LMA!!-Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (103)
Raspunsuri - Pagina 9
dandusa spune:
discutati de turta...,asta stiu si eu ca se practica la fete...,la baieti se taie motzul...
eu nu stiu DACA voi face acest obicei...,in primul rind din motiv ca nasa Crinutei care nu este si nasa noastra de cununie...,nici macar nu stie de ziua ei...,nu suna sa intrebe de ea,decit o data la 4-5 luni...,deci nu prea are drag...,ca sa zic asa...,atunci cum puii mei sa ma duc la ea si sa o intreb "vrei sa-i rupi turta Crinutei?"...,cind eu vad clar ca n-o intereseaza fiica mea...,de ce sa-i ofer acest privilegiu...,cind as putea sa aleg alta nasa de ex....,are ceva?
sa recapitulam...,nasi nostrii de cununie...,sint de mult uitati...,din pacate...,au intervenit discutii ingrozitoare ,iar noi ca proaspeti parintei am decis sa ne bagam picioarele si sa alegem alti nasi pentru botezul Crinutei...,,eveniment important din viata noastra...,asadar l-am lasat pe dracu,l-am luat pe tasu'...,ce rost are sa agasam pe cineva care nu este interesat de soarta finutei...,cind putem fie sa nu rupem turta deloc...,fie sa alegem alti nasi...
parerea mea...,voi ce spuneti?
Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
auras_v spune:
buna ...cred ca v-ati obisnuit cu mine sa mai apar din cind in cind si sa dau cite un semn de viata ....mi-a placut mult ideea voastra de a spune fiecare povestea nasterii....atitea emotii ... bucurie ,teama , durere , fericire , implinire , toate in fiecare poveste ...acum tocmai am citit povestile crinutei si antoniei si credeti-ma ca am plins citindu-le ...nu-mi vine sa cred ca minunile noastre au deja un anisor ....si cu scuzele de rigoare vreau sa le spun fulguletilor care au un an LA MULTI ANI ! ...sa cresteti mari si sanatosi , sa fiti fericiti , sa aveti parte de tot ce-i mai bun
pascal & sophia
alessia
tudor
mario
matia
antonia
crinuta
ana nicole
ancuta mea e deja un titirez ...nu sta o secunda intr-un loc ...alearga toata ziua si de ieri a invatat sa se invirta ...ea e foarte incintata de noua descoperire nu si eu ...are , de o saptamina , si un dintisor si ne chinuie al doilea ....a avut o viroza destul de urita si inca mai tuseste putin si mai are ceva mucisori...e foarte atenta la tot ce se intimpla in jurul ei , nu-i scapa nimic iar cind se uita in ochii mei si-mi spune" mama " simt cum ma topesc ....dupa cum a-ti banuit ancuta dormea dar acum s-a sculat si nu mai e chip sa scriu ....va mamicute minunate si dragi fulguleti ....pe curind
Laura13 spune:
ziggy e o broasca testoasa, cu 6 forme, am primit-o cadoa, dar stiu ca e luata din selgros. cred ca vreo 20 ron
mirecuri la interviu, spalat pe cap, aranjat, etc. ieri am asteptat un tel pt interviu, spalat pe cap, aranjat, etc. n-au sunat. au sunat acum. ma duc sa ma spalt pe cap, aranjat, etc tineti pumnii
chinico n-am inteles cu "zazaza...%"....poate imi explici
va pup
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
chinico spune:
quote:
Originally posted by Laura13
ziggy e o broasca testoasa, cu 6 forme, am primit-o cadoa, dar stiu ca e luata din selgros. cred ca vreo 20 ron
mirecuri la interviu, spalat pe cap, aranjat, etc. ieri am asteptat un tel pt interviu, spalat pe cap, aranjat, etc. n-au sunat. au sunat acum. ma duc sa ma spalt pe cap, aranjat, etc tineti pumnii
chinico n-am inteles cu "zazaza...%"....poate imi explici
va pup
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
..aaa..pai daca nici tu nu stii de zazazaza...
era de fapt directionata catre consumatoarele de zazazararzazzr ..yagmur si danuta...
flore26 spune:
Neatza!
