LMA!!-Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (103)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aka spune:

sa inteleg ca d`aia nu vrea Cristina sa se culce. e si ea cu gandul la petrecerea ce va urma? dar sa fie petrecere in pijamale, ca nu ne mai punem la tol festiv.
ma tot plimba prin casa. iar tasu doarme de la 9. si mai trage niste tipete...

Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Ca ziua sa se incheie super am mai facut si o tensiune....140/87...super...asta imi mai lipsea...
Almo...iti dai seama ca Mark bea 250 ml lapte odata....si bea si cate 4-5 sticle pe zi...deci iti dai seama...si daca ii mai tai si ratia de lapte(care e singura care o vrea)....e clar ca moare de foame!
Fetelor eu sunt de acord cu voi...si eu spun Nu indopatului...nu ma plang ca e prea slab...sau ca nu e dezvoltat...ci ca la varsta asta ar trebui sa manance si altceva....doar asta inseamna diversificarea,nu?
Dar atunci cand nu mananca nici macar o lingura de supa...o bucatica de carne...de legume ce sa mai vorbim....atunci ar trebui sa stau linistita????Eu cred ca nu...!
Nu vreau un copil obez...vreau un copil care sa manance sanatos!
Asiza....imi pare rau ca si Denis e bolnavior...eu i-am dat Nurofen 5 ml...asa mi-a zis pediatra din 8 in 8 ore! si sa fiti bine!

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Darius avea zile cand ajungea sa bea si 1 litru de lapte(in 24 h)iar cele 3 mese solide erau si ele nelipsite. pediatra a zis k e prea mult. 500-600 ml e suficient, tot din cauza anemiei.

acum sa va mai spunem cate ceva despre noi:
- azi a facut primul pas fara sa se tina de nimic...doar unul...dar vorba ceea: "un pas mic pt om, unul mare pt omenire"...
-danseaza non-stop. daca e muzica el se batzaie si e cu mainile pe sus..si incearca sa pocneasca din degete.. bate din palme..si rade continuu.Imi pare rau k nu stiu sa descarc filmulete pe Picassa...
-a inceput sa imite sunete simple: uff, bai,bau,tzatz, pa-pa,
-stie unde e nasul lui mami si putza baiatului
- urca si coboara din pat fara probleme
- rade in hohote cand vorbeste cu mama mea la telefon pt k ea face k toate animalele in receptor( asta e dialogul lor)

Madalina 12+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Darius la 9-10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

"povestea nasterii",by dandusa...

continuare...

