LMA!!-Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (103)
Raspunsuri - Pagina 8
Yagmur spune:
Asiza, sper ca Denis sa fie bine astazi...
Mamaana, si pozele printeselor frumoase le-am vazut
A-deju, ce pofta de ciulama mi-ai facut; o sa incerc si eu sa gatesc... poate imi iese
Iarasi plec
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca
ziggy spune:
Laura spune-mi, te rog, de unde ai luat jucaria cu triunghi, patrat si alte forme, poate reusesti sa pui o poza?
Asiza, Carla multa sanatate puiutilor.
chinico spune:
Buna dimineata.
ANA-NICOLE, sanatate si numai bucurii in viata!
din amintiri.
Asizului si Carlei le urez insanatosirea grabnica a copchiilor. Sper ca ati avut o noapte linistita...
..nu uitati de hidratare. e importanta.
am citit cu drag povestea nasterii crinei si a antoniei. nu vi se pare ca toate s-au petrecut in alta viata? serios...altcineva a nascut...altcineva a purtat un bebe in pantec..altcineva...viata fara bebe e a altcuiva...
am uitat sa ii urez La multi ani bebinutei...se mai pune? ...
ktrinel cu tine in gand am adormit.
nu stiu cum sa te consolez. habar nu am. ...o varianta ar fi part-time job..dar stiu ca nu se poate,ca daca s-ar fi putut nu mai monologam acilea. asa ca raman vorbe aruncate in vant.
azi e vineri. asa ca ai doua zile in fata in care sa te bucuri de julie. think pink.
donia sa stii ca si eu sunt in cautare de solutii de petrecere a timpului liber cu bea..am descoperit ca se organizeaza si aici grupe de joaca, dar le-am descoperit numai pe cele ale picilor de la 2 ani in sus..nu ne calificam inca..
tu cum te mai simti?
ruxandra e si ea taciturna tare...dar presupun ca nu din motive de sanatate...
bea nu are nici un dinte. nici macar o urma. daca pediatra nu se impacienteaza am ajuns la concluzia ca imi fac mie, ei si tuturor celor din jur rau daca ma apuc eu sa tremur pe aceasta tema.trebuie desigur sa precizez ca eu nu stiu sa tremur moderat.
vorba diei..a vazut cineva un pici de 3 ani fara dinti in gura?
am notat ca e inchis butoiul si ca se da iama in damigene...
m-am bucurat de aparitia listei sarbatoritilor de noiembrie.
am socotit cat lapte bea shefa..2 bibe de 240..plus laptele de la 5, dar cu cereale si fructe...meniul nostru e limitat.
mi s-a facut o pofta nebuna de ciulama. n-am mai mancat de un catralion de ani...chestia cu mamaliga ma depaseste, nu am reusit niciodata sa o fac fara cocoloase..
ma bucur ca s-a imblanzit tovarasul motan si isi bucura mama lipaind laptele.
buna ideea cu albumul de un anisor. si multumesc anticipat a_dejului.
danut schimbatul jobului, sau mai bine spus gasitul jobului perfect e o afacere complicata..si care necesita timp. mult succes!
laura vad ca si ea e inca in cautare..si tie succes!
zazaza ce? ce-i aia? cu multi la %? ...vreau si eu! si pana nu uit.
yagmur. la munca! si cu zazazaza si fara dureri de cap..se poate?
nu am reusit nici de data asta sa urmez instructiunile lui teutz..of. ..iar am uitat o tona..
ha.le numerotez ca se mai aduna.
uitat.
1. eri_ka in primul rand imi cer scuze ca nu am reactionat scriptic la mesajele tale, te asigur insa ca le-am citit de fiecare data. si ca astept cu nerabdare sa ajungi si la shefa. nu te ignor, pur si simplu sunt la o varsta la care neuronii refuza sa functioneze cum o faceau in tinerete.
2. stiam eu..
alexandra ti-au spus fetele cam tot ce era de spus...poate e numai un moft trecator. inarmeaza-te cu rabdare multa...ai incercat sa ii pui marar sau patrunjel verde sau oregano in papica? ...
sau sa il pacalesti cu lapte amestecat treptat cu din ce in ce mai multe legume?