M/am emotionat citind povestea nasterii celor 2 printese sarbatorite ieri...mi/au placut pozele de la cheful Antoniei , BAMBO esti o frumoasa , dar ANTONIA te intrece ....astept cu sufletul la gura pozele de la cheful CRINUTEI DANDUSA de mult vreau sa/ti dau , pentru ca esti asa puternica, fiind singura cu Crinuta ( eu as innebuni, pe bune), pentru ca reusesti sa ramai calma atunci cand o vezi ca nu mananca, pentru ca reusesti de fiecare data sa ne aduci zambetul pe buze...revin...FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 11
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI
flore26 spune:
LAURA multa bafta !!
ANA- NICOLE de almoFLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 11
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI
desiree spune:
la fete se rupe turta si la baieti se taie motul, nu? eu asa stiam..asta nu se va intampla la noi la un an intrucat nasa lui e in AMerica si nu va veni probabil in tara pana vara viitoare!dar cand va veni, cu siguranta o vom face e un obicei interesant si distractiv...
dolores, sarna de grija suntem ok , nu mai prestam forum zilnic intrucat Octavian imi ocupa timpul de cand merge in picioare vrea sa ajunga la spalatoru de vase, la ghiveciul de flori, etc..si trebuie sa fiu cu ochii pe el!
dandusa, daca a existat o invitatie virtuala catre fetele din Bucuresti, eu cred ca am ratat-o!poate nu am citit eu cu atentie mesajele! oricum eu am fost virtual alaturi de voi si am sarbatorit cu fetele de pe forum!
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
desiree spune:
ANA- NICOLE de almo
la multi anisori fericiti!
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
bamboletta spune:
Neata
Bai ce ma enerveaza oamenii care se gasesc sa gauresca si sa bata la 8 dim dupa ce m-am trezit si m-am dat jos din pat gata au terminat
Madaluta-sigur va fi fetita bb2 eu la 13 sapt deja stiam ca va fi fetita bine nu 100% dar stiam
Chinico-asa e
Mirona-la noi in moldova din cate stiu eu se taie doar motzul ,motzul l-am legat cu o ata rosie si l-am pus intr-o punguta,auzisem o varianta cu banutul de argint si parul prins pe el,doar nasa a taiat din motz,am facut mai mult de distractie faza cu motzul si tava
pe tava am pus ce mi-a venit in minte atunci
Dandusa-ai noroc ca a fost si ziua Crinutei ieri ca altfel bagam (glumesc)
Saryta-mu stiu de ce nu poti vedea pozele
Laura-tinem pumnii sa fie bine la interviu
Flore-
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 12
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
a_deju spune:
bun.. pranz!! :)
LA MULTI ANI, ANA NICOLE!!!!
(cadou de la mine, o marturisire secreta.. acum un an si ceva zile in plus, cand mami a ta a venit cu tine acasa, si a pus poze pe forum, m-am uitat.. si m-am tot uitaaat... si nu ma mai puteam satura de uitat :) si am conchis pe-atunci cu mihaiul ca nicole era cel mai frumos bebe pe care-l vazuseram noi vreodata :) )
m-am emotionat si pe ziua de azi citind povestile fetelor, n-am putut sa vaz pozele antoniei ca photobucketu' era in reconstruction, dar incercam si mai incolo, mi-au picat ochii pe ralumat care scrie ca-i deprimata, asa ca o invit impreuna cu yagmur la descepuit o butelca de zzazzazaa () pe care am descoperit-o cu mirare in debara... pai se poate mai fetili?? intr-o zi asa frumoasa, cu soare, si aprox minus douaj' de grade?? taman cand veshinii se gandira sa mai opreasca nitel caldura de subsol?? si cand eu am scapat partea aia care scobeste in nas de la batista bebeului la vale pe scurgerea chiuvetei de la baie?? constatand apoi, fara nicio legatura, ca nu am nimic de gatit prin casa decat niste amarate de rosii (ma rog.. si bradul.. da' ala il pastrez pt situatiuni de real crisis :)) )?? pai di ci vreti voi sa-mi stricati minunatie de zi, cu asa inceput apocaliptic ???? :))))
Deea, mami de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"