales sa o fac sa fie asa emotionanta.
Ma emotionez si ori de cate ori citesc despre dragostea dintre tine si claudiu.Sper k stii sa i-o arati si lui la fel de mult cum ne-o arati si noua.Cred k are nevoie de lucrul asta acolo unde este el.Mie imi pare rau k nu stiu sa-mi exprim iubirea fata de cip,asa cum o simt...ma regasesc in povestile voaste...dar nu pot exprima in cuvinte...

bamboleta: am vazut pozele... M-ati innebunit...Rochita si torul au fost super, dar sarbatorita le-a intrecut pe amndoua...
Chiar dc bb din buritica va fi tot baiat( cum presimt) promit sa-i iau cateva rochite sa-mi satisfac si eu dorintele...sunt innebunita dupa fetite, rochite, codite...
Lui darius am vrut sa-i pun cercel din maternitate si sa-i las plete...da cu cercelul toti au zis k sunt nebuna..iar cu pletele nu am ce..k nu avem par deloc...

Donia: bb din butica s-a mai linistit,nu mai e asa pretentios la mancaruri, ci doar la mirosuri.Asteptam sapt viitoare echo morfo de trim I.Cred k a inteles k mami a ramas fara tati pt 6 sapt si el trebuie sa fie cuminte k sa putem avea griija de darius.

Si darius cred k simte ceva k de cand a plecat tati, e mai cuminte, se mai joaca si singur,aseara chiar a adormit singur...Sper sa nu-l deochi si sa se intoarca la maraiala lui de saptamanile trecute.
Va pup caci azi cred k nu mai am timp sa intru.Am o meditatie, vine mama, vine coafeza sa-mi faca niste suvite, vine o prietena, merg la cumparaturi...,iar maine plec la tulcea la un botez.

Madalina 12+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Darius la 9-10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

almo: la multi ani printesei tale ANA NICOLE

Madalina 12+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Darius la 9-10 luni

Mergi la inceput