LMA!!-Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (103)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

dandusa
1. dintre toate exprimarile "aiurea", a ta a fost pe placul meu. nu degeaba m-am schimbat la dlaura
2. cu brasoveanca m-ai lovit ca e singura populara ca o stiu si imi place. hai ca ma bag la o bauta si il iau pe florin, ca sora mea are 2 copii acasa, intelegi matale
asiza, carla cred ca v-ati lamurit pana acum, dar...... panadol sau paracetamol, alternat cu nurofen. la 4h nurofen, dupa alte 4 panadol/paracetamol si tot asa. multa sanatate copiilor, sa aveti o noapte usoara
madaluta nu am vrut sa ingrijorez pe nimeni, apoi la voi se vad dintisorii, desi sunt "pe vine", ca sa zic asa, apoi daca el isi ia calciu siogur nu e nici o chestie. eu ma gandeam si la copiii care nu papa corespunzator
a deju nu stiu daca v-am felicitat corespunzator pt lapte, dar felicitari!!!!
cine zicea de prea mult lapte [omulet care se gandeste intens cu matele facand scandal de foame si care tocamai a renuntat].....dani bea cca100ml dupa masa de pranz, cateodata si seara (daca doarme) cam tot atat, la culcare 180ml, dimineata la 5 250ml.....deci baga si el. atata timp cat papa si mancare consistenta nu cred ca e vreo o problema
dianocica nu bei?????? hai ca ai absentat destul!
fug sa pap sa mearga mai bine bautura aia, visinata am tras-o inainte de masa

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

quote:
Originally posted by dandusa

quote:
Originally posted by Lavinia_P

dandusa,
Eu merg la aceeasi pediatra cu Laura si nu m-a dezamagit pana acum..as zice kiar ca e foarte buna si renumita.
Nu vreau acum sa zic ca da..are lipsa de calciu,dar sigur pediatra nu e "idi".

Pozeeeeee.... vrem pozeeee cu sarbatoritele si mamicile lor frumoaseeee

minunea mea

probabil de aceea Laura era asa de sigura ca ne ajuta,spunindu-ne ce stie ,pentru ca avea incredere in ea...,atunci pupam tare pe voi si pe pediatra... si trimitem multe floricele sa nu va suparati pe mine,ca m-am exprimat aiurea...

Nu ne suparam ... pe tine nu ma pot supara nicicum..poti sa sari si la bataie la mine..

Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

de asta ziceam si eu de lapte ...al meu bea 700-800 ml pe zi si credeam ca e mult
almo eu am zis ca nu.i dau ou si galuste pt ca e alergic declarat :)
adica i.am facut testele

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Asiza la noi paracetamolul infantil functioneste, si cica se poate da in combinatie cu ibuprofenul(panadol sau tylenol).

Am si eu o intrebare:
Cat timp trece intre ultima cina a bebeului(cina propriuzis, nu lapticu de la 11 sau 12) si trimisul la nani? Adica lasati juma de ora, o ora sau mai putin timp de digestie?

Dayanara eu i-am dat azi de cina urmatoarele:
pus la fiert urmatoarele legume: un pastarnac mic, 1 cartof mediu, 2 morcovi, o felie dovleac, si 1 praz(numai partea alba). In ultimele 5 minute de fiert am adaugat o lingura mare de semola(grisul spaniol). S-a ingrosat bine...si la sfarsit am mixat totul cu o felie de piept de curcan fara sare(d'ala ca sunca york). Din toate astea au iesit 2 portii mari, si a lins al meu ficior o portie buna...cred ca daca i-as da un petit suisse l-ar linge, dar nu vreau sa intrec masura...pe la 1 precis urla si-i bag un bibe de lapte
Ai intrebat de lapte...cantitati mari...o sa patesti ca mine, a facut azi 5 caca mari d'alea galbene si moi ca bebelusii noi nascuti...de atata lapte nu ma mir..

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

dbunny - pai ivan bea lapte in stilul asta de vreo 2-3 saptamani si e constipat, cam constipat cum a fost mereu
eu ii fac piureul asa: 3 morcovi, juma de ceapa, un cartof, un dovlecel, o rosie fara seminte si coaja, telina, 150 grame de fasole verde si un ardei verde , din asta imi iese pt 2 mese (azi si maine)
si ii dau cam asa
8 - 200 lapte + 1 borcanas mic de fructe de 130
13.30 - 350 piure + 200 lapte
17 - iaurt
si seara iar iaurt +lapte la greu....si mai bea si peste noapte

in fine nici eu nu mai stiu cum e bine, zic si eu ca adeju, m.o fi mostenit pe mine care manaca o luna 3 pungi cartofi prajiti pe zi si 3 luni cate 2 iaurturi , cad dintr.o extrema in alta

dandusa - am vazut ca si tu ai facut calinescu, in ce ani, cati ani ai acum, cred ca esti mai tanara :)

ivan si dayanara

Mergi la inceput

dbunny - merci, chiar vroiam sa intreb de jamon de york si semola...cam cum s.o pun
ah acum i.am laut cascaval din ala venterofara sare sa vedem, i.am luat mai mult sa.i fac betisoare

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

asiza si carla pupici pentru bolnaviori si speram sa treceti cu bine noaptea.

quote:
Originally posted by Laura13
miro n-am sugerat sa ii dai doua dupa cap, dar daca asa vrei sa o iei.....ok

nici eu nu am sugerat ca ai fi spuso tu. era doar un fel de a spune.

noapte buna tuturor

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Dbunny eu ii dau cina (masa solida) pe la 18-19. il culc pe la 21-21:30

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

dandusa, bambo POZE, POVESTILE NASTERILOR, BAUTURA! sa rugam, nu trageti chiulul
eu am papat, am bagat o bere si ma gandesc sa continui cu visinata ca e buna raaaaau!!!!!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

ah dbunny am uitat, mai pun vreo 150 de carne de vita ca pui nu prea imi place cum iese nici mie nici el nu se omoara
si cateodata cand nu iese destul...iau un borcanas din ala mic de nutriben de legume doar si pun din el
oricum le scurg de apa de tot, nici pic nu las , sa iasa pasta

ivan si dayanara

Mergi la inceput