LMA!!-Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (103)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

nici eu nu pot intra pe photobucket au o problema cred

ma duc sa trag si eu un pui de somn langa Antonia

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 12
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

ca tot se discuta despre, mie mi-au taiat motu'... de turta nush ce sa zic, nu-mi amintesc (), dar ma indoiesc, ca eu pana la voi, n-am mai auzit de turte la un an... motu' in schimb era un crliont blond-nordic de toata frumusetea, ceruit pe un banut de argint, care locuia intr-o cutiuta de bijuuri mica, tot argintata si dansa, care acum nu se stie in a cui posesie se afla, fin'ca ne-au furat-o in seara de 22 decembrie 1989, cand la teveu se revolutiona la greu, si prin orase se spargeau case :))) nu c-ar fi fix (fix fix ) on topic, da' macar asa, de-amoru' artei narative.. :)))
bre.. io nu le am cu obiceiurile de nicio culoare... si pe motiv ca nu le cunosc, nici nu ma intereseaza :)) motul il voi taia, pt ca mi se pare fun, si il voi cerui pe o poza (eventual ceva prelucrata) de-a motanului, pe care o voi inrama frumos, intr-o rama de orice alta culoare decat argintiu ( :)) ), pe care o voi pastra mult si bine, si-am incalecat pe-o sa, si v-am spus povestea asa :)) cat despre maretul party de un an, va fi mirobolant si iesit din comun afara, si va lipsi cu desavarsire :)))) kiddin', nu-s chiar asa de dusa :)) insa.. va fi ceva extrem de simplu, care se va desfasura dupa bunul nostru (mihaiul&je) plac, la noi acasa, in functie de programul motanesc... ceea ce, tradus in ore omenesti, va deveni probabil un fel de adunare familiala (mama, socrii si nasii), intre 4 si 7 seara maxim (!), cand vom ciocni un paharut de ceva mumm (sampanie.. pt cunoscatori :)) ) alcoholic si-om roade doi piscoti (nestle :))) ). si cam atat... de agitatii si nebunii, o sa tot avem timp... cat despre prezenta cator mai multi copii... hmmm.. v-am mai zis ca nu sunt o fiinta foarte sociabila, da?? :))
gata, m-am desfasurat... :)

Deea, mami de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Mama lu' motanu'
Mai sunt si zile de-astea..bine ca papa motanul lapte.
Si eu de dimineata sunt o impiedicata si o neindemanatica..

Asiza,Carla,
Multa sanatate puiutilor.Probabil e un rosu in gat..sa treaca repede!

Dandusa,
Off cand am vazut poza in care chiar plangeai...Kiar mi-au dat lacrimile..

bambo,
Mi-aduc aminte ca in Sms ,dupa ce ai nascut ai zis ca ai facut show pe acolo...Citind povestea am revazut holurile alea intunecate si sala aia de nasteri urata...off..
Nu am putut vedea nici o poza.Poate mai tarziu.

Am de strigat o mare absenta nemotivata:Chrisssss...sunteti bine?

LA MULTI ANI FULGULET ANA-NICOLE!

Almo, sa iti traiasca printesa, sa creasca mare si frumoasa!

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

da da, chris, whassup??
si dianocica vaz ca ne fenteaza cu gratie :))

Deea, mami de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Dianocica,
Bea o zeama de varza murata si hai aici la raport!

Laura,
Mult succes!

Dandusa,
Pozeeee..

M-a anuntat ieri tipa care a ramas la munca in locul meu, ca pleaca..daca nu vreau sa ma intorc...
Si m-a speriat gandul...Oare cum voi reusi sa il las 8 ore pe zi cu altcineva..?
Mie socrii nu imi plac cum fac cu nepotii..ca ii sufla si in fund. si tot ce il inveti tu acasa,nu se aplica la ei.
La ei are voie sa se suie cu picioarele pe masa din bucatarie,sa faca pipi in ghivecele cu flori, sa lase pe jos mizeria (ca vine bica stranga),sa manance tot felul de rahaturi de la chioscul de la colt..etc.

minunea mea

Mergi la inceput

Dianocica cred ca mahmura..de la visinata..

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

neatza si de la mine .

LA MULTI ANI NICOLE!!!!!!! SA CRESTI MARE SI FRUMOASA SI DESTEAPTA CA MAMI SI TATI!!! Sunteti o familie tare reusita!

ruxandra , te intrebasem in cap trecut despre aspiratorul nazal cu baterii...ati luat/folosit? cum e?

fetele , batista bebelusului se gaseste unde si cat costa? vreau sa ii spun soacra-mii sa imi aduca ...sau cel cu bateri, de unde poate fi procurat ?merci anticipat de raspunsuri..

dandusa, demult vroiam sa iti zic ...da, evident ca esti enervanta ..rau de tot...cateodata mi se face rau cand citesc cat de mult va iubiti ...ma ia cu ameteli...nici nu vreau sa imi inchipui cum ar fi fost si ce ai fi scris daca Claudiu era cu voi non-stop...cata sampania, spuma si dulcegarii...ar fi curs ?...eu nu as fi suportat sa te citesc ...glumesc, crede-ma, daca nu ai sesizat....evident ca nu pot decat sa ma bucur pt voi pt dragostea voastra atat de mare si frumoasa

chinico, nu si poati...nu si poati...ca nu s-a inventat jobu' meu la timp redus.......cum merge cu criminalii? ai prins vreunul?

eri_ka, julia nu a dormit in patutz o luna, pus cap la cap...numai in patul mare...iar acum pe saltea jos...ca sa nu cada din pat...si eu , evident...nu imi spuneti sa o las singura sa doarma, bla-bla-bla...ca atat mi-a mai ramas si mie...

miro, io habar nu am cum e cu toate obiceiurile astea, stiu ca in Ardeal nu se practica...sau???

Mergi la inceput

Aaaa..

www.youtube.com/watch?v=Idh75CsxbLE" target="_blank">cum merge

si

www.youtube.com/watch?v=uWMJzxsf1r4" target="_blank">cum vorbeste
(pacat ca -s cam intunecate fata de original)

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Dianocica,nu poate intra,s-a bulit calc si este plina de nervi...,va dati si voi seama...

Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

"Rasul dezvaluie adesea chipul de copil al adultilor."
André Malraux

Mergi la inceput