LMA!!-Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (103)
Raspunsuri - Pagina 14
eri_ka spune:
La multi ani Ana Nicole !
Semnificatie nume:
ANA - de la "channah", nume evreiesc care inseamna "gratia favorita".
NICOLE - de la "nikolaos", nume grecesc insemnand "oameni victoriosi".
SONIA
www.protv.ro/petitie.php" target="_blank">Salvati animalele!
Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by anateo2004
dandusa,foarte bine ii sta Crinutei in rosu!
bamboletta,Antonia parca plutea in rochita aceea.
dupa lupte seculare am reusit sa pun si eu poze noi
doina,vezi ca special pt tine exista si un album fagaras-vara.
1.pt felele de peste hotare:ati facut vaccinul prevenar?
2.cum ati gatit gulia?eu nu am mancat-o decat cruda.pot sa o fierb?bag la cuptor?
Ana mamica de doi iezi Teodora(20.04.2004) si Sebastian(11.12.2006)
Vazut poze, adevarati ingerasi ai
Prevenaru nu l-am facut, acum imi pare rau, n-am stiut ca o sa-l dau la cresa asa devreme...
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
eri_ka spune:
quote:
yagmur. la munca! si cu zazazaza si fara dureri de cap..se poate?
nu am reusit nici de data asta sa urmez instructiunile lui teutz..of. ..iar am uitat o tona..
ha.le numerotez ca se mai aduna.
uitat.
1. eri_ka in primul rand imi cer scuze ca nu am reactionat scriptic la mesajele tale, te asigur insa ca le-am citit de fiecare data. si ca astept cu nerabdare sa ajungi si la shefa. nu te ignor, pur si simplu sunt la o varsta la care neuronii refuza sa functioneze cum o faceau in tinerete.
Ha, ha , ha.. zazaza e Zaraza, un super cogniac. Acu ma intreb, cate stele avea? 3,5,7? (nu, nu sunt consumatoare doar cunascatoare :) )
Fetelor, nu m-am suparat pe niciuna ca nu am primit feedback, dar ma bucur ca incet-incet reusesc sa intru in "gasca".
SONIA
anateo2004 spune:
dbunny,dupa cum am citit nu-i timpul pierdut.este un vaccin care se poate face si la copii de 5 ani.deci daca se face inre 6-11luni faci 3 doze,daca intre 12-23luni 2 doze-eu asa as vrea sa-i fac lui Seba si inre 2-5 ani o doza-aici s-ar incadra fimea.oricum e destul de scump per total 3 doze ma costa 1000ron.uite eu www.emea.europa.eu/humandocs/PDFs/EPAR/Prevenar/H-323-PI-ro.pdf" target="_blank">aici am citit.
multumesc pt aprecieri
Ktrinel spune:
oo, ce poze frumoase...ma bucur sa vad mamici si fulguletzi impreuna...va invidiez...si netty ...asta, dandusa...ptiu...ca nu mai stiu cum te cheama.......iti sta f bine draga, esti deosebiat...dar nu are nici o legatura cu aia...aia avrea un breton de vrajitoare...din cate imi amintesc ...si copilitza aia e m_monique ? ...inca o impostoare ...
a_deju, vazut batista aia fermecata...o fi buna, nu zic, dar in fond e un tub/teava de cauciuc/plastic...cum sa coste 170ron?? ..credeam ca e ceva mai ...de ceva...si apoi , daca nu se potriveste la aspiratorul meu ...canadian ?...la naiba....
eri_ka spune:
quote:
a_deju, vazut batista aia fermecata...o fi buna, nu zic, dar in fond e un tub/teava de cauciuc/plastic...cum sa coste 170ron?? ..credeam ca e ceva mai ...de ceva...si apoi , daca nu se potriveste la aspiratorul meu ...canadian ?...la naiba....
Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)
nu e 170 ron cea ptr aspirator, e 45 ron. ruxandra zicea de cea cu baterii ca e 170. de aspirator nu stiu, dar cred ca se potriveste :)
SONIA
Yagmur spune:
Eu tot pe fuga...
Acum admir pozele Antoniei.... ce nora superba am
[LA MULTI ANI, Nicole!
Fug spre casa ca mi-e tare dor de Luca
Va pup
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca
a_deju spune:
quote:
Originally posted by Ktrinel
oo, ce poze frumoase...ma bucur sa vad mamici si fulguletzi impreuna...va invidiez...si netty ...asta, dandusa...ptiu...ca nu mai stiu cum te cheama.......iti sta f bine draga, esti deosebiat...dar nu are nici o legatura cu aia...aia avrea un breton de vrajitoare...din cate imi amintesc ...si copilitza aia e m_monique ? ...inca o impostoare ...
Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)
helau?? eu am cumparat acu' o sapatamana, de la farmacie.. 40 sau 45 ron, nu mai stiu exact, ca am trimis deja pachet la anglia... daca vrei, pot sa-i trimit si lu' soacra-ta, care ulterior iti aduce, ca la farmacie sigur mai are, azi am fost sa refac stocul de calgel, si-am vazut batistele la raft :)
Deea, mami de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
a_deju spune:
se potriveste bre la orice tip aspirator, atata vreme cat aspiratoru' are tub, fie el si canadez :))) (adica probabil nu merge la aspiratoru' ala de buzunar/de masina sau de ce mama lui e.. in rest, ma indoiesc sa nu se potriveasca...)
Deea, mami de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
a_deju spune:
fetili, dau shfara-n tara, poate mai se ezista interesate: revista mami pe noiembrie, calda calduta, contine una bucata tzidi (cd ) cu povesti, partea a IIa (mirona, uite cum ma gandesc eu la tine, veeeezi???? :)) ). plus mami special-alimentatia copilului cu 163 retete (si pozele aferente) de la 0 la 6 ani. prima 4,9 ron; a doua 6,4 ron :)