...am ajuns la spital...,cu o mie de bagaje carate absolut aiurea...,bine asta nu era singurul lucru facut aiurea...,dar fiind pentru prima data parinti...,este absolut normal...,intru la camera de garda...,ma consulta,dilatatie 0...,cica "nasti pe dupa amiaza...",era 4 dimineata...,io zic..."asta nu stie ce zice...",Claudiu facea 13-14 afara...,"ce ti-a zis?"...,"ca nasc dupa amiaza"..."pai cum asa?"..."pai uite asa..."...el pleaca,eu ramin ca de...,aveam atitea ore de asteptat minunea...,ma duc in sala de travaliu...,eu fara dureri...,in sala 6 paturi cu sase fete ,toate cu dureri...,ma minunam...si ma rugam sa nu fac ca ele..si sa nu ma doara in halul ala...,a tinut minunea asta vreo 4-5 ore...,apoi m-au luat...,cu epidurala pusa binenteles...si m-au luat si m-au luat...,am inceput sa dau de stire tuturor persoanelor din spital...,eram singura intr-o rezerva...,cu usa larg deschisa...,cracanata fara chiloti fix cu fata la usa...si urlam..."aoleuuuuu morrrr...,aoleuuu morrrr...","sa vina dr meu...,ca eu nasc..."...,vine dr meu...,controleaza...,dilatatie 3... "dom' dr fac kaka..."...el "fa!...",bai nene...,am stat eu fara dureri...,dar si cind m-au luat...,simteam ca nu mai rezist...,ca mor pe bune...,atit de tare ma durea...,Claudiu suna...,eu asteptam sa treaca contractia,raspundeam...si ma prefaceam ca-s ok...,suportabil...,apoi brusc inchideam...,ca venea alta contractie...si tot asa...,au fot nenumarate controale...,dar dilatatia se facuse max 7-8...,au bagat trei doze pentru epidurala...,dar fara nici un succes...,eu urlam sa bage doza dubla...,poate ,poate nu ma mai doare...,ei ca nu...
intr-un sfirsit...a venit dr in jur de ora 14...,sa-mi zica asa:"daca nu te dilati in 10 min,facem cezariana...,nu mai putem astepta..."...eu zic..."facem ce vreti...,numai sa scap odata ca nu mai pottttt"...,in 10 min ,m-am dilatat,stiti,nu?!?,cica "hai frumoaso ,sus pe masa..."...,urc pe masa...,nu stiu cite erau calare pe mine...,dar erau citeva...,una ma tinea de mina...,una ma uda cu apa...,una ma apasa pe burtok...si dr zgirmanea in pasa......,vb cu fiica mea...,"hai Crinuta,te asteptam de ceva vreme...,hai afara..."...,cica "uite ii vad capsorul...,este bruneta...,cu cine seamana?"bruneta...,auzi...,pai ,nu stiu cu cine semana atunci...,bine ca si-a schimbat culoarea parului intre timp...
imping,imping...si apoi aud un fleoscccccc,fleosccccc,o ia si mi-o pune direct pe burta...,cica "uite-ti comoara...,atinge-o..."...,fetelorrrrrrr...,,am simtit ca morrrr,m-am uitat la ea...si nu stiu cum sa explic ce am simtit...,fericire, curiozitate,dragoste,relaxare...,toate astea amestecate...
nu am putut sa o ating...,era atit de pretioasa si de inocenta...,incit m-am simtit murdara pe miini ...,n-am putut s-o ating...,ma gindeam ca o pot rani...,mi se parea firava...,m-am simtit cea mai implinita mamica...,cea mai fericita...,cea mai minunata...,pentru ca a mea Crinuta venise pe lume...,in acel moment s-au sters toate cele prin care trecusem inainte...
Claudiu era pe scari...,desi nu a fost linga mine ,a participat prin tel...,sunase o asistenta fix inainte de expulzie...cu citeva secunde...,asa ca s-a auzit ...,nu stiu ce s-a auzit,ca ,parca nici nu mai auzeam...,nici nu mai vedeam...,dar fericire cu siguranta s-a auzittttt
la citeva minute,m-a terminat de cusut,placenta s-a eliminat...si transferat lauza in salon...,apoi mi-a venit sotul ...,doamneee ce-am mai plins amindoi...,asta imi amintesccccc,am plinssss si una din asistente ne-a adus mindrete de Crinuta...,era imbujorata...,sarmaluta infasurata...,dormea...,mi-a pus-o in brate...,vai de capul meu...,ce sentiment de fericire m-a cuprins atunci...,un sentiment care infloreste pe zi ce trece,vazind-o cum creste si cit de frumoasa se face pe zice trece...,ma simt mindra ca m-a ales sa-i fiu mamica...,ma simt mindra ca am un sot bun si o fica minunata...,sper din suflet sa nu-i dezamagesc niciodata...,ei sint viata mea...,ei sint aerul meu...,fara ei...,m-as prabusi...,fara ei,n-as insemna nimic...,asa...,insemn ceva...,sint mamica Crinutei si sotia lui Claudiu...,o onoare pentru mine...

Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

350 grame de pure si si lapte dupa mi se pare foaaaaarte mult!
Noi bagam(in zilele bune) 200grame, niciodata n-am golit un borcan d'ala mare de 250 de la Hero. E adevarat ca mai ciugulim si paine, ca daca n-are nika-n maini nu ma lasa sa-i bag lingura. Si petit suissu o zi da o zi ba...

