LMA!!-Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (103)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Ana-Nicole, La multi ani!

Almo, sa-ti traiasca printesa!

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Adina, am apucat sa vad pozele de la petrecere si sunt minunate. Se cunoaste imediat meseria. In afara de asta sunteti niste frumoase, dar tre sa recunosc ca la nasa (parca asa am inteles) mi-a ramas.. gandul.

.. ma duc acu sa caut pozele de la petrecerea Antoniei.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

dandusa ce bine ii sta crinutei in rochita rosie!
noi ne-am simtit bine. zmeul a fost foarte incantat ca a vazut fetite si alte fete. ca de mutrele lu' de ma-sa si tac-su e super satul.
subscriu: pandispanul a fost delicios, ca doar a bagat zmeul in el, de parca era nemancat de o saptamana. si asta e ca tac-su cu mate fine si nu mananca orice.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Dandusa - foarte frumoasa scufita rosie ... si nu conteaza ca a fost vreme urata, conteaza ca a fost multa dragoste si toata lumea a venit cu bucurie la petrecerea Crinutei.

Mariana - mamicuta de 3 -www.flickr.com/photos/10275789@N03/" target="_blank">ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)
ANTONIA gazuta cea mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Am vazut poze de la cheful printesei Crinuta! SUPERBA PRINTESA TA, mami dandusa! Sa va traiasca si sa va bucurati de ea! Mai, asa dor mi/a fost sa va vad pe toate, cu fulguletii vostri...ar trebui sa puneti poze de grup, mai des. Va pup pe toate

FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 11

IMPOTRIVA BANNARII AELITEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

raportam:

facut ciulamaua DANITEI, A_DEJULUI, DONIEI ( cu pus lapte inaintea untului-si eu fierb absolut tot..si la tocanite)...halit aproape tot...

nu am blenduit puiul ci l-am taiat bucatele mici-mici...

la sfarsit amestecat cu putin iaurt ca iesise cam tare!

am salivat langa...

editez: am folosit lapte milli UHT

Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crykett spune:

DINDUSA e superba printesa ta ,sa va traiasca si sa va bucurati de ea .Si te rog sa nu mai spui ca nu a fost asa cum ai planuit, ca uitindu-ma la poze, se vede ca v-ati distrat de minune .

cristina de Antonio 20-11-2006 Andrei 31-08-2004 BAIETII MEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

pentru primul anisor din viata fulguletei Ana-Nicole! Sa creasca mare, sanatoasa, vesela, voioasa si norocoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

au venit socrii sa scoata zmeul la plimbare. asa ca plec linistita la fitnes.
ne vedem deseara.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

dandusa,foarte bine ii sta Crinutei in rosu!
bamboletta,Antonia parca plutea in rochita aceea.
dupa lupte seculare am reusit sa pun si eu poze noi
doina,vezi ca special pt tine exista si un album fagaras-vara.
1.pt felele de peste hotare:ati facut vaccinul prevenar?
2.cum ati gatit gulia?eu nu am mancat-o decat cruda.pot sa o fierb?bag la cuptor?
pupici pt fulguletii bolnaviori

Mergi la inceput