LMA!!-Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (103)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

La multi ani
Crina-Maria de Dandusa
Antonia-Gabriela de Bamboletta
Mai tineti minte , anul trecut pe 1 nov a fost prima ninsoare !!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
Poze mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicabb spune:

La multi ani Antonia, la multi ani Crinuta! Sa fiti sanatoase si norocoase. Sa aveti o viata frumoasa frumoasa.

La multi ani si celorlalti fulguleti! M-am gandit la fiecare mereu. Cu scrisul mai greu. Sa aveti numai bucurii!

Va iubesc frumosilor!

Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Carla, nu vreau sa te sperii, dar n-as prea crede ca febra peste 39 poate fi de la dinti. Dr nostru zice ca max 38,5. Ralumat scria odata ca e mit asta cu febra de la dinti, nu stiu ce sa mai zic...
Oricum eu in locul tau as merge cu ea la spital, chiar daca e atmosfera aiurea pe acolo, multi copii bolnavi, risul de a contacta ceva virus, dar eu zic ca tot trebuie s-o vada un dr. la febra asta. E foarte bine ca papa si e vioaie. Multa sanatate!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Cu intarziere intram si noi sa uram la multi ani crinutei si antoniei ,iar de urat, k sa nu repet tot ce s-a scris pana, acum spun pe scurt k le doresc exact ceea ce le doresc si copiilor mei!

Laura: cu toata cura noastra de calciu, dintisorii nostri se incapataneaza sa iasa.Se vad clar sub gingie no.3 si 4..da nici gand sa scoata capsorul de acolo.Nu avem ce face decat sa asteptam...Mai mult calciu decat ii dau nu se poate...

Dandusa: dupa experienta de azi, ce ma sfatuiesti, sa aniversam asa cu multi copii, sau in familie, cu nasii si cativa prieteni ar fi mai simplu? mai avem pana atunci,dar deja ma tot gandesc cum e mai bine sa fac...
De fapt la tine azi a fost doar aniversarea, caci nu i-ati taiat si motul...la noi mai e si chestia asta...si nu stiu cum sa procedez...

Madalina 12+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Darius la 9-10 luni

Mergi la inceput

Fetelor, si noi avem o problema: lui David i-au aparut cateva bubite, asa ca piscatura de tantar, numai ca de un rosu aprins, doua pe fatzuca si doua pe mana. Dar tot cresc si arata rau, parca incearca sa se si scarpine, micutzul meu...
Pe restul corpului nu are deloc.
Alergie nu stiu de la ce ar putea fi tinand cont ca noi suntem numai pe lapte.
ceva boala din asta eruptiva sper din suflet ca nu e.
Maine mergem oricum la dermatolog, sa nu se agraveze pe w-e si sa nu stiu cum sa reactionez.

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Asa e si la noi Carla: Denis e vioi, se joaca, nu tuseste, nu are muci, baga la ghiozdan tot ce-i dau, bea lapte, bea apa...habar n-am ce sa fie... Sanatate multa si voua...

Va multumesc din suflet pentru promptitudine: A_deju, Dolores, Simo, Roxanica, Carla...Sunteti minunate, intr-adevar...Va multumesc!

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

Laura te rog sa impartasesti cu noi tot ce zice pediatra ta. ca si eu fac acelasi lucru.
uite acum, de ex eu am omis amanuntul, care poate fi important in cazul asta, cu cele 2 luni. eu stiam de copii carora nu le-a crescut dintii pana tarziu, adica nici unul sub un an.
apoi sunt pareri si pareri. si eu mi-am intrebat pediatru, daca nu ar trebui sa-i dau copilui o cura de calciu, ca mama, de care va ziceam mai adineauri, asistenta medicala fiind, zicea ca nicole nu are fontanela inchisa inca, si se ingrijora. medicul a zis ca atat timp cat copilul bea formula (500ml) pe zi, isi ia necesarul de calciu.
Acum eu cu calciul am zis apropo de fetele care tot spun ca fac cure de claciu copiilor si poate nu-i necesar.

Album

sau
http://picasaweb.google.com/adrian.alb
If you are having problems viewing this email, copy and paste the following into your browser:
http://picasaweb.google.com/adrian.alb/7Saptamani?authkey=rBhwKTcjFhM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

A! si mi-a mai zis ceva pediatrul (renumit intr-un mare spital din Toronto daca face vreo diferenta pt voi) sa nu-i dau lui nicole mai mult de 500ml de lapte praf pe zi. Stiam ca laptele anemiaza, dar stiam de laptele de vaca. De ce o fi zis si de formula sa nu-i dau mai mult, nu stiu. Cert e ca am grija sa nu depasesc mult peste 500ml.

Album

sau
http://picasaweb.google.com/adrian.alb
If you are having problems viewing this email, copy and paste the following into your browser:
http://picasaweb.google.com/adrian.alb/7Saptamani?authkey=rBhwKTcjFhM

Mergi la inceput

Dandusaaaaa, ce-i cu descrierea asta "palida" a sarbatorii de azi??? Eu am asteptat cu sufletul la gura vesti de la marea petrecere si tu ce-mi spui??? kaka maka. fetizo!!! VREM POZE !!! Vreau s-o vad pe sarbatorita imbracata frumos, vreau sa stiu ce cadouri a primit si mai vreau sa-l vad si pe conu' Grigore!!!
Bambo, la voi cheful e in toi?? Te asteptam cu vesti!

David al meu

Mergi la inceput

Almo, si eu stiam chestia asta cu laptele, sa nu depaseasca 500 ml. mi-a zis-o un dr. renumit in ... Satu Mare
Explicatia e ca bebe la varsta asta trebuie sa pape diversificat, etc.
Problema e ca David bea acum NUMAi lapte, deci, din fericire, depaseste 500 ml /zi, dar prefer varianta asta, decat sa nu pape nimic.

David al meu

Mergi la inceput