Mirona spune:
neatza,
pentru Ana-Nicole printesa de Almo. Sa va traiasca mica minune. Sa creasca mare si frumoasa.
si pentru restul sarbatoritilor zilei.
Bambo - mi-a placut petrecerea la voi. si tu si Antonia ati fost la inaltime.
Apropo de motz si tava:
- la noi motzul se aseaza pe un scotch - apoi peste se aseaza o alta banda de scotch si astfel se pastreaza. Voi cum ati procedat?
- doar nasa a taiat din motz? noi avem nasa din regat - asa ca ma tot enerveaza cu io stiu ce turta sa-i rupa fetei de-asupra capului. Ati facut/ faceti asa ceva?
- ce se aseaza pe tava?
incep eu - va rog sa continuati sa mai adaugati: carte, pix, bani, aur, chei masina, lingura, papiota, calculator de buzunar, telefon, ... si acum nu-mi mai vin ... mai ziceti si voi.
v-am pupat - ca ma cere.
Miro
anateo2004 spune:
Ana-Nicole
miro,eu stiu asa ca motul se taie la baieti si la fete se rupe turta.la Teo le-am facut pe amandoua,turta am comandat-o la cofetarie odata cu tortul,era un cozonac impletit.am mai vazut uneori si pe la nunti obiceiul cu ruptul turtei miresei.
pe tava mai poti pune o oglinda,pieptane,foarfeca,ruj,unii mai pun un pahat cu vin,tigari-dar astea mi se pare un fel de incurajare a mea unor obicee nesanatoase.
dandusa spune:
Draga mea Bambo,prietena mea virtuala,colega mea de suferinta...,iarta-ma te rog ca sint o nesimtitaaaa,iarta-ma ca nu i-am urat Antoniei scumpe,urarile adecvate de ziua ei...,m-a luat valul...si m-a luat rauuu,acum realizez...,asa ca da-mi voie ,te rog sa urez si eu, un calduros "La multi ani",scumpei Antonia,multa sanatate,mult noroc in viata,sa va bucure ca si pina acum,sa va umple viata de multa fericire...
La multi ani,Antonia draga
La multi ani,Ana Nicole,sa cresti mare sanatoasa sii voioasa
petrecere frumoasa ,va dorim
Asiza ,Carla,
sanatate multa puiutilor bolnaviori
Alexandra,
imi pare rau ca esti suparata,sper sa treca cu bine perioada asta
Laura,Lavinia,
pupici dulci
Dolores,
acelasi lucru pot sa te intreb si eu pe tine...,de ce n-ati venit la petrecere?am facut o invitatie virtuala tuturor celor care doresc sa participe la petrecere...,au venit cei care au putut...,nu-i nici o suparare...,mi-ar fi placut sa vina si Desire,Raluca,Aka...,fetele cu care ne-am intilnit ft des vara asta...,dar n-au putut...,asta nu inseamna ca sintem suparate...,sub nici o forma...
Bambo,
savurat pozele cu printesa,parintii minunati si invitatii...
vazut poze cu Antonia sarmaluta dragalasa
Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
Ralumat spune:
quote:
Originally posted by Mirona
neatza,
pentru Ana-Nicole printesa de Almo. Sa va traiasca mica minune. Sa creasca mare si frumoasa.
Apropo de motz si tava:
- la noi motzul se aseaza pe un scotch - apoi peste se aseaza o alta banda de scotch si astfel se pastreaza. Voi cum ati procedat?
- doar nasa a taiat din motz? noi avem nasa din regat - asa ca ma tot enerveaza cu io stiu ce turta sa-i rupa fetei de-asupra capului. Ati facut/ faceti asa ceva?
- ce se aseaza pe tava?
incep eu - va rog sa continuati sa mai adaugati: carte, pix, bani, aur, chei masina, lingura, papiota, calculator de buzunar, telefon, ... si acum nu-mi mai vin ... mai ziceti si voi.
v-am pupat - ca ma cere.