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

sorry pt intarziere

LA MULTI ANI! TIBERIU-MIHAI....de ATUDOR
LA MULTI ANI! MARIO -GABRIEL...de PORUMBITA
LA MULTI ANI! MATIA-STEFAN ....de SOMLEAC sa cresteti sanatosi,voiosi si norocosi!sa va manance mama de barbatei frumosi!pascal al meu va strange mana barbateste,iar sophia va pupa pe toti,dar pe obrajori,MARK de ALEXANDRA ne da voie....ce sa va fac fetelor,sophia e promisa ;)sa va traiasca minunile!

LA MULTI ANI! CRINA-MARIA.....de DANDUSA
LA MULTI ANI! ANTONIA-GABRIELA....de BAMBOLETA......fetelor,sa va traiasca fetele,gagicile....sa fie sanatoase,casa v-a umplut-o de fericire si implinire,inseamna ca sant cele mai cele din cele-cele.....iuhuuuuuu!!!!!inca doua fulgulete de un anisor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

fetelor nu-i posibil ca in doo zile sa fie scris inca un capitol intreg....zile in care am lipsit....MOTIVAT.mama mea pleaca maine si pe ultima suta de metri vreau sa stau mai mult cu ea.printre lacrimi si bagaje,se mai invart si musafiri prin casa mea.musafiri care nu au reusit sa vina la ziua sandokanilor si au venit unii ieri,altii azi....maine seara intru sa recuperez.am intrat sa felicit fulguletii restanti si pe cele doua fulgusoare de azi,sarbatoritele-smecherele.....va pup pe toate....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

quote:
Originally posted by Dbunny

350 grame de pure si si lapte dupa mi se pare foaaaaarte mult!
Noi bagam(in zilele bune) 200grame, niciodata n-am golit un borcan d'ala mare de 250 de la Hero. E adevarat ca mai ciugulim si paine, ca daca n-are nika-n maini nu ma lasa sa-i bag lingura. Si petit suissu o zi da o zi ba...

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

conteaza si paine si petit...eu ii dau un telefon in mana de obicei sau ce mai gasesc , dupa piure sta cam juma de ora in carut apoi bea laptele cu sete si se culca de dupa amiaza

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

buna seara

sanatate multa bolnaviorilor...

la multi ani sarbatoritzilor

dar ce s-a intamplat cu desiree...de ce ai absentat mama de la petrecerea crinutzei?? nu stateai aproape de fete?? ca din ce am vazut in pozele din vara va intalneatzi destul de des...sper ca nu s-a intamplat ceva..ca nici pe forum parca nu ai prea fost

noi repetam urocultura luni si dupa rezultate vom stii ce e de facut

dolores si David Cristian -22.11.2006-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by almo

A! si mi-a mai zis ceva pediatrul (renumit intr-un mare spital din Toronto daca face vreo diferenta pt voi) sa nu-i dau lui nicole mai mult de 500ml de lapte praf pe zi. Stiam ca laptele anemiaza, dar stiam de laptele de vaca. De ce o fi zis si de formula sa nu-i dau mai mult, nu stiu. Cert e ca am grija sa nu depasesc mult peste 500ml.

Album

sau
http://picasaweb.google.com/adrian.alb
If you are having problems viewing this email, copy and paste the following into your browser:
http://picasaweb.google.com/adrian.alb/7Saptamani?authkey=rBhwKTcjFhM

si mie mi-a atras atentia pediatra de acelasi lucru.. eu cred ca e legat de faptul ca dc bea atata lapte, insemna ca nu mananca destul din celelalte, eu asa cred, poate ma insel... o sa o intreb cand mai merg ...dar si in toate cartile mele de pediatrie scrie la fel

Dia de Oana 29.11.06

Impotriva bannarii aelitei

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput