LMA!!-Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (103)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

A-deju,
Sotul are in dotare..ale mele s-au pierdut pe drum..nu stiu,...ca aveam si io pe la 2 ani..
(mor ce fain poti sa scrii..)

Saryta,Desiree,
Oare s-or intelege intre ei?
Mihaitza face asa la reclama Nestle..stiti ca 2 pusti vorbesc asa ..pe limba lor..

Se vede ca doarme,da?

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crykett spune:

ANA-NICOLE

SA CRESTI MARE SI SANATOASA ,CA FRUMOASA ESTI.
ALMO sa va traiasca si sa va bucurati de ea
BAMBO e bestiala ANTONIA sa va traiasca.
Am si eu o rugaminte la MAMI_N_D_06 pe baiatul meu il cheama ANTONIO nu ANTONIA cu e trecut in listuta de sarbatoriti(era frumos sa am pereche ,dar a iesit tot baiat)

cristina de Antonio 20-11-2006 Andrei 31-08-2004 pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Asiza, Sumetrolim = Biseptol si este antibiotic, chiar daca unul mai special.. in principiu e sulfamida. Mai multe discutii aici. Cu scos afara, eu l-as scoate numai daca n-are febra. Multa sanatate.

Ktrinel, nu inca nu l-am luat. Dar ma bate gandul.. numa ca-i destul de scumpa, cam 170 ron. Am luat -sa fie- o batista bebelusului.. da nu-s foarte incantata. Oricum n-o folosim decat acuma cand cu viroza, si nu in mod uzual.

.. revin.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Am intrat la odisee sa va caut v-am cautat si pe pagina 2 si nu va gaseam

ce mi-au facut-o astia de la photobucket tocmai acum nu puteti vedea pozele

Lavinia-da facusem show pe acolo cu tipetele de durere dar ce sa faci
deci incepi munca?
vaaaaiii ce scump e Mihaita si ce frumos vb voi ce carlionti are

Ktrinel-batista bebelusul se gaseste la farmaciile Dona

Asiza-daca nu e prea frig si nu ploua eu as zice sa iesiti afara sa se faca bine repede

Crykett-la tine se vad pozele? multumim

gata si la mine merge site-ul

pt cine doreste si nu le-a vazut Aniversare 1 an Antonia

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 12
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Ana-Nicole sa cresti mare, frumoasa si desteapta!

Dbunny si zmeul in zilele lui bune (cand mergem pe afara si alergam) baga cam 350 g piure cu carne. o perioada mai manca si iaurt dupa. acum nu-i mai dau.
bamboletta ce chef mare ati avut. mi-a placut ca ai imbracat-o in printesa. si tortul a fost interesant
Laura13 te astept cu vesti bune de la interviu.
Lavinia_P pana implineste copilul 2 ani ai dreptul sa lucrezi 6 ore. ce carliontat e Mihaita! si ce bine merge in picioare!

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Hi, hi, hi A-dejule si la noi tine combinatia. Doar dimineata o data n-a vrut in rest chiar si seara dc nu vrea cereale la lingurita linge biberonul. Da noi cu suc de mere cu struguri sau suc de fructe rosii...in sfarsit face si ea kk normal ca era cam constipata....mai da cu ce foc trage. Traisca Donia!!

quote:
Originally posted by a_deju

beut combinatia magica de lapte cu suc de mere si in seara asta.. incep sa cred ca mi-a mostenit papila perversa :))
ma duc sa intind treij' de kile de rufe, si apoi.. nani :)
pupici!!!!!!!!!!!!!!

Deea, mami de Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

http://picasaweb.google.com/kikineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Bombo- super petrecere ... Antonia a fost o adevarata printesa ... si tortul a fost f frumos
Dandusa- dar tu nu ai pus inca nici o poza? ... asteptam

Mariana - mamicuta de 3 -www.flickr.com/photos/10275789@N03/" target="_blank">ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)
ANTONIA gazuta cea mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crykett spune:

Da BAMBO se vad

Lavinia e un scump MIHAITA.Ainceput demult sa mearga in piciorute?

cristina de Antonio 20-11-2006 Andrei 31-08-2004 BAIETII MEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Poze petrecere Crinuta

Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Momentan sunt cam in .. greva sa zicem. Presupun ca astept sa se limpezeasca atmosfera. Se poate intampla sa nu citesc anumite pagini si sa nu raspund la intrebari sau la ganduri bune. Va rog sa nu va suparati.

Mai vreau sa va povestesc despre aniversarea Crinutei.. ca mi se pare mie ca Dandusa a fost un pic dezamagita de partea I. E adevarat vremea nu a tinut cu noi si invitatii au venit care cum a putut.. dar:

- bucuria sa fim impreuna, sa-i vad iarasi pe copii a fost maaaaaare
- nu mai vb de a-i canta ochioasei Crinuta, "La multi ani".. ea straduindu-se -la indemnul lui mami- sa sufle in lumanare. Aici mai avem de lucrat, mami Dandusa. Si sa vedeti ce dulce foc era, de abia sculata din somn si priviind mirata cu ochii aceia maaaari
- conu a fost extrem de binedispus si incantat, in ciuda drumului lung cu care nu era obisnuit.. bine, bine au fost niste maraieli initiale.. dar dupa ce a scapat de nesuferita de copertina de ploaie si si-a potolit foamea cu borcanelu .. s-a infruptat apoi din bunatatile pregatite cu atata drag de Dandusa..mey fetelor si erau bune si asa frumos asezate. Pandispanul mai ales.. yamy, yamy. Cu ocazia asta i-am dat si lui Grigore bucati de pui fiert si chiar a rumegat la dansele.
- am avut baloane, ate de hartie, baloane de sapun, coifuri si trompete
- mamele s-au pictate intre ele pe fata, ca dehh bb erau cam cu DA.. eu am plecat mandra cu al meu fluturas pe obraz .. sa vedeti apoi priviri pe autobuz..
- parcul Morarilor e fff frumos, extrem de ingrijit&curat si imi place mult, dar are un mare defect.. e mult prea departe de mine..

Din pacate noi a tb sa plecam la un moment dat spre casa.. cica sa prindem nani in patutul nostru. Numa ca .. drumul de intoarcere a fost o nebunie si somnul ne-a prins in autobuz , da ne-am descurcat. Si Grigore s-a dovedit un boier adevarat. Iar mami era tare mandra de ea si de excursia pe liniile ratb-ului intr-un Bucuresti vesnic in lucrari&reparatii.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput