LMA!!-Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (103)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

ktrinelu', vezi ca in stanga paginii, sub fereastra cu meniu si sub aia cu sa ne cunoastem, este un patratel cu "batista bebelusului".. gasesti acolo toate detaliile, implicit lista cu farmacii unde e la vanzare (marea majoritate in bucuresti). se poate face si comanda, daca soacra locuieste intr-un oras unde nu a patruns inca lantu' respectivelor farmacii (eu nu stiam ca au deschis si in constanta, si am facut comanda, am primit reply in care mi s-au explicat exact locatiile noilor farmacii, si am cumparat direct de acolo). pretul e 40 sau 45 ron, nu mai stiu exact.

Deea, mami de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Anna-Nicole!!!! Sa cresti mare, frumoasa si sa fii sanatoasa!!!!

Azi-noapte n-a mai facut febra deci nu i-am mai dat nimic. Dar la 9.00 dimineata avea 38.7 si i-am administrat 5 ml Nurofen. Fost la doctorita. Nu e rosu in gat, n-are nica la plamani, e o viroza care nu necesita antibiotic. Mi-a dat Nurofen la 8 h si Sumetrolim la 12 h. Cam atat. Denis in continuare e cand blegutz, cand activ. Intrebare: Sa-l scot afara??? Doctorita mi-a zis ca da, voi?

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

LAVINIA,meeey ce va mai conversati!!!!!si ce frumos merge!!!!!un scump!

georgiana mami de Elisa(15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

ASIZA,dk nu are febra si nu e nici blegutz,scoate-l!parerea mea...

georgiana mami de Elisa(15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

La multi ani Ana Nicole, sa cresti mare si sanatoasa!
Asiza aerul curat il invioreaza, daca nu-i racoare go ahead!
Donia, intrebash de timpul intre cina si nani, ca ma gandeam ca poate yo-s de vina de gazele copcilului ca nu-i dau timp suficient sa faca digestia, cateodata la juma de ora dupa cina pica lat.
Nici eu nu pot vedea pozele Antoniei...

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Asiza,
Scoate-l daca nu are peste 38..zic eu..
Pt ca eu, ca adult cu febra, nu as suporta sa stau pe afara mai ales ca s-a racit vremea..
Dar, daca ii scade scoate-l jumatate de ora..

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

lavinia, e un scumpel cum merge el ca ratusca, dar la ala cu vorbitu'... bai, am ras de m-am spart!!! e mortal ce conversatie poa' sa sustina :))))
si trecand la alte lucruri mai serioase... de unde aveti voi bucle dom'le, huh????? ca io de cand le-astept, si nu mai vin... (la motan, si anume). ia va rog redirectionati la adresa potrivita, ca cine stie cu jacobs aroma mi le-ati ademenit pe la voi pe-acolo, ca tot va vaz mari amamtori de cafeuri... :)))

Deea, mami de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by Lavinia_P

www.youtube.com/watch?v=uWMJzxsf1r4" target="_blank">cum vorbeste

Lavinia, mamica lui Mihaita (26.11.2006)
minunea mea

am pus filmuletul vorbitor, Octavian la mine in brate..sta ce sta, se uita fara sa clipeasca,asculta si incepe.....da-da-da-da-da-da-da.nea-nea-nea.....adica sa imite sunetele scoase de MIHAIta!...eu zic ca i-a dat o replica sau i-a raspuns la vreo intrebare!

Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Multumesc mult de tot pentru raspunsuri!

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Lavinia - e bestial Mihaita ... a baut prea multa cafea si nu are somn ... Tony cum l-a auzit a inceput si ea sa palavrageasca - probabil a inteles ce a spus.Multi .

Mariana - mamicuta de 3 -www.flickr.com/photos/10275789@N03/" target="_blank">ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)
ANTONIA gazuta cea mica

Mergi la inceput