Miro
Rapid, ca nu rezist fara sa zic....asta e una din problemele prietenei mele, care "rupe turta" finutei sale pe 25 noiembrie . Cica i-a zis bunica finutei ca trebuie sa aduca 2 banuti de argint, care se prind cu ceara topita de mot si apoi se taie- motul se pastreaza apoi intre aia 2 banuti. Daca tot e din regat nasa, ia zi-i si de ideea asta Despre turta, si eu tot aici, In bucuresti, am auzit- la Constanta nu se practica. Cu prietenele mele eu mai sunt rautacioasa si le zic ca asta e "obicei oltenesc". Intr-adevar, e o turta din aluat de cozonac impletit, care se face la cofetarii, la fel ca turta miresii (care se rupe si la C-ta, si la Bucuresti), numai ca mai mica.
Despre tava n-am idee- cu siguranta va fi maica-mea prezenta la eveniment, asa ca merg pe mana ei. Sunt prea plictisita si deprimata ca sa mai dau atentie acestor obiceiuri.
Pupici tuturor!
Mirona spune:
quote:
Originally posted by Ralumatquote:
Originally posted by Mirona
neatza,
Apropo de motz si tava:
- ce se aseaza pe tava?
v-am pupat - ca ma cere.
Miro
Rapid, ca nu rezist fara sa zic....asta e una din problemele prietenei mele, care "rupe turta" finutei sale pe 25 noiembrie . Cica i-a zis bunica finutei ca trebuie sa aduca 2 banuti de argint, care se prind cu ceara topita de mot si apoi se taie- motul se pastreaza apoi intre aia 2 banuti. Daca tot e din regat nasa, ia zi-i si de ideea asta Despre turta, si eu tot aici, In bucuresti, am auzit- la Constanta nu se practica. Cu prietenele mele eu mai sunt rautacioasa si le zic ca asta e "obicei oltenesc". Intr-adevar, e o turta din aluat de cozonac impletit, care se face la cofetarii, la fel ca turta miresii (care se rupe si la C-ta, si la Bucuresti), numai ca mai mica.
Despre tava n-am idee- cu siguranta va fi maica-mea prezenta la eveniment, asa ca merg pe mana ei. Sunt prea plictisita si deprimata ca sa mai dau atentie acestor obiceiuri.
Pupici tuturor!
Raluca, mami de David Calin (28.11.2006)
poze
Ptiuuuuu!!! sper sa nu vina si cu de-astea. Imi ajung motzul si tava.
Io intrebam doar ca sa stiu la ce sa ma astept.
Multumesc de raspunsuri.
Miro
saryta spune:
Salutare...
Bombo - eu nu pot sa vad pozele ... nu stiu care-i treaba ... pt. amandoua.
Mariana - mamicuta de 3 -www.flickr.com/photos/10275789@N03/" target="_blank">ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)
ANTONIA gazuta cea mica
dandusa spune:
Madaluta,
petrecerea nu a iesit cum as fi vrut din cauza vremii,ceea ce n-o sa fie cazul la voi...,eu am facut in aer liber din alte motive...,voi probabil ca veti face in casa,undeva...,deci parerea mea este sa inviti pe cine ai placere...,sa nu fie invitatii obligatii sau geva in genul asta...,invita multi copii sa se simta Darius bine,in primul rind...
Claudiu stie ft bine ce simt pt el...,stie pentru ca nu ezista sa-i spun...,el este cel care m-a invatat sa-mi arat sentimentele...,de fapt el m-a invatat sa spun "te iubesc"...de fiecare data ne intoarcem replicile cu "ba eu mai mult..."..."ba eu si mai mult" etc...,el imi spune ce norocos este...,eu ii spun ce norocoasa sint...,daca stai prea mult linga noi,ai impresia ca ne jucam...si devenim chiar enervanti...sint prea multe cuvinte frumoase...,spuse ft des...,dar asa se intretine dragostea...[omulet indragostit]
Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius